VESZTESÉGES TÁMADÁS

Mint az idegenek, mind pedig a vérvarjak elleni támadás esetén  sorozatosan, zsinórban tűnnek el a második hullámban, középre falpakolt támadó cuccosok!  Ha egy-két ilyen esetről lenne szó, akkor nem vergődnék, de már zsinórban a nagyon sokadik eset!  És ez már túlmegy a tűréshatáromon!   Mi ez, ha nem bugolás?

Most akkor vagy szívatnak a "technikai zsonglőrök" ott Hamburgban, vagy hozzánemértő szoftveresek kóklerkednek...

Most pedig kűldhettek akár egymillió plecsnit, az sem fog érdekelni!

Ismételten csak ugyanez a kibaszott bugolás! Ezúttal voltam olyan szemfüles és képekkel is bizonyítom!

A középre felrakott támadási eszközök "csapódáskor" nem érvényesűlnek, mert a hibás szoftveretek valahol útközben leveszi az összeset!

és ez kb.  a 30-ik ilyen eset!

Mindezek után  veszteségpótlés  és  'fájdalomdíj gyanánt'  természetesen  kérek és kapok tőlletek 2000  démonegységet,  2000 halálegységet  és a hozzájuk járó kajamennyiséget!


Üdvözlettel:

Macilacee...

Hozzászólások

 • WarriorHunterHU (HU2)WarriorHunterHU (HU2) Bejegyzések: 544HU2
  Miért ne lenne benne az eszköz? Látszik nem vagy körültekintő. A 2. hullámban az idegenben nincs már eszköz, csak az első hullámban. Ezért kel leszedőzni, így kevesebb eszköz kell a 2. támadási hullámba.
  Szint: 70
  Legendás szint: 800
  Nemesi cím: Vakmerő
  Érdem: Változó
  Szövetség: Hűség követei (50)
  Rang: Vezető

  WarriorHunterHU @ hu 2
 • Jesse James (HU2)Jesse James (HU2) Bejegyzések: 373
  szerkesztette ezt: 05.04.2017
  Miért ne lenne benne az eszköz? Látszik nem vagy körültekintő. A 2. hullámban az idegenben nincs már eszköz, csak az első hullámban. Ezért kel leszedőzni, így kevesebb eszköz kell a 2. támadási hullámba.
  Te is lehetnél körültekintő. Világosan látszik a képeken hogy leszedőzött. A 2. kép az 1. hullámot mutatja ahol 1-1-1 katonát indított gondolom zászlókkal.
  A helyzet viszont az hogy az idegen két szélen védett, ő meg azért sír hogy középen nem használódtak el az eszközei. Hát ez szörnyű hogy mennyire szivatja szegényt a játék... Megmaradnak a támadóeszközök ha nem találkoznak védővel a falon? Ez tényleg felettébb bosszantó. :smiley: Én mondjuk inkább örülni szoktam ennek, de hát Macilaci, szerencsére nem vagyunk egyformák.
  Jesse o:)
 • LGabi22 (HU2)LGabi22 (HU2) Bejegyzések: 275HU2
  szerkesztette ezt: 05.04.2017
  igen középre azért 0 eszközt ír mert nem védett de nézz bele az eszközökbe a támadásnál h ott van pl h 50/0 eszköz ment el
  nekem is van ilyen jelin ott középen védett két szélen 7-7 létra volt 0-át ír de amikor bele megyek ott van a 7 csak egyse használódott el..
  #FearTheDeer
  #Giannis Antetokounmpo is the MVP

 • Macilacee (HU2)Macilacee (HU2) Bejegyzések: 140HU2

  Újfent  azon problémával küszködöm,  hogy az eventes támadásoknál, - úgy az idegeneknél, mind a vérvarjaknál,.... a második hullámban,  középre felrakott támadó cuccosokat  ( kaputörő,  torony, pajzs ) rendre, zsinórban egymás után  nem aktiválja a rendszer....  Mintha ott se lennének...   Ez vajon miért van?  Teljesen tanácstalan vagyok.....  Első hullámban természetesen a leszedők mennek zászlókkal...

  Így, ilyenformán minden támadásnál megengedhetetlen veszteségeim vannak, a sok bukó által...

  Valakinek valami tippje  esetleg, hogy ez miért van?...


 • LGabi22 (HU2)LGabi22 (HU2) Bejegyzések: 275HU2
  Szia
  Azért van mert ott nincs védő így azt írja ki h 0 eszköz de ha rá kattintasz ott van h 7-ből 0 ment el visszajövet meg megkapod
  #FearTheDeer
  #Giannis Antetokounmpo is the MVP

Sign In to comment.