Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
Befolyásosági rangsor

Na de a tárgy lényegére törjünk:
Befolyásosági rangsor- Ez egy olyan rangsor ami minden hónapban frissül és azt mutatja meg hogy az adott játékos mennyire befolyásos személy (mennyire fontos) , ez több szempontból is hasznos lenne:
- szöviknek: - meg tudja néni a szövi hogy egy adott jelentkező mennyire fontos ,befolyásos ,ez a nagyobb szöviknek lehet jó ,és így ki lehet szűrni az igazán jó játékosokat .
-támadásnál - meg lehet nézni , hogy a célszemély mennyire befolyásos hozzánk képest , így nagy valószínűséggel nem kötünk bele rossz emberbe (pl ha én 165.helyen vagyok és xy meg a 12.en akkor nyilván nemfogok nekimenni mert csúnyavége lehet. ) természetesen az analfabéták így is támadnának jóval erősebb emmbereket de az már nem a mi bajunk.
Szerintem ez egy "hasznos "dolog ami szinte semmire se jó , de már tele van vele a játék . (pl királyi lobogó)
Kérlek irjátok le a véleményeteket kulturáltan ! köszönöm! -persze ennek semmi jelentősége ,de azért irjátok le!:D
Amúgy az erőpontok bőven jelzik a "befolyást".
"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt cipeljük!"
MINDEGY
Kerecsensólyom
képzeljétek el!
nézik a top szövik" óó ez megnyerte a lottó 5-öst gyorsan vegyük be hogy költsön több milliót a játékra"