Főoldal Humor és szórakozás

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Personal Prime Time Changes- Személyes ajánlatok változások-Forditás

Abiqwyx (HU2)Abiqwyx (HU2) HU2 Bejegyzések: 51
Személyes Vásárlási ajánlatok ( Private Prime Time ) változások
Hello harcosok,

Néhányan közületek közelmúltban észrevették, hogy kevesebb a rendelkezésre álló személyi elsődleges ajánlatok száma, ez volt a módosítás célja.

A múltban több Private Prime Times is rendelkezésre állt, amelyek olyan játékosok újraaktiválására koncentráltak, akik hosszabb ideig nem folytattak tranzakciót.

Megváltoztattuk a rendszert annak érdekében, hogy megfeleljenek azoknak vásárlóknak, akik az ajánlatoknál gyakrabban vásárolnak, s akik már korábban több kifizetést ejtettek meg, és a közelmúltban végezték a kifizetéseket.

Ezzel a változtatással,és különféle ajánlatokkal szeretnénk jutalmazni az aktivabb játékosokat más módon, de még mindig vannak új ajánlatok mindenki számára.

Hajrá,

A Birodalom Csapatod
Abiqwyx @ hu 2
Sign In to comment.