Főoldal Hungarian Goodgame Empire – Közösség

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Büntető – Trumballino

124

Hozzászólások

 • zürlény (HU2)zürlény (HU2) HU2 Bejegyzések: 348
  nekem ez az egy karakterem van és az a támadá
 • szakasz008 (HU1)szakasz008 (HU1) Bejegyzések: 140
  nekem ez az egy karakterem van és az a támadá
  Persze-persze.Nekem is csak ez a egy van.Kedves bécike
 • zürlény (HU2)zürlény (HU2) HU2 Bejegyzések: 348
  milyen bécike?

 • szakasz008 (HU1)szakasz008 (HU1) Bejegyzések: 140
  milyen bécike?

    Bibi másod karaktere.
 • Katochikkata (HU2)Katochikkata (HU2) Bejegyzések: 10
  Új verseny indult:
  Ki tud több őrházat építeni
  A Szakasz vezet. (A Szakasz háziversenyén BlackOutEmpire az élen!)

 • Katochikkata (HU2)Katochikkata (HU2) Bejegyzések: 10
  Mi történt Karácsonyi Füli-vel?
  Túl sok a vár, kevés az aktív játékos?
 • Katochikkata (HU2)Katochikkata (HU2) Bejegyzések: 10
  Kedves Kabalaba!

  JJ egyik erődje mellé költöztél (azt hittem tisztában vagy ezzel) és sikerült beütnöd, amikor mi tettünk hasonlót úgy megijedtél, hogy feladtad mind a három erődödet. Nyugodtan leírhatod az ilyesmit nem fogjuk cáfolni. A többi támadásod alatt pedig vígan szundikáltunk/ más elfoglaltságunk volt. Nagyon szép ütések voltak, persze pár apró tényező kicsit ront az értékén. Például, hogy csak ezért képes voltál katonát levásárolni, nem kis értékben és bár ezzel a támadással nem dicsekszel. fényképeid közé sem töltöd fel, de állításod szerint 6e Ft-ért(szerintünk 10ért) levásároltál 1 akciót és szintén 2 egységről támadtál és lettél megfogva középen. 6(10) e Ft a semmiért, és ez csak 1 akciód. A JJ-s még egyszer ennyi, a reggeli pár pedig még drágább buli volt. Mindezt egy várból amibe egy kocsi ára belement.
  Tovább rontja az összképet, hogy körülbelül 200 ajándék katona szükségeltetett/kastély, hogy a "védelmedet"(ami főként vásárolt démon/halál egységekből állt) leamortizáljuk, a napszak szinte mind1 volt. Ezek a jelentések is hiányoznak fentről, pedig 3-5ezer démonok hullottak váranként többször is...A fenti jelentésekben kb 600 szamurájos katona képviselt értéket, a többi királyőr illetve gyártott katona volt.
  Kitértél az érdempontra is. Az érdempont egy csodás dolog és ahányszor háborúban vagyunk lemondunk róla, mivel sok esetben értelmetlen védeni. Az egyetlen előny a dicspont bónusz amit ad, az pedig csak idegenekhez kell, amit pl én már nem nagyon erőltetek.
  Szóval összeségébén nem mondom, hogy nem ért meglepetten a dolog amikor géphez jutottam, mert nem mostanság volt amikor utoljára beütöttek és most is megvolt minden nálam és a többieknél is ahhoz, hogy könnyedén védve legyen a támadásod, de minden szövinél akadnak holtidők(pláne ha esetleg akad egy kis segítséged is:)) amikor lehet ütni pár mókásabbat. Ugyanakkor napi szinten képesek vagyunk ilyeneket ütni, online játékoson is, mindenféle sértettség és bosszúvágy nélkül és a kastélyunkat sem töröljük utána egy méretes hiszti közepette, majd járunk vissza írogatni és köpködni álnéven, multi accokból:)
  Leveleztünk is, ahol megírtam, hogy mindenki a saját játékáért felelős, mikor vádaskodtál. Te elrontottad a sajátod és jelenleg páran ugyanezt csinálják. Mindenki égett már ebben a játékban, én is lángoltam 100%on mindenhol, de veled ellentétben igyekeztem ügyesebb lenni és olyanokat keresni csapattársnak akik hasonló játékos felfogásúak. A te utad is járható, hogy visszajársz és 2 társaddal végiglépegetsz a rátok hagyott várakon aztán küldöd a szabotázsokat időt és energiát nem sajnálva, de maximum annyit ér, hogy értetlenül állunk a dolog logikátlansága előtt, hiszen pár épület eloltásával(100as csürök) minimalizálni lehet a kárt amit okoztok és közben a kő és fa ami ehhez kell, a ti kastélyaitokból jön ingyen, kiegészítve egy kevés királyi nyersivel:) Persze néha útban van pár támadó, de ez nem nekünk probléma. Olvastam felül, hogy elkeseredtek is vagyunk és rengeteg rubint ölünk ebbe a háborúba, ehhez pedig csak annyit írnék, hogy elkeseredettségünkben nyertünk egy nomádot, a rubinköltséget meg írjátok össze kedves Hubertusos emberkék a két oldalon és legyetek szívesek kalkulálni az ajándék dolgokkal is, mert az esetek nagytöbbségében eszköz nélkül megyünk és számításaim szerint ha napi 1 sivis erődnyi költsége van egy embernek nálunk akkor lehet sokat mondok, miközben nálatok leesni nincs ideje az ajándék katonának és tonnaszám bukjátok a védelmi eszközöket, a tagság pedig -25-főnél jár amit 30e erőpontos várakkal pótoltok, eventezni nem tudtok, építkezni sem, semmit sem...Mindenesetre a kár amit okoztok 1 hét alatt, azt a jelen játékban 2 óra leforgása alatt el lehet oltani teljesen egy nomád alatt az amúgy kárba vesző gyorsítók segítségével, már ha a kastély tulaját érdekli ennyire a dolog.
  Mindenesetre további sok sikert a folytatáshoz, körülbelül 2 esetleg 3 embert zavarnak is a szabotázsok nálunk, remélhetőleg őket is hozzásegítitek ahhoz, hogy a későbbiekben jobban viseljék az ilyesféle tevékenységeket, mert biztos még lesz olyan 65 fős a szövetség akik ahelyett, hogy megtanulnának összerakni egy védelmi stratégiát, felpakolni a támadást, inkább a gondolkodást nem igénylő, de kis hatékonyságú szabotázshoz és a sajátjaik manipulálásához nyúlnak, mint eszköz. Engem továbbra is csak 2 dolog zavar csupán, az hogy ezzel rontjátok az alkupoziciótokat és egyre több kárt okoztok a nálatok játszó játékosoknak, a másik, hogy egyre gyakrabban küldötök kémkedést a szabotázsok helyett, ami azért zavaró, mert ha már csináltok valamit, legalább csináljátok jól!:)

  További jó játékot mindenkinek!

  ui: vitafit egy lelkes és hiperaktív srác, ha hiszitek ha nem, nem multiaccount:) Sok beszari "felnőttel" ellentétben akik 26os várakból illetve hullavárakból írnak, ő felvállalja esetlegesen nem túl populáris véleményét. Írja ezt úgy, hogy nem vettük fel ide:) Ahogy régebben és fentebb is megírtuk, Szakasszal kapcsolatos dologra, csak Szakaszos várból fogunk reagálni és csak olyanoknak akik vállalják a nevüket itt, illetve a fáradtságot, hogy tájékozodjanak mielőtt írkálnak.
  Szia BlackOutEmpire!
  Kabalaba üdvözöl:)

  Mesélj arról, hogy miért turkálsz más zsebében? Nézz körül a szövidben ki mennyit költ..
  Érdekes fejtegetés, hogy 6e vagy 10e Ft. egy rubirendelés. Ti tényleg nem tudjátok miért vannak a 100%-os akciók? És ha nem veszel egy ideig rubit, akkor 200%-ost löknek be?
  Te miért raksz egyszer használható eszközöket a támadásnál feleslegesen és mondod utólag, hogy a támadásnál eleve lemondasz róla. Ennyire nem érdekel mivel (mennyiért) támadsz? Akkor miért számolod, mennyi befektetéssel mennyi kárt tudtál okozni? Te tényleg csak "játszol"?
  Apró kihagyás volt 03.29-én reggel? 
  4-en ( később+2) váltatok meg az érdempontok felesleges részétől, (talán mert nem érdemlitek meg). Ha háborúztok lemondtok róla, mondod Te. Mikor nem háborúztok?
  Ja igen.
  Szépíteni kell ezeket az apró kisiklásokat.?!
  Ne tudja meg senki, hogy a "nagy" Szakasz, a "harci gépezet",stb. már csak a múlt. (Egyáltalán volt ilyen?)
  Néhány aktív játékos a sok üres várban próbálja ezt a mítoszt életben tartani.

  Inkább nevezzétek át magatokat "Őrház építő szövetség"-nek!

  Te írtad: Mindenki a saját játékáért felelős. Te azzal lépsz ki ebből, hogy Neked ez nem játék?
      
     
 • zürlény (HU2)zürlény (HU2) HU2 Bejegyzések: 348
  a szakasz még mindig harci gépezet nézd meg 2 nap alatt mennyit csináltak az idegenen
 • zürlény (HU2)zürlény (HU2) HU2 Bejegyzések: 348
  vagy Glad1414-et 2 millió 812 ezer dp-t csinált te neked ennyi még szerintem sose volt
 • Monic (HU2)Monic (HU2) Bejegyzések: 16
  Ez már rég nem a játékról szól !hanem a játékunk tönkretételéről és a Szakasz olyan tagjairól akik azt hiszik ,hogy a játék az életük! és mindent eszközt,pénzt, fáradságot,és játékszabályt nem kímélve arra mennek most,hogy mások játékját tönkretegyék...
  Rubinos eszközökkel, katonákkal és piromániásokkal falkáznak kastélyokat,hogy azok elromosodjanak és így a játékosokat eltüntessék a szerverről...20-30 támadást indítanak olyan kastélyokra ahol semmi ellenállás...Hát ez a "nagy" Szakasz!
  ennyire képesek! :) lehet őket dicsőíteni aki akarja, én nem fogom...
  Semleges szövetség vagyunk ,akik mindig is arra törekedtek,hogy a nagyok harcát elkerűljék nem segítve sem az egyik sem a másik oldalt...
  De a kapzsiság nagy úr!
  ha sok van? miért ne legyen több? ha több van akkor miért ne lehetne több?..ellenállsz ? eltipornak...

  Monic @ hu 2
 • ripper (HU1)ripper (HU1) Bejegyzések: 260
  szerkesztette ezt: 17.04.2016
  Akinek van egy kis esze, már régen nekiállt csinálni egy kastit az egyes szerveren.....A kettesen ugyanis semmire sem mész. Vagy rengeteg időt és tetemes pénzt kell belefeccölni a játékba és még akkor is fent áll a veszélye hogy beszopod az egészet az előttem hozzászólók által említett módokon. Évekig is nyomhatod, de ha nem tolod napi 5-6 órában, toszhatod az egészet. Én is otthagytam a kettest mert rájöttem hogy nem nagyon terem ott babér. Persze sokan csinálják mivel a játék lehetőséget ad rá hogy mindkét helyen nyomják. Így ha egyik oldalon cumi van még mindig megmaradhat a "játék öröme" a másik szerveren. Arról nem is beszélve, hogy a ketteshez képest röhejesen könnyű nyerni nemességi versenyeket, akár eventeket, stb. 47-es szintnél már vannak fullos támadó és védő parijaim, egy csomó extra parancsnoki felszerelés, olyan kövek amiket a kettesen sosem birtokoltam bár relatíve nagy szinten voltam (legendás akárhányas).De baszottul beleuntam. Itt bőven vannak erődök, faluk, könnyebb a Vihar, egyáltalán az egész létezés. 50-es szövikbe is viszonylag könnyen be lehet jutni egy kis aktivitással, eredmények felmutatásával. Úgyhogy én arra bíztatok mindenkit, aki szeretne szabadabban, kényelmesebben, örömtelibben játszani, csináljon kastit az egyesen (is). Csak fujtogassák a nagyok egymást a kettesen, a francot sem érdekli. És ne sajnáljátok a "nagy kastitokat" elhagyni vagy kicsit hanyagolni ,meglátjátok itt sokkal gyorsabban juttok előre. Persze aki tapasztaltabb, annak pláne könnyen megy a dolog. És bevallom ,nagyon élvezetes újra kezdeni az egészet, pár év tapasztalatával. :# Mennyit nyekeregtem anno, mennyit szívtam! Most bulisabb, frankóbb az egész...Úgyhogy mindenki, akinek elege volt a gyökér kettes szerverből, irány az egyes! Ez sem a kiscserkészek gyülekezete, de a létszámból adódóan jóval kevesebb az IQ huszár barom, meg a gyerek, meg a sok tahó gecc. Nyilván ha sokan jönnek előbb-utóbb ez is egy nagy pöcegödör lesz, de addig még sok időnek kell eltelni.
 • máté3245 (HU1)máté3245 (HU1) HU1 Bejegyzések: 402
  szerkesztette ezt: 17.04.2016
  ripper (HU1) mondta:
  Akinek van egy kis esze, már régen nekiállt csinálni egy kastit az egyes szerveren.....A kettesen ugyanis semmire sem mész. Vagy rengeteg időt és tetemes pénzt kell belefeccölni a játékba és még akkor is fent áll a veszélye hogy beszopod az egészet az előttem hozzászólók által említett módokon. Évekig is nyomhatod, de ha nem tolod napi 5-6 órában, toszhatod az egészet. Én is otthagytam a kettest mert rájöttem hogy nem nagyon terem ott babér. Persze sokan csinálják mivel a játék lehetőséget ad rá hogy mindkét helyen nyomják. Így ha egyik oldalon cumi van még mindig megmaradhat a "játék öröme" a másik szerveren. Arról nem is beszélve, hogy a ketteshez képest röhejesen könnyű nyerni nemességi versenyeket, akár eventeket, stb. 47-es szintnél már vannak fullos támadó és védő parijaim, egy csomó extra parancsnoki felszerelés, olyan kövek amiket a kettesen sosem birtokoltam bár relatíve nagy szinten voltam (legendás akárhányas).De baszottul beleuntam. Itt bőven vannak erődök, faluk, könnyebb a Vihar, egyáltalán az egész létezés. 50-es szövikbe is viszonylag könnyen be lehet jutni egy kis aktivitással, eredmények felmutatásával. Úgyhogy én arra bíztatok mindenkit, aki szeretne szabadabban, kényelmesebben, örömtelibben játszani, csináljon kastit az egyesen (is). Csak fujtogassák a nagyok egymást a kettesen, a francot sem érdekli. És ne sajnáljátok a "nagy kastitokat" elhagyni vagy kicsit hanyagolni ,meglátjátok itt sokkal gyorsabban juttok előre. Persze aki tapasztaltabb, annak pláne könnyen megy a dolog. És bevallom ,nagyon élvezetes újra kezdeni az egészet, pár év tapasztalatával. :# Mennyit nyekeregtem anno, mennyit szívtam! Most bulisabb, frankóbb az egész...Úgyhogy mindenki, akinek elege volt a gyökér kettes szerverből, irány az egyes! Ez sem a kiscserkészek gyülekezete, de a létszámból adódóan jóval kevesebb az IQ huszár barom, meg a gyerek, meg a sok tahó gecc. Nyilván ha sokan jönnek előbb-utóbb ez is egy nagy pöcegödör lesz, de addig még sok időnek kell eltelni.
  Ez igaz ,anno én is a kettesről jöttem át,és itt ténylég sokkal könnyebb játszani,nekem csak a rendes háborúk hiányoznak ,mert itt nem mennek se erődre,se éjszaka még háborúban sem,de ha valaki nyugisan szeret játszani annak tényleg megéri átjönni ide.
  . Nyilván ha sokan jönnek előbb-utóbb ez is egy nagy pöcegödör lesz, de addig még sok időnek kell eltelni.
  Sokan nem fognak jönni,eléggé kihalófélben van ez a szerver,idővel még kevesebben lesznek.
  Hu1
  Szint:70+950
  Szövi: Kerecsensólyom
 • Katochikkata (HU2)Katochikkata (HU2) Bejegyzések: 10
  :)))
 • Katochikkata (HU2)Katochikkata (HU2) Bejegyzések: 10
  Mi történt Karácsonyi Füli-vel?
  Túl sok a vár, kevés az aktív játékos?
  Lefokozták? 
  Bryll lett a helyettes a Szakaszban?
  Vajon mit tud egy Arthuros hölgy (http://arthur-kerekesszeke.webnode.hu/), amit a régi Szakaszosok nem?
  Mit szól ehhez Glad?

 • Glad1414 (HU2)Glad1414 (HU2) HU2 Bejegyzések: 21
  Mi történt Karácsonyi Füli-vel?
  Túl sok a vár, kevés az aktív játékos?
  Lefokozták? 
  Bryll lett a helyettes a Szakaszban?
  Vajon mit tud egy Arthuros hölgy (http://arthur-kerekesszeke.webnode.hu/), amit a régi Szakaszosok nem?
  Mit szól ehhez Glad?

  Üdv Kabalaba!

  Először is engedd meg hogy üdvözöljelek , mi még soha nem váltottunk egy szót sem egymással , igy megtiszteltetésnek veszem , hogy kiváncsi vagy a véleményemre!
  Bryll a párom , lassan 10 éve , te jó isten már 10 év?:)) Valamivel több mint  két éve sikerült rábeszélnem , hogy próbálja ki ezt a játékot . Arthúr Lovagjai szövit vezettük ketten , legjobb tudásunk szerint.
  Lassan egy éve a körülmények és a lehetőségek úgy hozták , hogy  idézőjelben irom , pár erős játékos lehetőséget kapott a Szakaszban.
  Éltünk vele , itt vagyunk , itt is maradunk , játszunk , jól érezzük magunkat! 

  Bryll nagyon sok energiát és szabad időt fordit a Szakasz szövi életébe , ez sokszor játéka rovására is megy.
  Bátran kimerem jelenteni , hogy az egyik kulcsfigura diplomácia és szervezés terén , megérdemelt volt a kinevezése.
  Személy szerint nyilván örülök neki és egyben büszke vagyok rá , hogy a szerver egyik legerősebb szövijében ilyen megtiszteltetésben lett része!

  Remélem kielégitő volt válaszom.

  Ami téged illet Kabalaba és a Szirti sasokat....nem tudom mire jó ez a piszkálódás , akár itt a fórumon ,  akár a játékban.
  Emelt fővel is lehet távozni a játékból....ha már egyszer igy döntöttél , igy döntöttetek.

  Van egy bölcs mondás Kabalaba :  

  Ha az ember egyszer "szar"-ba lép , két út között választhat.

  Az egyik út , kilépek a "szar"-ból és minden megtett lépéssel , kevesebb "szar" fog tapadni a cipőmhöz , mig egyszer végleg lekopik róla.
  A másik út , továbbra is taposom a "szar"-t , csak ezzel az a baj , hogy egyre mélyebbre sülyedsz benne.

  Te mikor teszed már meg az első lépést?

  Glad1414
 • Balint Cs. (HU2)Balint Cs. (HU2) Bejegyzések: 24
  Mire jó ez az egész? Most komolyan! Miért nem tud békében együttélni a 3 nagyszövi?
 • szakasz008 (HU1)szakasz008 (HU1) Bejegyzések: 140
  Mire jó ez az egész? Most komolyan! Miért nem tud békében együttélni a 3 nagyszövi?
    1. Mert ez egy háborús játék.
    2. A nagy szövik egymással békében vannak,a kissebeket tarolják le.
 • zürlény (HU2)zürlény (HU2) HU2 Bejegyzések: 348
  Mire jó ez az egész? Most komolyan! Miért nem tud békében együttélni a 3 nagyszövi?
    1. Mert ez egy háborús játék.
    2. A nagy szövik egymással békében vannak,a kissebeket tarolják le.

  és ha nagyon békés játékkal szeretnél játszani játsz a tetris-el mondjuk
 • Sziasztok!

  A minap szabotáltam egy 4 szinttel lejjebb lévőt...mire a Szakaszos cimborája büntetett.... oly címen, hogy "mert a haverom"....jelezném...22. szinten vagyok...na ne vicceljünk már....

  Szép napot mindenkinek! :)
 • rocker3675 (HU2)rocker3675 (HU2) Bejegyzések: 285
  ripper (HU1) mondta:
  Akinek van egy kis esze, már régen nekiállt csinálni egy kastit az egyes szerveren.....A kettesen ugyanis semmire sem mész. Vagy rengeteg időt és tetemes pénzt kell belefeccölni a játékba és még akkor is fent áll a veszélye hogy beszopod az egészet az előttem hozzászólók által említett módokon. Évekig is nyomhatod, de ha nem tolod napi 5-6 órában, toszhatod az egészet. Én is otthagytam a kettest mert rájöttem hogy nem nagyon terem ott babér. Persze sokan csinálják mivel a játék lehetőséget ad rá hogy mindkét helyen nyomják. Így ha egyik oldalon cumi van még mindig megmaradhat a "játék öröme" a másik szerveren. Arról nem is beszélve, hogy a ketteshez képest röhejesen könnyű nyerni nemességi versenyeket, akár eventeket, stb. 47-es szintnél már vannak fullos támadó és védő parijaim, egy csomó extra parancsnoki felszerelés, olyan kövek amiket a kettesen sosem birtokoltam bár relatíve nagy szinten voltam (legendás akárhányas).De baszottul beleuntam. Itt bőven vannak erődök, faluk, könnyebb a Vihar, egyáltalán az egész létezés. 50-es szövikbe is viszonylag könnyen be lehet jutni egy kis aktivitással, eredmények felmutatásával. Úgyhogy én arra bíztatok mindenkit, aki szeretne szabadabban, kényelmesebben, örömtelibben játszani, csináljon kastit az egyesen (is). Csak fujtogassák a nagyok egymást a kettesen, a francot sem érdekli. És ne sajnáljátok a "nagy kastitokat" elhagyni vagy kicsit hanyagolni ,meglátjátok itt sokkal gyorsabban juttok előre. Persze aki tapasztaltabb, annak pláne könnyen megy a dolog. És bevallom ,nagyon élvezetes újra kezdeni az egészet, pár év tapasztalatával. :# Mennyit nyekeregtem anno, mennyit szívtam! Most bulisabb, frankóbb az egész...Úgyhogy mindenki, akinek elege volt a gyökér kettes szerverből, irány az egyes! Ez sem a kiscserkészek gyülekezete, de a létszámból adódóan jóval kevesebb az IQ huszár barom, meg a gyerek, meg a sok tahó gecc. Nyilván ha sokan jönnek előbb-utóbb ez is egy nagy pöcegödör lesz, de addig még sok időnek kell eltelni.
  Ez igaz ,anno én is a kettesről jöttem át,és itt ténylég sokkal könnyebb játszani,nekem csak a rendes háborúk hiányoznak ,mert itt nem mennek se erődre,se éjszaka még háborúban sem,de ha valaki nyugisan szeret játszani annak tényleg megéri átjönni ide.
  . Nyilván ha sokan jönnek előbb-utóbb ez is egy nagy pöcegödör lesz, de addig még sok időnek kell eltelni.
  Sokan nem fognak jönni,eléggé kihalófélben van ez a szerver,idővel még kevesebben lesznek.
  Ne kiabáld el ezt a dolgot még :) Vagyunk páran akik átmentünk , de 2esen is játszunk továbbra is :) Majd ha eljön az ideje felfog tünni 1esen is az Árnylovagok szövetség :)
  rocker3675 @ hu 2

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt