Főoldal Hungarian Technikai problémák és bugok

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Kala bug

Sziasztok ,lenne egy olyan kérdésem ,hogy normális ha 8 napot jelez a kala verseyből a játék? vagy csak ilyen gyorsan elszált az idő? Mondjuk nem sírok mert valamiért 69-esek nem a kala lánya vpk-t kapják meg ,hanem sz.r erdő védelmezője pk-t :((
link a bughoz:
http://kepfeltoltes.hu/view/160723/bug_www.kepfeltoltes.hu_.png
haggyj békén,ne zaklass kössz

Legjobb válaszok

Válaszok

• Hungerik03 (HU2)Hungerik03 (HU2) Bejegyzések: 122
    Köszi a választ.
    Csak azért mert olyan rövidnek tünt a tavaszihoz képest....de akkor jobb lesz ha belehúzok..

• zürlény (HU2)zürlény (HU2) HU2 Bejegyzések: 348
    hát én már 859 pontot csináltam és már ki van szedve a pk
  • Hungerik03 (HU2)Hungerik03 (HU2) Bejegyzések: 122
    hat en 69es szinten kezdtem igy csak azt az erdo vedelmezojet adja... sajnos 

• --HammeR-- (HU2)--HammeR-- (HU2) HU2 Bejegyzések: 1
    jó pár pontomat nem számolta ma a kala versenyen mire észrevettem.
    azóta írtam a supportnak bár nem tudom volt e értelme...
    támadtam azóta is szamurájt de még most sem írja a pontokat :(
    viszont a zsetonokat számolja.
  • Kóbor (HU2)Kóbor (HU2) Bejegyzések: 15
    szerkesztette ezt: 29.07.2016
    Ez most komoly gyerekek?

Mikor azt hinné az ember, hogy nem tudjátok überelni magatokat elcseszés terén, csak tudtok meglepetést okozni.... Ütöm a szamut mint a hülye, ahogy időm engedi és feltűnik hogy ajándékot kellett volna már kapjak, de mégsem... 1209 pontnál megállt a számlálótok..

Akkor most kérdezem én, ahogy időm engedte nyomtam délutánonként, mivel kevés az időm így toltam bele a rubint is hogy haladjak. Most akkor hogy is van ez? Tényleg megloptok, poénra csináltam , mert a kib.. szott számlálótok beokádott? Meg tudnám csinálni a Kalát, de mégse fogom tudni miattatok? És akkor a rubint meg minden jóváírtok meg az időt amit elcsesztem rá visszaadjátok?  Muszáj minden egyes eventnél lennie valaminek? Egyszer össze tudnátok ezt a játékot úgy rakni , hogy jókedvvel üljön le az ember játszani, ne pedig az ideget nyelje hogy mit fogtok megint elcseszni?

Kóbor

U.i: Hangzott el kérdés .. Az illetékes akár válaszolhat is... Utána ráér majd kitiltani..
    Kóbor @ hu 2

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt