rubinnal kapcsolatos

2»

Válaszok

 • Bella1 (HU1)Bella1 (HU1) Bejegyzések: 16HU1
  Szia Uriel
  Sajnos nem sokszor veszek rubint csak néha.
  A rubin készleten meg csappant szeretem volna rubint venni de azt irta ki hogy jelenleg fel van függesztve probálkozzak később. Mivel TELENOROS vagyok ma azt irta ki rubinvásárlásnál nincs tranzakció kérjük váltson szolgáltatót.
  Ez számomra furcsa miért kellene szolgáltatótt váltani.
  Csak a telenorosoknak van felfüggesztés ez lenne a kérdésem. Nem értem eddig tudtam venni telenorrol most nem.
  Ez most végül is miért van tudni szeretném.

  Előre is köszönöm a válaszodat.

  üdv Bella1.hu1

 • UrielUriel Bejegyzések: 2,629
  Sziasztok!
  Annyi rengeteg problémát jelentetek a Telenoros vásárlással kapcsolatban, hogy csak arra tudok gondolni, hogy a telefon társaság nem tudja kezelni ezeket. Sajnos a vásárlásnál jelentkező hiba nem a GGE hibája, a Bank vagy a Telefonszolgáltatónál van a baj. 
  Kár ezért mindig újabb és újabb bejegyzéseket indítani, már van 3 is ( Rubinnal kapcsolatos-rubin vásárlási hibák-rubinos  stb.), mert az egyéni problémák tárgykörébe tartozik, aminek van egy topikja. Attól, hogy több bejegyzést is nyittok, még nem lesz megoldva a dolog. 
  Vannak akik 4-szer nyomtak rá az OK-ra és kaptak is 4szer annyit, s most azt szeretnék, ha visszacsinálnák. Azt hiszem az a rosszabbik eset, de nem akarok itt okoskodni, csak annyit szeretnék mondani, hogy minden vásárlással kapcsolatos probléma a Supportra tartozik. Nekik kell levelet küldeni. Ezekben az esetekben azonban azt látom, hogy a GGE megfelelően adja a vásárolt dolgokat, s a Telenor vagy a Bank az, ahol elakad a vásárlás és, nem a GGE-nél. Tehát a hiba sem a GGE hibája, ezért nagy valószínűséggel tenni sem tudnak semmit, csak azt fogják ajánlani, hogy vegyétek fel a kapcsolatot a Telefontársasággal és a Bankkal.
  Uriel
Sign In to comment.