Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
Nem tetszik hova megy serege? Sebaj! Fogja meg és vigye arrébb ...

Egyik nap a térképen barangoltam volna , és egyszer csak megláttam egy szövitárs támadási nyilát , éppen keresztezte az utamat , így véletlen belenyultam, de ahelyett hogy én mentem volna arrébb , megfogtam a nyilat és arrébb raktam ,ez egy új funkció ,vagy csak egy bug?

Mondjuk elég jól lehetne szivatni másokat vele
láttam egy mellettem lévő játékos támadását úgy hogy nem is az én szövimben belüli volt az illető és nekem azt jelezte
,hogy ő mellettem lévő idegen kasit támadta,,ez igy is volt ,idegen kasit támadott de nem azt
a bugokat kéne kijavítani nem a millio frissitésel elsz*rni a játékélmény!
régen is voltak bugok,de nem ennyi!
Élj merészen. Feszegesd a határaidat. Ne érd be kevéssel.