Főoldal Hungarian Technikai problémák és bugok

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Istálló

Sziasztok.  Napokban lett egy 3.szintü istállóm... nos a kérdésem az az  hogy lehet az hogy 1 szintű istállóval es tollal idegenhez 54p az út, 3.szintü istállóval és tollal meg 52p az út.... sztem így nem fer...... és nagyon negerte a 3-as istálló.... szval az illetékesek jo lenne ha csinálnának vmit, es nem csak a monitort bámulnák... 
haggyj békén,ne zaklass kössz

• WarriorHunterHU (HU2)WarriorHunterHU (HU2) HU2 Bejegyzések: 544
    Sziasztok.  Napokban lett egy 3.szintü istállóm... nos a kérdésem az az  hogy lehet az hogy 1 szintű istállóval es tollal idegenhez 54p az út, 3.szintü istállóval és tollal meg 52p az út.... sztem így nem fer...... és nagyon negerte a 3-as istálló.... szval az illetékesek jo lenne ha csinálnának vmit, es nem csak a monitort bámulnák... 
    Kérdés milyen eszközt teszel bele, ha fa eszköz, az igen csak lelassítja az utazási sebességet.
    Szint: 70
    Legendás szint: 800
    Nemesi cím: Vakmerő
    Érdem: Változó
    Szövetség: Hűség követei (50)
    Rang: Vezető

WarriorHunterHU @ hu 2
  • Nekem 2. szintű istállóm van. Tollal támadva 32perc a támadásom és van olyan ,hogy fa cuccal megyek akkor is annyi.
  • rocker3675 (HU2)rocker3675 (HU2) Bejegyzések: 285
    Nekem úgy 25 perc az út, kivéve akkor nem ha fa cuccot viszek.
    rocker3675 @ hu 2
  • Hungerik03 (HU2)Hungerik03 (HU2) Bejegyzések: 122
    Kérdés milyen eszközt teszel bele, ha fa eszköz, az igen csak lelassítja az utazási sebességet.
    nem, csak rubis cuccal támadok:(
    haggyj békén,ne zaklass kössz

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt