Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Frissítés - Átdolgozott Nomádok
Sign In to comment.
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
Én is kétszer kaptam, de ez sorsolás alapján ment van akit kétszer is kisorsoltak van akit egyszer sem.
Az pedig hogy vannak-e olyan szempontok ami alapján nagyobb esély van a kisorsolásra azt nem tudom.
És látám, és ímé egy sárgaszínű ló; és aki rajta üle, annak a neve halál, és a pokol követi vala azt; és adaték azoknak hatalom a földnek negyedrészén, hogy öljenek fegyverrel és éhséggel és halállal és a földnek fenevadai által."
Deres 2. ex Vének Tanácsa
Na de nem kötözködni jöttem, hanem kérdezni.
Csak nekem ajánlgat szerencsepénzeket rubinvásárlás mellé, ahol értéknek minden esetben jóval több, mint 2000 rubint említ darabra leosztva?? (Pl. most 20 darab 45000 értékben, azaz darabja 2250).
Mitől érne valami ami 2000 rubin nyereséget produkál - 2000 rubin 3 napi befektetésre - többet, mint 2000
Vajon a beharangozott Prémium Napokon is megpróbálják majd többért adni?
Ha igen, vajon lesz olyan, aki vesz belőle?? :eek:
És ha nem vesz senki, vajon rájönnek, hogy valamit megint elszámoltak?
Nem csak neked ajánlgat ilyeneket. De gondolj bele abba hogy amenyiért Te megveszed azt a rubint nem veszi tőled el a rendszer hanem azt magad költheted el arra amire szeretnéd. És ezek csak ajándékok amiknek mondtak egy összeget hogy menyit ér. Nem valós összeg. Mert a céluk hogy a legolcsóbb terméküket is az ajánlatokban a lehető legdrágábnak titulálják.
Vagyis hogy Te veszel rubint amit amúgy is vennél emellé a rubin mellé kapod az érméket ami lényegében így ingyen van. Vagyis nem fizettél érte.
És látám, és ímé egy sárgaszínű ló; és aki rajta üle, annak a neve halál, és a pokol követi vala azt; és adaték azoknak hatalom a földnek negyedrészén, hogy öljenek fegyverrel és éhséggel és halállal és a földnek fenevadai által."
Az előző topicban már válaszoltam a kérdésedre:) De leírom ide is röviden. Nem fognak elveszni megmaradnak míg el nem költöd:)
Persze prémium napon majd kell fizetni érte, nem ingyen lesz, és ha akkor az ára is több lesz mint 2000, akkor az a kétséges, hogy vennének-e belőle.
Reklámban is inkább értékesnek, nem pedig drágának célszerű titulálni a teméket. Ellenben, ha az elképzelhető legnagyobb valós értéke fölé lövik be ezt a reklámban, azt hívják megtévesztő reklámnak...
De ha belegondolsz hogy amúgy is vennél rubint és ebben az akcióban teszed akkor megkapod ajándék ként a vásárolt rubin mellé. Ez olyan mintha egy boltban egy bizonyos összeg után kapsz valami ajándékot. Annak is megvan az ára de senki nem foglalkozik hogy mennyibe is került volna az az ajándék mert ingyen volt.
Na most pont ez a helyzet itt is. Jelenleg ingyenesnek tekinthető csak egy bizonyos rubin menyiséget kell mellé vásárolni.
Az meg hogy mennyibe kerülne hogy azt vásárold meg rubinért? Nem tudom de lehet nem is fogjuk metudni:)
Ha vásárolsz rubint ilyen akció esetén. Meg ha felépíted a kutat első szintre kapsz egy érmét ajándékba.
az volna a problémám hogy támadni szeretném a táborokat és kiirja
" Tul sok egység található a szárnyakon.
Egy egység limitet növelö felszerelés elhasználodott. távolits el csapatokat hogy támadhass"
Semmivel nem tudok támadni és lecseréltem a drágaköveket növeltem az erejüket szárnyakon.
Ha valaki tudja a megoldást létszi irjon mert már totál kiwagyok
sőt ha a szárnyakra nem teszek katit akkor is ezt irja
Beállítás közben parancsnokot váltottál, olyanra amelyiknek kisebb a szárnyerősítése, mint annak, akinél bepakoltad a katikat, Csökkentsd le minden hullámba a megengedettre.
Legendás szint: 800
Nemesi cím: Vakmerő
Érdem: Változó
Szövetség: Hűség követei (50)
Rang: Vezető
WarriorHunterHU @ hu 2
Vannak ilyen finomságok...ugye még mielőtt én elkezdtem játszani még vagonszám esett ez a tábla állíólag, most meg 70-80db-ok. Nem hiszem amúgy hogy állítani fognak rajta, mert nagylelkűen berakták ezt a kán ládát amivel kilehet szedni 1 event alatt is a 10es szintű eredményküldihez elég pontot, csak egy kicsit borsos az ára.
"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt cipeljük!"
MINDEGY
"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt cipeljük!"
MINDEGY
Régen lényegesen több táblát lehetett kiszedni, de változás így sem várható, ami elég furi.. Eddig inkább a könnyítés volt terítéken, most meg kb. 5 év egy kezdőnek, mire teljesíti a küldetést. A láda azért nem indok, mert most a 10k pont környéke még top25, ez alapján kellene kialakítaniuk a követelményeket.
Nagy drágulás jött...
Mondjuk legalább nem event közben, mint az első vihar idején.
De: a rubinszóráson (picit többszöröződött a támadásonként eldobható rubin mennyisége!) kívül mire is jó a nomádozás?!