Főoldal Hungarian Kérdések a játékkal kapcsolatban

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Kala verseny.

Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy hol vannak a változások a játékban , ami elvileg ezzel a ffrissítéssel jött be? Mert most se kala verseny se olyan királyi fővárosos megjelenés (ami nekem kicsit zavaros,nem értem) ,se semmi ami ezzel a frissítéssel jött be.
A választ köszönöm:Erik

ui:egyáltalán mikor lessz a kala verseny? nekem értelmesebbnek tünt volna frissítés után rögtön elindítani de ez nem az én döntésem  :D
haggyj békén,ne zaklass kössz

Legjobb válasz

Válaszok

• Hungerik03 (HU2)Hungerik03 (HU2) Bejegyzések: 122
    Reméljük,köszönöm a választ.
    haggyj békén,ne zaklass kössz

• maximalista (HU2)maximalista (HU2) HU2 Bejegyzések: 28
    Sziasztok
    Szerény véleményem szerint minden játékos ezt a kérdést teszi fel egymásnak,valamint mint láttam itt a fórumon is
    Mi történik és miért nem kapunk mi játékosok választ tájékoztatást
    Kala pontok miért nem íródnak jóvá?
    Nincs egy felhatalmazott sem köztetek aki erre egy értelmes választ adna?
    Illene nem félre vezetni a játékosokat  ezért egy tájékoztatást adjatok ki
    Köszönöm játékos társaim nevében is

Ui
    Persze a support mondani sem kell válaszra sem méltat bennünket
    Nagy a csend mint most már rendszeresen
  • medve55 (HU2)medve55 (HU2) Bejegyzések: 66
    A supportot nyaggatni kell és lesz egy idő után válasz hidd el már találkoztam ilyennel :)
    hanga 74 @ hu 2
  • fonix5 (HU2)fonix5 (HU2) HU2 Bejegyzések: 68
    Azért kár ,hogy mikor gond van a játékkal csak mi szivunk valamit, de olyan nem volt még ,hogy valamit többet kapjunk.
    Pl: a viharon ha megcsinálsz 10.000 bábút aból 3000 kevesebbet kapsz, és kapsz 500 démont,400fal leszedőt,és 400 viharos pajzsot, ezzel szurták ki a szemünk.

Ui:a kala versenyi is el van rontva, nem lehet tudni többet kapsz vagy kevesebbet,mert amit idályig üttél a rögzitő az ősszeset el mentette-e?...meg a hosszabitás az jó lenne ha az is ,nem lenne el cseszve.
  • Akos Reka (INT1)Akos Reka (INT1) Bejegyzések: 1
    mikor lesz kala
  • medve55 (HU2)medve55 (HU2) Bejegyzések: 66
    Most lett vége...
    hanga 74 @ hu 2

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt