Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
kérdés
Sign In to comment.
Szövi: Aranysólyom
Biztos bennem van a hiba, de ha jól értelmezem a Legendás csarnok bónuszait, akkor azok hozzáadódnak a 90/90-es táv és közel erőhöz amennyiben azt választom. Értelmezésem szerint 5%ok még hozzá jönnek tehát mind a ketőhöz pl 5% akkor
95/95 lesz a paracsnok. valaki akit tud biztosat mondani kérem válaszoljon:)
Ez az idegen egy vicc, egy fos, nem tudok mást mondani rá. Régen lehet, h cs 1-2 hetvenes kasti volt, de hozott dpt, most mind egyforma, mintha elő lenne írva milyen séma katik felállások legyenek benne, és azokat osztja ki. pl 780 kati, tele királyőrrel, és hopp, ott figyel 280 medvepárti? Valóban? Mikor már nincs is ilyen juti kati a beriben? STB, még sorolhatnám. Jön egy full támadás, dárdás nővel, oldalanként 96 pajzsfal, középen 100, ha real time, ki az a barom aki így támad? Könnyű szórni a rubinos eszközöket. Rám meg jön 166 kati, a fele paraszt (buzogányos, számszer) hetvenes kastiba... Gratula....
Legendás szint: 800
Nemesi cím: Vakmerő
Érdem: Változó
Szövetség: Hűség követei (50)
Rang: Vezető
WarriorHunterHU @ hu 2
WarriorHunterHU @ hu 2
Ez a forum halott!!!!!!!!!!:'(
az okosoko:) meg azt tanácsolták olvassak más országok fórumán ott megtalálom
ez a magyar empire>:)
Tiszta röhej az egész:'(
Én nyitottam topicot a mai frissítéssel kapcsolatban.
Köszönjük de ez a empire dolga lenne
18 eszköz van a raktáramban és azt jelzi, hogy tele van.
régebben 50 eszköz fért bele. kérdeztem a társaimat, nekik most is 50 lehet benne.
így nincs választékom, nem tudom rendesen felöltöztetni a kapitányaimat.
nekem miért nem fér bele több???
-pk felszerelés
-pk hősök
-várpk felszerelés
-várpk hősök.
Ha ezek számát össze adod akkor ott leszel ahol a társad...
Sehogy. Csak akkor tudod támogatni, ha egy szövetségben vagytok.
WarriorHunterHU @ hu 2
"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt cipeljük!"
MINDEGY