Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
Sajnálom, ha nem érted meg, de ennek a közzététele nem a Fórumra tartozik. Mivel nem is tudom én megoldani, ezért a Supportnak kell levelet küldeni. Nagyon sajnálom, ami történt, de ha valóban feltöri a kastélyokat, s nem azért tud bemenni, mert valakik megadták a belépési kódokat, akkor ezt a Support el tudja intézni. Ha megadták a belépési kódot bárkinek, egymásnak, valakiknek, akkor ez sajnos azok hibája( a szabályok szerint), aki odaadta a kódját. Ez esetben jelenleg ez csak megvádolása valakinek, a bizonyíték a Supportnál van.
Uriel
A Hazáért! szövetség vezetője
"Az első első futás után megismételjük a Királyság Ligáját, és ezt erősen befolyásolta a visszajelzés, amit nekünk adtatok. A Királyság Ligája csoport sorsolása oly módon lett optimalizálva, hogy jobban kiegyensúlyozott legyen (ahogy a múlt héten bejelentették) ."
A probléma csak az, hogy összerakták a kicsiket a nagyokkal. Míg 70-es szint alatt nem támadható a Kán tábor, esélye nincs az 70 alattinak esetleg egy egy játékot nyerni. A kán mérgelésével akár 20x annyi pont szerezhető mint a kicsiknak alaphelyzetben. De ugyan ez a probléma minden eventnél.60-as szint alatt 3 hullámmal nehéz felvenni a versenyt a 70-es 4-5-6 hullámos játékosokkal (idegen/varjak esetében). A zsákmány függ a sereg létszámától, és függ a sereg minőségétől. Legalább 70-es szint alatt ezt figyelembe kellene venni. Nem a hatalompont alapján összeállítani a csoportokat. Vagy adon a játék szorzót a királysági versenyen a szinthez képest, a pontszámításnál, ha már összerakják a kicsiket a nagyokkal. Bonyolult kicsit, de ez így lenne igazságos.
Power
Nagyon sokat próbálkoznak, hogy valamennyire kiegyenlített legyen a besorolás. Többször is jeleztem, s nem csak én ( moderátorok), hogy a jelenlegi besorolási rendszer nem a valós aktivitások alapján történik. Történt is valami változtatás, de egyenlőre még nem teljesen pontos, hogy ki kivel kerüljön egy csoportba.
Uriel
Létezik 10000+ helyezési jutalom is, de minek, ha csak 3000 ember kerül ki a listára? Sokkal jobb lenne, ha azt is értékelnék, akiknek nincs arany medálja és valami ésszerűbb értékeléssel, ami a medálok mennyiségét is nézi, nem csak a minőségét, mert szerintem többet ér 1 első és 13 második hely 2 első helynél.
De ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Látszik, hogy a GG-nek ötlete sincs, hogy miképp lehetne rendbe hozni ezt az eventet, de azért beteszik próbálgatni, hátha most megtetszik az, ami a múltkor se jött be. A visszajelzéseink pedig hiábavalók, ha meghallgatják, de nem tesznek semmit. Ha képtelenek megoldani, hogy igazságos keretek között fusson az event, akkor inkább hanyagolják. Most még csinálják páran, de amint rubinos lesz a bérlet, ebben a formában ez az event senkit nem fog túlságosan érdekelni.
Szabályzat Játék Androidon/IOS-en
Osztom a véleményed,de a GG válasza pofon egyszerű: - lehetőséget adunk mindenkinek a fejlődésre.
Nagyon kevés dolog van, amit javasoltak a játékosok, és be is tették a játékba.
A távoli világok beharangozója pedig katasztrófa lesz, ha az úgy lesz, ahogy leírták.
Karesz
A magyar support is el kellene ismét mert levelezz az angollal némettel jó vicc amikor be vannak havazva s alig kapsz választ 3-4 hét mire megkapod.. DE a pénzt nyomjuk bele jah igen az önkéntes
Szia
Segíts nekem feltörték a váramat és feladták az erödeimet.
Kinek kell ilyen esettbe írni?
A Supportnak kell írni. Minél előbb, angolul, vagy németül.
Uriel
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy nem-e tudnád megkérdezni mikor várható az alakvátós várparik. Vagy a GG- már megint az alakváltó végén az utolsó 10-15 percben lehet majd megszerezni őket? Egy képet be rakorok amit te írtál. Előre is köszönöm a választ. Üdv Hajdu Zsolt
Annál többet én sem tudok, mint amit az ismertetőben írtak. Márciusban szerintem, amikor a hosszú távú eseménynél lesz alakváltó.
Uriel
Már két külön bejegyzés is van erről. Én minden hibát jelentettem, s a kezelők is tudnak minden hibáról.
Uriel