Főoldal Hungarian Technikai problémák és bugok

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!


Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!


A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.


És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.


Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Továbbküldött technikai problémák, bugok, javaslatok

14345»

Hozzászólások

 • tanki x (HU2)tanki x (HU2) Bejegyzések: 21
  Mikor lehet duplázni?Azért ide írom mert nincs senki aki válaszolna már erre gondoltam Te tudsz segíteni.
  Üdv: Sziszi
  Köszi előre is :*
  Vigyázz, mert van 2 testőröm  :D         
 • Dávid 2010 (HU2)Dávid 2010 (HU2) Bejegyzések: 114
  attól függ hogy van-e érméd. Mert akkor tudsz duplázni.de ha nincs már nem tudsz
 • LadyBetita (HU1)LadyBetita (HU1) HU1 Bejegyzések: 3
  Sziasztok.

  Nem először jelentkező probléma amiről érdeklődnék. Idegennél és vérvarjuknál van lehetőség 100%-os dp növelésre a szövetségi kasszából. Aktiválunk néha egy darabig számol a szövetségi krónikánál, addig oké, aztán abba hagyja és onnantól már csak azt a dp-t számolja amit kapunk a támadásért, nem dupláz a szövinek.
  Ma viszont egyetlen egy támadást sem írt ki a krónika így nem is duplázott semmit :( Amikor csinálunk 300 ezer fölötti dp-t, ott már jelentős amitől elesünk. Nem tudom, más szöviknél működik rendesen ?
 • LGabi22 (HU2)LGabi22 (HU2) HU2 Bejegyzések: 275
  a krónikában valóban nem mindig írja de megkapod a bónuszt
  #FearTheDeer
  #Giannis Antetokounmpo is the MVP

 • Lorant96 (HU2)Lorant96 (HU2) HU2 Bejegyzések: 459
  Mikor a szövetség eléri a maximális 21 millás pontot, onnantól nem kaphat több DP-t. Csak másnap, miután elveszíti a pontjai fél százalékát.
  Lorant96 @ hu 2
 • LadyBetita (HU1)LadyBetita (HU1) HU1 Bejegyzések: 3
  Hát ezt nem tudtuk :(  Köszi a választ, legközelebb odafigyelünk.
 • Drogon88 (HU2)Drogon88 (HU2) Bejegyzések: 3
  Sziasztok!
  Van egy komoly hiba a játékkal.
  A mostani Lotusz event nem úgy adja a pontokat ahogy kéne. Irok egy példát. 290 pontom volt. Ugye elvileg nálam 3 pont jár 560 elköltött zsetonért. Elvertem 2020-at és ad érte 3 pontot pedig ha nem számolok rosszul minimum 6 pont jár érte.
  Sajnos nem csak én hanem sok ismerősöm, barátom is játszik a játékkal és egyöntetűen megegyeztünk hogy ez igy nem vmi fair.
  Hogyha lehet segitsetek ebben!
  Gross
 • Isildurr (HU2)Isildurr (HU2) HU2 Bejegyzések: 27
  Hali!

  Egyszer 3 pont jár minden legalább 560 elköltött zsetonért. Ez azt jelenti, ha volt 2020 zsetonod, és egy vásárlással használtad fel, akkor bizony 3 pont jár érte, nem 9 (3X3)... Így költötted el egyszerre? Mert akkor nem hiba... 560 zsetononként (vagy ezen érték körüli zsetonért) kell venni valamit, és máris annyi pontot fog adni, amennyit várnál. 2020 zsetonból 9 pontot.
  Isildurr @ hu 2
 • Drogon88 (HU2)Drogon88 (HU2) Bejegyzések: 3
  ja értem. nagyon köszönöm gyors válaszod. tényleg hálás vagyok érte. 
  üdv.:gross
 • cszsiga (HU2)cszsiga (HU2) HU2 Bejegyzések: 5
  Érdeklődök, hogy van-e valami válasz a túl sok egység problémára.Vagy tudja-e valaki, hogy ilyenkor melyik az az egységlimitet növelő felszerelés, ami elhasználódott?
  Az alakváltók ellen próbálkozok sikertelenül.
 • Mab (HU2)Mab (HU2) HU2 Bejegyzések: 899
  Érdeklődök, hogy van-e valami válasz a túl sok egység problémára.Vagy tudja-e valaki, hogy ilyenkor melyik az az egységlimitet növelő felszerelés, ami elhasználódott?
  Az alakváltók ellen próbálkozok sikertelenül.
  Nézd meg, amikor felpakolsz, főleg automatán, hogy nincs-e közte dicsőségtorony vagy megerősített faltörő kos. Ezek eszközhatárosak, kevés eszközt lehet mellé rakni. Zöldes relikviás eszközök ezek. Még segíthet a cookiek, cache törlése.
 • pali500 (HU2)pali500 (HU2) HU2 Bejegyzések: 1
  A problémám a következő varjú ellen felpakolok és az udvari ostromra csak kb 600 katit enged a 2000 helyett mintha csak egy rabló lenne . Újraindítás  cookik törlése gyorsitótár üritése nem segített ,elég bosszantó igy jóval több a bukó.
  pali500 @ hu 2
 • kiss torpe (HU2)kiss torpe (HU2) HU2 Bejegyzések: 3
  sziasztok volt 70 szintem nem tudtam feljoni30napot eltünt aszt szeretnem visza szerezni hogy lehet segitsetek
 • kiss torpe (HU2)kiss torpe (HU2) HU2 Bejegyzések: 3
  hogy lehetne visza szerezni hejete2szintem let játszotam vele 2evekinek lehetne eszt jelenteni

 • akosh2004 (HU2)akosh2004 (HU2) HU2 Bejegyzések: 3
  Védett játékmóddal kapcsolatban lenne egy megjegyzésem, javaslatom
  .
  Engem személy szerint felháborít, hogy a védett mód látszik a többi játékostárs számára, és az is, hogy mennyi ideig "él" még. Miért?
  Véleményem szerint éppen ez lenne a lényege, hogy ne lehessen tudni, hogy mennyi ideig vagyok még védett, mivel az ellenség ezt pont kihasználhatja... ha már rubintba kerül, ne látszódjon már, csak nálam, hogy mennyi idő van még hátra, sőt ha támad valaki, akkor menjen végig a támadás, de a végén legyen "nincs csata" üzenet, mint pl. más esetben... így járt...
  Továbbá azt sem értem, hogy miért nem lehet meghosszabbítani az időt, miért kell lejárnia, majd megint 24 órát várni... ha már rubintot költök rá, én dolgom, hogy nem vagyok támadós/védekezős...
  Értem én, hogy ez alapvetően egy háborús játék, csak hát amikor egy full rubintos kifejlesztett, 11 hullámos támadó letámad egy átlagos játékost, akkor nincs esély, annak ellenére sem, hogy minden fejlesztést igyekszik megtenni, sőt 10-12 órákat játszik... tehát a mérleg kiegyensúlyozás elbillent... főleg, ha 4-5 szövetség aljas módon letámad 1-et, akár indok nélkül is, akkor lehetsz bármilyen erős, az se segít, a sakálok szétszednek, csak idő kérdése... persze, értem, a szerverek pénzbe kerülnek, a fejlesztők esznek/pénzből élnek, vegyek én is rubintot, csomagot, stb., de már vannak hírdetések, amiket az "ingyenélő" játékosok is néznek!
  Van akinek ez kikapcsolódás, nem életmód, és ettől még Ő is része a "bioszférának", van helye a játékban, részt vesz az eventekben, stb.

  OFF
  Arről nem is beszélek, hogy akinek elveszik a 6-8 évig építgetett erődjét, majd "eldobják", annak is "nagy értelme" van.
  Ezt is értem, hogy vannak akik itt élnek, ill. "virtuális szadisták", itt élik ki magukat, de ez nem az én bajom, hanem az övé... persze, nem tudom ennek mi a megoldása, de nem is én vagyok ennek a játéknak a fejlesztője, tervezője, hogy kitaláljam...
  Nem akarok a jogi részébe ennek belemenni, de már feszeget bizonyos dolgokat, nyilván a "pipát" kipipáltam, elfogadtam a szabályokat, amik menet közben változnak, de ettől nem biztos, hogy fel tudtuk mérni ennek hatását, ill. megkaptuk a megfelelő tájékoztatást a kockázatokról.
  ON

  Köszönöm
  akosh2004 @ hu 2

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt