Főoldal Hungarian Bejelentések és hírek megbeszélése

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

💥 Egyéni problémák 💥

13464

• icka (HU2)icka (HU2) HU2 Bejegyzések: 228
    Szia. Uriel.  Van a szerveren egy játékos aki belép a szövikbe és csalárd modón jelszavakat kér el egy másik kastélyért cserébe  .Hogyan lehetne  őt letiltan,hogy ne zaklassa a szöviket és a játékosokat. A játékos neve amivel fent van a következő.  feri007 bera királyág  koda2 broskow.
    Igen, ha csak ennyi lenne vele a gond jó lenne! Hekkerkedik, feltöri a kastélyok jelszavait, ellopja a dísztárgyakat, felszereléseket, erőforrásokat, rubint, aranyat, háborút indít a nevünkben! Nálunk már többtízmilliós károkat okozott! A listához kell írni ezeket is:   ferenc30, samsung33,  empire99   Kb. 30-40 lopott kastélya van!   icka
    icka @ hu 2
    A Hazáért! szövetség vezetője
  • UrielUriel Bejegyzések: 2,654
    icka (HU2) mondta:
    Szia. Uriel.  Van a szerveren egy játékos aki belép a szövikbe és csalárd modón jelszavakat kér el egy másik kastélyért cserébe  .Hogyan lehetne  őt letiltan,hogy ne zaklassa a szöviket és a játékosokat. A játékos neve amivel fent van a következő.  feri007 bera királyág  koda2 broskow.
    Igen, ha csak ennyi lenne vele a gond jó lenne! Hekkerkedik, feltöri a kastélyok jelszavait, ellopja a dísztárgyakat, felszereléseket, erőforrásokat, rubint, aranyat, háborút indít a nevünkben! Nálunk már többtízmilliós károkat okozott! A listához kell írni ezeket is:   ferenc30, samsung33,  empire99   Kb. 30-40 lopott kastélya van!   icka
    Szia!
    Sajnálom, ha nem érted meg, de ennek a közzététele nem a Fórumra tartozik. Mivel nem is tudom én megoldani, ezért a Supportnak kell levelet küldeni. Nagyon sajnálom, ami történt, de ha valóban feltöri a kastélyokat, s nem azért tud bemenni, mert valakik megadták a belépési kódokat, akkor ezt a Support el tudja intézni. Ha megadták a belépési kódot bárkinek, egymásnak, valakiknek, akkor ez sajnos azok hibája( a szabályok szerint), aki odaadta a kódját. Ez esetben jelenleg ez csak megvádolása valakinek, a bizonyíték a Supportnál van.
    Uriel
  • icka (HU2)icka (HU2) HU2 Bejegyzések: 228
    Szia Uriel! Köszi! Leginkább a többi játékos tájékoztatása volt ezzel a célom! Természetesen a Supporthoz fordulunk a probléma megoldásáért!  icka
    icka @ hu 2
    A Hazáért! szövetség vezetője
  • Karesz53 (HU2)Karesz53 (HU2) HU2 Bejegyzések: 53
    Szia Uriel!

"Az első első futás után megismételjük a Királyság Ligáját, és ezt erősen befolyásolta a visszajelzés, amit nekünk adtatok. A Királyság Ligája csoport sorsolása oly módon lett optimalizálva, hogy jobban kiegyensúlyozott legyen (ahogy a múlt héten bejelentették) ."

A probléma csak az, hogy összerakták a kicsiket a nagyokkal. Míg 70-es szint alatt nem támadható a Kán tábor, esélye nincs az 70 alattinak esetleg egy egy játékot nyerni. A kán mérgelésével akár 20x annyi pont szerezhető mint a kicsiknak alaphelyzetben. De ugyan ez a probléma minden eventnél.60-as szint alatt 3 hullámmal nehéz felvenni a versenyt a 70-es 4-5-6 hullámos játékosokkal (idegen/varjak esetében). A zsákmány függ a sereg létszámától, és függ a sereg minőségétől. Legalább 70-es szint alatt ezt figyelembe kellene venni. Nem a hatalompont alapján összeállítani a csoportokat. Vagy adon a játék szorzót a királysági versenyen a szinthez képest, a pontszámításnál, ha már összerakják a kicsiket a nagyokkal. Bonyolult kicsit, de ez így lenne igazságos. 

Power
    Szia Uriel!

"Az első első futás után megismételjük a Királyság Ligáját, és ezt erősen befolyásolta a visszajelzés, amit nekünk adtatok. A Királyság Ligája csoport sorsolása oly módon lett optimalizálva, hogy jobban kiegyensúlyozott legyen (ahogy a múlt héten bejelentették) ."

A probléma csak az, hogy összerakták a kicsiket a nagyokkal. Míg 70-es szint alatt nem támadható a Kán tábor, esélye nincs az 70 alattinak esetleg egy egy játékot nyerni. A kán mérgelésével akár 20x annyi pont szerezhető mint a kicsiknak alaphelyzetben. De ugyan ez a probléma minden eventnél.60-as szint alatt 3 hullámmal nehéz felvenni a versenyt a 70-es 4-5-6 hullámos játékosokkal (idegen/varjak esetében). A zsákmány függ a sereg létszámától, és függ a sereg minőségétől. Legalább 70-es szint alatt ezt figyelembe kellene venni. Nem a hatalompont alapján összeállítani a csoportokat. Vagy adon a játék szorzót a királysági versenyen a szinthez képest, a pontszámításnál, ha már összerakják a kicsiket a nagyokkal. Bonyolult kicsit, de ez így lenne igazságos. 

Power
    Szia!
    Nagyon sokat próbálkoznak, hogy valamennyire kiegyenlített legyen a besorolás. Többször is jeleztem, s nem csak én ( moderátorok), hogy a jelenlegi besorolási rendszer nem a valós aktivitások alapján történik. Történt is valami változtatás, de egyenlőre még nem teljesen pontos, hogy ki kivel kerüljön egy csoportba.
    Uriel
  • rotkiv (HU2)rotkiv (HU2) HU2 Bejegyzések: 569
    szerkesztette ezt: 26.02.2019
    Uriel mondta:
    Szia Uriel!

Power
    Szia!
    Nagyon sokat próbálkoznak, hogy valamennyire kiegyenlített legyen a besorolás. Többször is jeleztem, s nem csak én ( moderátorok), hogy a jelenlegi besorolási rendszer nem a valós aktivitások alapján történik. Történt is valami változtatás, de egyenlőre még nem teljesen pontos, hogy ki kivel kerüljön egy csoportba.
    Uriel
    Ez a rangsorolás még mindig borzalmasan rossz, talán még rosszabb, mint a múltkor. Most a nomádnál ahogy látom, a sorsolás alapja az lett, hogy kinek mennyi és milyen medálja van. Vannak, akiknek most is vért izzadva kell hajtania, ha szeretne eredményt elérni, másnak pedig 10 illetve 13 szintű játékosok vannak a csoportjában (1 milla erőpontos játékosok mellett). Azt sem értem, hogy miért csak az kerül fel a rangsorra, akinek van arany medálja? Én hiába csinálok mondjuk 3 millió dicset, meg 200 ezer nomád pontot minden egyes eventen, ha ezzel 2.-nál egyszer sem vagyok jobb, akkor semmit nem ér az egész. Ha valaki szerez pl. 2 arany medált, az miért értékesebb 1 aranynál és 13 ezüstnél?
    Létezik 10000+ helyezési jutalom is, de minek, ha csak 3000 ember kerül ki a listára? Sokkal jobb lenne, ha azt is értékelnék, akiknek nincs arany medálja és valami ésszerűbb értékeléssel, ami a medálok mennyiségét is nézi, nem csak a minőségét, mert szerintem többet ér 1 első és 13 második hely 2 első helynél.
    De ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Látszik, hogy a GG-nek ötlete sincs, hogy miképp lehetne rendbe hozni ezt az eventet, de azért beteszik próbálgatni, hátha most megtetszik az, ami a múltkor se jött be. A visszajelzéseink pedig hiábavalók, ha meghallgatják, de nem tesznek semmit. Ha képtelenek megoldani, hogy igazságos keretek között fusson az event, akkor inkább hanyagolják. Most még csinálják páran, de amint rubinos lesz a bérlet, ebben a formában ez az event senkit nem fog túlságosan érdekelni.
                                   Tippek új fórumozóknak                                                                                Gyorsabb játékmenet                               

Szabályzat                                                                                            Játék Androidon/IOS-en                               
    És még sok más útmutató...
  • Bibi (HU2)Bibi (HU2) HU2 Bejegyzések: 88
    Rotkiv teljesen igazad van :)
  • Karesz53 (HU2)Karesz53 (HU2) HU2 Bejegyzések: 53
    Szia Rotkiv,

Osztom a véleményed,de a GG válasza pofon egyszerű: - lehetőséget adunk mindenkinek a fejlődésre.

Nagyon kevés dolog van, amit javasoltak a játékosok, és be is tették a játékba. 

A távoli világok beharangozója pedig katasztrófa lesz, ha az úgy lesz, ahogy leírták.

Karesz
    Karesz  miért mondod a sok fanatikus ***** majd kiéli magát ott, hogy szét csaphatja az embereket elgondolkozom ki menjek és költsek rá ismételten..Volt egy jó dolog amit ismét elrontanak mint az idegen s varjú amíg nem nyúltak hozzá alapban láttam 8ezres idegent most ha rubiért veszek  se láttok 2ezrest !! Visszafejlődtünk még emlékszem az elején mekkora sztár volt aki 1millát kiütött most ismét annyit kell harcolni 1milláért :D  Erről kellene elégedettségi  tesztet kérniük s nem arról milyen a játék heti szinten töltjük a nyavalyájukat de azt nem kérdezik meg mi a gondunk...

A magyar support is el kellene ismét mert levelezz az angollal némettel jó vicc amikor be vannak havazva s alig kapsz választ 3-4 hét mire megkapod.. DE a pénzt nyomjuk bele jah igen az önkéntes :D
  • Mátra (HU2)Mátra (HU2) Bejegyzések: 10
    Értem én..A távoli világok olyan mint a beri. Fejletlen falak, tornyok, nem védelemre vannak. Viszont még a dísztárgyak is tudnak égni, és ami ég, arra nem ad pontot. Időátugró minimális az oltáshoz, csak rubinokért, vagy oltasz rubinnal. Van még kérdés??
    Mátra (HU2) mondta:
    Értem én..A távoli világok olyan mint a beri. Fejletlen falak, tornyok, nem védelemre vannak. Viszont még a dísztárgyak is tudnak égni, és ami ég, arra nem ad pontot. Időátugró minimális az oltáshoz, csak rubinokért, vagy oltasz rubinnal. Van még kérdés??
    Ez mind bedőlt már teljesen új elképzeléssel jön vissza !
  • Mátra (HU2)Mátra (HU2) Bejegyzések: 10
    Bibi (HU2) mondta:
    Mátra (HU2) mondta:
    Ezt nem teljesen értem..  Mi az új elképzelés? Gyújtogassuk egymást  aztán rubinert oltsunk, ha pontot akarunk kapni, nekem ez jön le, idétlen magyarázatba csomagolva.... "örökség pont"
    Mátra (HU2) mondta:
    Bibi (HU2) mondta:
    Mátra (HU2) mondta:
    Ezt nem teljesen értem..  Mi az új elképzelés? Gyújtogassuk egymást  aztán rubinert oltsunk, ha pontot akarunk kapni, nekem ez jön le, idétlen magyarázatba csomagolva.... "örökség pont"
    Így van tök jó lesz nem ? :D de majd jön hogy vehetsz x rubiért olyat hogy nem égsz... alig várom már .... (irónikus)
  • .Crow. (HU2).Crow. (HU2) Bejegyzések: 12
    Uriel

Szia

Segíts nekem feltörték a váramat és feladták az erödeimet.
    Kinek kell ilyen esettbe írni?
    .Crow. (HU2) mondta:
    Uriel

Szia

Segíts nekem feltörték a váramat és feladták az erödeimet.
    Kinek kell ilyen esettbe írni?
    Szia!
    A Supportnak kell írni. Minél előbb, angolul, vagy németül.
    Uriel
  • GORANGA4 (HU2)GORANGA4 (HU2) HU2 Bejegyzések: 8
    Szia Uriel!

Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy nem-e tudnád megkérdezni mikor várható az alakvátós várparik. Vagy a GG- már megint az alakváltó végén az utolsó 10-15 percben lehet majd megszerezni őket? Egy képet be rakorok amit te írtál. Előre is köszönöm a választ. Üdv Hajdu Zsolt
  • Sfinx (HU1)Sfinx (HU1) Bejegyzések: 1
    Sziasztok! a HTML át állás igazi katasztrófa,semmivel sem fut rendesen,leragad,lefagy,szóval azt hiszem ezzel megint az lett elérve még többen abba hagyjuk a játékot ,mert ez nem hogy élvezhetetlen,szó szerint bosszantó.
    Szia Uriel!

Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy nem-e tudnád megkérdezni mikor várható az alakvátós várparik. Vagy a GG- már megint az alakváltó végén az utolsó 10-15 percben lehet majd megszerezni őket? Egy képet be rakorok amit te írtál. Előre is köszönöm a választ. Üdv Hajdu Zsolt
    Szia!
    Annál többet én sem tudok, mint amit az ismertetőben írtak. Márciusban szerintem, amikor a hosszú távú eseménynél lesz alakváltó.
    Uriel
    Sfinx (HU1) mondta:
    Sziasztok! a HTML át állás igazi katasztrófa,semmivel sem fut rendesen,leragad,lefagy,szóval azt hiszem ezzel megint az lett elérve még többen abba hagyjuk a játékot ,mert ez nem hogy élvezhetetlen,szó szerint bosszantó.
    Szia!
    Már két külön bejegyzés is van erről. Én minden hibát jelentettem, s a kezelők is tudnak minden hibáról.
    Uriel
  • TsabaGamer (HU2)TsabaGamer (HU2) HU2 Bejegyzések: 61
    Fantasztikusan jó és élvezetes játékot kívánok mindenkinek firefoxon

Tsaba @ hu 1
Sign In to comment.