Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Szamuráj Invázió
Sign In to comment.
Az izgalom faktor egy szép kövér nulla... és ez a legrosszabb.
Nekem nem tetszik, sajna, ahogy a nomádok sem, bocs...
Raktárfeltöltésre ideális, de ez minden.
Aztán kérsz egy 1000 pontos zsugát.
És az első 3 kisérlet egyből 3 darab "X"
Azt így a jutalom 0
Na ezért nem éri meg ezzel nagyon komolyan foglalkozni.
Átverés az egész.
Idegeneket ide, és ígérem két kézzel szórom a rubikat!
Amúgy a szöv társak ugyanazt panaszolják, amit Rico42 írt.
tul sok egység találhato a szárnyon egy egység limitet növelö felszerelés elhasználodott távolitsd el a csapatokat hogy támadhass.de hát ugyan azzal a pkval megyek meg minden és sehogyse enegdi
probáltam ugy hogy csak középre raktam katonákat akkor is ugyan ezt irta!
most is kaptam 10 ostromlétrát meg 10 perc átugrást.
Szint:70+
Szövi: Aranysólyom
Amugy semmi kreativitás nincs benne olyan mint a nomád csak pluszban van ez a kártyás dolog, de legalabb sok nyersit es pénzt hoz
Szövetség: Szakasz
Rang: Örmester
mobo @ hu 2
Nem tudom mit lehetne tenni. Mi az oka. Más játékkal, amivel játszom nincs ilyen problémám.
Mikor indult az invázió, vettem eszközöket, "természetesen" rubinért, de mind elveszett, a karbantartás miatt!!!!!!!
Utána tudnátok néni, hogy hova lett?
előre is köszönöm!
Mára annyiból áll a goodgame nekem, hogy rablózok egyet, építek majd újraindítom a gépet.
Van valakinek valami tanácsa?Azon kívül hogy kapcsoljam ki az animációt ill. vegyem le a grafikát.
(Nem a gépemmel van a gond, csak az empire lassul be rajta)
Sokan leírták, milyen az event, nem ragozom tovább.Nomád II .
Ha csak ez a kártyajátékkal lehet nyereményekhez jutni, akkor hamar unalmas lesz, és aki költ a játékra meg fogja unni.
Valamit valamiért, mert a semmiért nem sokan szeretnek fizetni.
Meg lehet menteni az eventet, de tenni is kéne érte a GGE-nek.
A kártyán kívül kéne egy olyan ablak ahol VÁSÁROLNI is lehet. Ime 2 ötlet ami jobbá tenné az eventet, ingyen.
1; Lehessen venni közrendnövelőt, ami 205 közrendet ad. Jól néz ki a Harmónia Temploma szerintem kék színben pompázva se lenne csúnya.
2; Hiánycikk a jó VÁRPARANCSNOK-i felszerelés !!!
Aki már látta az idegenek inváziójában osszeszedhető parancsnokot, az biztos egyetért, hogy szivesen tudna magáénak egy ugyanolyan tudású VÁRPARANCSNOKOT,
Megvásárolni, meg úgy lehessen mint a Nomád eventben a Dorgo felszerelést.
A közrend növelő mellet, egy ilyen VÁSÁROLHATÓ VÁRPARANCSNOK-i cuccosért sokan küzdenének, és aki teheti költene rá.
Baka80
Név :baka80
Szint : 70-es