Főoldal Hungarian Javaslatok, dicséret és kritika

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Falu ötlet

Sziasztok, mint mindenki tudja a falukból mindig probléma van , hiszen mindig csak a legnyagyobbak uralhatják ,és etika szerint nem veszünk el falut a másiktól .Nos erre kieszeltem egy ötletet: Legyen úgy mint a viharszigeteknéél , hogy pl:2 hetente újra spawnolnak a faluk ,így mindenkinek van esélye szerezni eggyet kettőt , vagy a másik ötlet hogy , legyen egy adott időtartam ami alatt kifosztod a falut (mondjuk 1 óra 10 ezer nyersi ) aztán eltűnik és valalhol újra megjelenik (tudom ez is szigetes megoldás) , így nem lenne a falukból örökös probléma .
üdv mindenkinek:Erik
haggyj békén,ne zaklass kössz

• WarriorHunterHU (HU2)WarriorHunterHU (HU2) HU2 Bejegyzések: 544
    Ezzel a gondolatmenettel csak az a probléma, h a falu hiányáért nem a nagy szintű játékosok a hibásak. Hanem a sok kis b......i multi karakter. Mivel minden x számú játékos után rak be falut. Így a multi accok után is, amik leromosodnak, így ameddig a játékosszám nem éri el újból azt a szintet, és lépi át, addig nem lesznek faluk. Mit gondolsz ha változtatnának rajta akkor a kisebbeknek milyen esélyei lennének? A kicsik annyi katit nem tudnak eltartani, h megvédjék magukat nem még a folyamatos faluzás. Te elveszed, tőled pedig kisebb veszteséggel elveszik, és ennyi. Sírtok, pedig nem tudjátok, h mi mit dolgoztunk érte? 40sz megvolt minden falu a jegesen, mert kerestünk, harcoltunk.
    Szint: 70
    Legendás szint: 800
    Nemesi cím: Vakmerő
    Érdem: Változó
    Szövetség: Hűség követei (50)
    Rang: Vezető

WarriorHunterHU @ hu 2
  • Kesmester23 (HU2)Kesmester23 (HU2) Bejegyzések: 70
    Hát igen sok munka és kitartás kell hozzá és meg egyezés is ha úgy van!! Tucat falut vissza adtam már és amellett vettek is el tőlem jó párat kaptam is vissza ilyen a játék menni kell előre és nem ilyeneket kitalálgatni! Van h napi rendszereségel talál az ember van h 1 hónapba 1szer csak!  Szerintem ez nem jó ötlet ki akarna mindig minden hol falut nézni h legyen nyersanyagja mint viharon és ki várni x időt h megkapja az? Mert én nem szeretném h ilyen valaha is legyen mert akkor elveszti az egész a varázsát! Nekem 1 szer mondta 1 jóval magasabb szinten lévő h őt  nem érdeklik a faluk csak úgy van neki h demonstrálja az erejét ezzel is Ezen elcsodálkoztam és ez után én se nagyon nézegetek faluk után úgy vagyok vele majd lesz még idővel. 

• pube1954 (HU2)pube1954 (HU2) HU2 Bejegyzések: 76
    Úgy tudom, hogy falu már csak 15 lehet. 5 kajás, 5 fás, 5 köves. Ráadásul sokan kint a faluban tartják a katáikat. Nem hiszem, hogy örülnének, ha eltünnének havonta a faluik :) Tuti nagy felháborodás lenne.
    pube1954 @ hu 2
    Hirtelen nekem is támad jó ötletem!!!! :D Ennyi erővel lehetne olyan falukat is csinálni ami rubintokat termel : :D
  • WarriorHunterHU (HU2)WarriorHunterHU (HU2) HU2 Bejegyzések: 544
    Hirtelen nekem is támad jó ötletem!!!! :D Ennyi erővel lehetne olyan falukat is csinálni ami rubintokat termel : :D
    Látod ezt támogatom, vagy arany termelés növelő falvak telepítését :)
    Szint: 70
    Legendás szint: 800
    Nemesi cím: Vakmerő
    Érdem: Változó
    Szövetség: Hűség követei (50)
    Rang: Vezető

WarriorHunterHU @ hu 2
  • rocker3675 (HU2)rocker3675 (HU2) Bejegyzések: 285
    Úgy tudom, hogy falu már csak 15 lehet. 5 kajás, 5 fás, 5 köves. Ráadásul sokan kint a faluban tartják a katáikat. Nem hiszem, hogy örülnének, ha eltünnének havonta a faluik :) Tuti nagy felháborodás lenne.
    jegesen 5-5-5 , sivin és tüzesen 10-10-10
    rocker3675 @ hu 2
    Látod ezt támogatom, vagy arany termelés növelő falvak telepítését :)
    Az is jó ötlet ez nekem eddig eszembe se jutott B)  

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt