Főoldal Humor és szórakozás

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Közös mese

Arra kérek mindnekit aki erre téved netán a forumon az az előtte lévő komment alapján folytassa a mesét!! Lehetőleg GGE-s legyen,
trollokat nem kérünk!!!


Hozzászólások

 • Volt egyszer egy királyfi!! Annak egy lova!


 • Hungerik (HU1)Hungerik (HU1) Bejegyzések: 350
  A ló bele esett egy szakadékba ,ezáltal meghalt.
  a királyfi a lova után ugrott..ő is meghalt...

  kész vége:DDD
 • xd • András1202 (HU2)András1202 (HU2) Bejegyzések: 46
  A lónak és a királyfinak.... De.... Ezt az esetet látta egy kapáló jobbágy. Sajnálta a lovat és a Királyfit. Úgy döntött felmegy a királyi fővárosba, hogy tudtára adja a királynak, egyetlen fia halálesetét.
  "Ki vagy te, hogy bíráld az életet amit élek? Nem vagyok tökéletes. Nem is azért élek, hogy azzá váljak, de mielőtt mutogatni kezdenél, győződj meg róla, hogy a te kezeid tiszták!" Bob Marley
 • metingeri1111 (HU2)metingeri1111 (HU2) HU2 Bejegyzések: 2
  A jobbágy igen szegény körülmények közt élte sanyarú napjait. Minden hónap végére kevés élelme és vagyona maradt a szörnyen magas védelmi pénz miatt amit a környéken uralkodó rablóbáró követelt tőle. Családja nem igen volt neki hiszen nem is engedhette volna meg magának, hogy még több szájat etessen. Ezek tudatában egy percig sem gondolkozott azon hogy útnak induljon-e. Na meg persze reménykedett a jutalomban is . Hátha a király a hűségéért és fáradozásaiért bőségesen megjutalmazza majd. Mert hogy nagyon messze lakott a királyi fővárostól és útközben rengeteg veszély leselkedik rá.
  Gyorsan összepakolta a kevés kis élelmét ami még maradt aztán útnak is indult a Nagy Birodalom legkeletibb részéből. Ami már annyira a birodalom széle volt hogy pár perc séta után már a Tűzcsúcsok-on találta magát az ember ha nem vigyázott.
  A jobbágy tudta, hogy egyedül esélye sem lessz. Tehát elsőnek aranyat kell szereznie, hogy katonákat tudjon felbérelni. Tisztában volt vele, hogy csak egy módon juthat gyorsan kellő mennyiségú aranyhoz... ha meglopja a rablóbárót. Aki minden héten körbejárta a környéket csapatával így csak pár embere maradt bent a kastélyban és azok sem a legeszesebbek. 
  metingeri1111 @ hu 2
 • lacif (HU2)lacif (HU2) Bejegyzések: 3
  Az adószedés napján neki is látott hogy betörjön a rablóbáró kastélyába viszont a városőrök az őrtoronyból meglátták majd gyorsan el is kapták. Ezután egy őrházba zárták és ott is tartották amíg...
 • Hvim (HU2)Hvim (HU2) HU2 Bejegyzések: 41
  HVIM tagjai /Betyársereg ki nem hozta öt...
 • Guszti báró (HU2)Guszti báró (HU2) HU2 Bejegyzések: 5
  És elvitték Berimondba.
  És boldogan éltt míg meg nem halt
  Adalbert király!

Sign In to comment.