Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
Javaslat a Berimond dicsősége zászlóra (amit szinte senki nem használ..)

Lenne egy javaslatom , a berimond dicsősége zászlóra amit szinte senki soha semmire nem haszál.(mivel csak a kinti berimondon használható ,és kinti berin meg nem támadunk más játékosokat)
Ez a zászló lehetne sztem egyfajta közel/táv bónusz mint példáúl penge parton,vagy nomádnál.
Így valami haszna is lehetne mert közel táv növelőt még nem láttam a fegyverárúsnál,de hasznos lenne .
Vagy lehetne egy hírnévnövelő (3%os ) annak is több haszna lenne ,mint kinti berin dp növelőnek (!).
Tudom hogy a fejlesztők nem olvassák el ezt a fórumot,de hátha még is ,és megvalósul:))
Nemesi cím: Vakmerő
Érdem: Változó
Szövetség: Hűség követei (50)
Rang: Vezető
WarriorHunterHU @ hu 2
Jó az a lobogó én a kiskarimon 500 védőt kivertem full beris zászlóval 15k dpt kaptam...
Angyalka
Javaslom mindenkinek, aki hasonlóan gondolkodik az erőssen felejtse el, mert az event már nem arról szól, h játékost csapj, hanem tornyot. Aki berimondon kiüt katit az 100% biztos lehet, h a zöldön, és a világokban látja majd kárát!
Legendás szint: 800
Nemesi cím: Vakmerő
Érdem: Változó
Szövetség: Hűség követei (50)
Rang: Vezető
WarriorHunterHU @ hu 2
Mert ha visszavet engem a hülyeségével, hogy nem a tornyos pontgyűjtéssel foglalkozhatom addig is, akkor megérdemli!
Igaz, hogy a játékban azt is szabad, de hallgatólagos megállapodás ez a játékosok között, hogy Beri ne egymás támadásáról szóljon elsősorban.
És nagyon unom, és fel is dühít, hogy 30-40-es szintűek úgy gondolják, hogy itt nekimehetnek büntetlenül a legendásoknak is. Hát nem aranyapáim. Mert ha a "bátrak" úgy gondolják Berin szabad, akkor ne sírjanak ha mindenhol fel vannak gyújtva,mert akkor nekünk is szabad mindenhol.:)
Elég fura hogy van egy event ami két egymással szembenálló fél a berimondi királyság elnyeréséért indul, de vannak akik amiatt reklamálnak hogy őket ott megtámadták.
Meg mi az hogy visszavet a hülyeségével? Az nem vet vissza ha valaki sivin támad meg vagy zöldön? Annyira elferdült már pár ember játékképe hogy az valami hihetetlen.
Részemről semmilyen megállapodásról nem tudok, még hallgatólagosról sem hogy ne lehetne támadni berin. Persze ez nem azt jelenti hogy én nyakra főre ütlegelném a másik felet, de támadtam és kaptam is már ott bejövőket. Nem értem miért kell emiatt kifogást emelni.
Inkább arról van szó hogy egész egyszerűen olyan **** oldották meg hogy az NPC tornyokat sokkal inkább megéri ütlegelni mint az ellenséges oldal táborait. Meg már nincs is jelentésége hogy medvék meg oroszlánok vannak. Melyik is nyerte az előző 5 csatát? Nincs kockázat és több pontot is ad ha tornyot ütsz zombi módban. Racionális döntés hogy nem akar senki feleslegesen elveszteni egy komplett sereget akár, hanem megy a tutira. De olykor olykor hadd lehessen már valakinek a táborát is betámadni köpködés nélkül egy háborús játékban.