Főoldal Hungarian Technikai problémák és bugok

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Nem tetszik hova megy serege? Sebaj! Fogja meg és vigye arrébb ...

Sziasztok , szeretném megkérdezni hogy ez most egy újítás amiről nekem nem szóltak vagy mi? :D
Egyik nap a térképen barangoltam volna , és egyszer csak megláttam egy szövitárs támadási nyilát , éppen keresztezte az utamat , így véletlen belenyultam, de ahelyett hogy én mentem volna arrébb , megfogtam a nyilat és arrébb raktam ,ez egy új funkció ,vagy csak egy bug? :D 
Mondjuk elég jól lehetne szivatni másokat vele 
haggyj békén,ne zaklass kössz

• máté3245 (HU1)máté3245 (HU1) HU1 Bejegyzések: 406
    Sziasztok , szeretném megkérdezni hogy ez most egy újítás amiről nekem nem szóltak vagy mi? :D
    Egyik nap a térképen barangoltam volna , és egyszer csak megláttam egy szövitárs támadási nyilát , éppen keresztezte az utamat , így véletlen belenyultam, de ahelyett hogy én mentem volna arrébb , megfogtam a nyilat és arrébb raktam ,ez egy új funkció ,vagy csak egy bug? :D 
    Ilyen  bug már nálam is volt, véletlen arrább húztam védelmi támogatásos nyilat,de miután elengedtem az egeret ,visszaugrott a helyére.
    Hu1
     Kerecsensólyom
  • usabalázs (HU2)usabalázs (HU2) Bejegyzések: 32
    Ilyen  bug már nálam is volt, véletlen arrább húztam védelmi támogatásos nyilat,de miután elengedtem az egeret ,visszaugrott a helyére.
    velem is volt valami ilyesmi :smiley:
    láttam egy mellettem lévő játékos támadását úgy hogy nem is az én szövimben belüli volt az illető és nekem azt jelezte
    ,hogy ő mellettem lévő idegen kasit támadta,,ez igy is volt ,idegen kasit támadott de nem azt :)

a bugokat kéne kijavítani nem a millio frissitésel elsz*rni a játékélmény!
    régen is voltak bugok,de nem ennyi!

-USA-Balázs-
    Élj merészen. Feszegesd a határaidat. Ne érd be kevéssel.
  • rejtozkodo (HU2)rejtozkodo (HU2) Bejegyzések: 12
    tisztelt szerver  felügyelet! mai napon reggel elinditottam a játékot és a máshol táborozo katonáimat vissza rendeltem az erődömbe és ez nagy hiba volt mivel 3 órán keresztül állitotta be a gép a utazásukat  odafelé 16 percig tartott toll pihe + gyors parancsnokkal felszerelve 80%-os sebességgel ennek okán ma lemaradtam az eventek befejezéséről a sok megszerezhető  ajándékokrol mivel a katonáim nem álltak rendelkezésre kérem valamilyen módon kártalanitsanak hihetetlen bosszantóak az ilyen hibák sok hiba történik szinte minden nap valami hiba jelentkezik vizsgálják ki a karakteremet és oldják meg a hibákat 
    rejtozkodo @ hu 2
  • ripper (HU1)ripper (HU1) Bejegyzések: 260
    tisztelt szerver  felügyelet! mai napon reggel elinditottam a játékot és a máshol táborozo katonáimat vissza rendeltem az erődömbe és ez nagy hiba volt mivel 3 órán keresztül állitotta be a gép a utazásukat  odafelé 16 percig tartott toll pihe + gyors parancsnokkal felszerelve 80%-os sebességgel ennek okán ma lemaradtam az eventek befejezéséről a sok megszerezhető  ajándékokrol mivel a katonáim nem álltak rendelkezésre kérem valamilyen módon kártalanitsanak hihetetlen bosszantóak az ilyen hibák sok hiba történik szinte minden nap valami hiba jelentkezik vizsgálják ki a karakteremet és oldják meg a hibákat 
    Szerintem aludj még egy kicsit. :#

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt