Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
💥 Egyéni problémák 💥
Sign In to comment.
A szövinkben többeknek is problémái vannak a html5-re való áttérés óta...Ma reggel beléptem és konkrétan 10percig tartott mire kinyomtam az összes ráklámot...majd elkezdtem játszani...felpakolni 4sereget szamurájokra 5percig tartott... 8x kell rákattintani valamire és/vagy nagyon lassan reagál...lehetetlen így játszani
(Chrome)
Üdv: k12
Ne haragudj,hogy ide írok,de a "közösbe" nem tudtam beírni, A "problémám,hogy ha megnyitom a játékot,mindig elölről akarja kezdeni:kezdjek új játékot,pedig már több éve játszom.
A levélcímemre érkezett üzenetekben küldik,hogy nézzek vissza ----ahol már régen voltam,mert nem tudok belépni---,de ha rákattintok, csak hirdetéseket és még több origo játékot ajánl,amivel lehet/ne játszani. A legutóbb érkezett levélben is be akartam lépni (ahol rubintokat kaphattunk),de itt is a játékra kattintva pedig kiírta?:"Oops! Your credit voucher has already been redeemed!"-
Az első kérdésre, hogy mindig új játékot akar elindítani, ott az lehet a hiba, hogy esetleg más IP címről regisztráltál, vagy másik böngészőből, vagy nem erősítetted meg az E-mail címedet, s arra kaptál levelet.
Az E-mail-ra érkezett jelentés, valószínűleg egy általad létrehozott vár, amit már nem használsz, esetleg egy másik szerveren(HU1, INT3).
Uriel
Szabályzat Játék Androidon/IOS-en
Jelentettem, de úgy tűnik, nem Te vagy az egyetlen, vagyis ez egy bug, amit javítani fognak hamarosan. Tudnak a hibáról.
Uriel
Talán most, hogy már nem lesz főváros, s nem lesz ehhez kapcsolódó esemény sem, talán kiveszik. Jelentettem minden esetre.
Uriel
Bocsánat, de elsőre nem értettem, hogy mi a gond.
Uriel
Úgyis jó lenne, ha a koordinátájukat kapnák meg névnek, csak ne egyformán Erőforrás sziget-nek legyenek elnevezve. Köszi.
Várom a választ.:Köszönöm:
Van erről is információ, de azt, hogy miért, azt sosem mondják meg, csak azt hogy ez van. Az erről szóló bejelentés ebben a bejegyzésben van:
Januári frissitések
A védőkről és a katonák túltengéséről saját maguknak a játékosoknak kell gondoskodni. Van akinek a támadó túl sok, s van akinek egyik sem elég. Attól függ, hogy hogyan játszol.Uriel