Főoldal Hungarian Technikai problémák és bugok

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Továbbküldött technikai problémák, bugok, javaslatok

144

• rocker3675 (HU2)rocker3675 (HU2) Bejegyzések: 285
    Szevasztok.Állandóan lefagy, vagy meg áll a játék.Utánna pedig /kapcsolat megszekadt a szerverrel/ ki írás jön, és kezdhetek mindent előlről.Mi a probléma?
    Lehet az internet szolgáltatódnál lesz a probléma.Akkor csinálja ezt amikor kicsi a sávszélesség.
    rocker3675 @ hu 2
  • Cat55710 (HU2)Cat55710 (HU2) Bejegyzések: 1
    Sziasztok! 

Olyan problémám lenne hogy elindítottam egy királyi lakomát ami 300%- os toborzási sebesség kéne hogy legyen ,de normál sebességgel megy a toborzás. Azontúl másodszorra fordul elő hogy eltűnik élelem és elmennek a katonáim .
    Kérlek Segítsetek ebben hogy ne legyen ilyen probléma . Köszönöm!
  • Taktikus (HU2)Taktikus (HU2) Bejegyzések: 1
    Tisztelt Uram !
    Mint tudja a goodgame empire játékban a monitor jobb oldali feső sarkában 6 ikon található : egy közelítő, egy ami a fórumra visz, egy a kijelentkezés, egy a távolítás, egy a beállítás, egy meg a súgó .
    Nekem hiányzik a fórum ikon . Megtudná mondani hogy mi okból?
    Sziasztok! 

Olyan problémám lenne hogy elindítottam egy királyi lakomát ami 300%- os toborzási sebesség kéne hogy legyen ,de normál sebességgel megy a toborzás. Azontúl másodszorra fordul elő hogy eltűnik élelem és elmennek a katonáim .
    Kérlek Segítsetek ebben hogy ne legyen ilyen probléma . Köszönöm!
    Ha a lakoma indítása előtt már ment toborzás, akkor azt az 5t ami megy még a normál sebességgel fogja befejezni.
    Ha túl sok a katonád, akkot több kaját fogyasztanak mint amit termel az adott erődöd/kasod így elfogy a kajád és dezertálnak a katonáid egy része.

Tisztelt Uram !
    Mint tudja a goodgame empire játékban a monitor jobb oldali feső sarkában 6 ikon található : egy közelítő, egy ami a fórumra visz, egy a kijelentkezés, egy a távolítás, egy a beállítás, egy meg a súgó .
    Nekem hiányzik a fórum ikon . Megtudná mondani hogy mi okból?
    Valószínűleg még nem párosítottad be a felhasználód egy email címeddel, ha ez megvan akkor nem tudom. Várj arra hátha más tud megoldást írni vagy írj a supportnak angolul/németül, hogy neked ilyen problémád van.
    rocker3675 @ hu 2
  • aranyliliom (HU2)aranyliliom (HU2) HU2 Bejegyzések: 75
    sziasztok! nagy lett a felbontása a kastoknak ennyire senki se vaksi. a távolító gomb használhatatlan. mindenkinél van ilyen probléma?
    aranyliliom @ hu 2
  • danilklc (HU2)danilklc (HU2) Bejegyzések: 14
    sziasztok! nagy lett a felbontása a kastoknak ennyire senki se vaksi. a távolító gomb használhatatlan. mindenkinél van ilyen probléma?
    Igen, többen is ezt tapasztaljuk.
  • usabalázs (HU2)usabalázs (HU2) Bejegyzések: 32
    Igen ,a déli update óta ,több serveren is bug ez ,és még sok hasonló a frissités óta
    -USA-Balázs-
    Élj merészen. Feszegesd a határaidat. Ne érd be kevéssel.
  • gatijoz (HU2)gatijoz (HU2) HU2 Bejegyzések: 117
    sziasztok mostanába vettük észre a fullra felhuzott tornyok visszaesnek alapra és lehet öket ujra kezdeni ha végeztem ismét alap lesz másnapra másoknál is van ilyen ?
    gatijoz @ hu 2
  • tragacs115 (HU2)tragacs115 (HU2) Bejegyzések: 1
    sziasztok szeretnék segítséget kérni az első az valahogy megtörténik az velem hogy úgy vonnak le a kártyámról pénzt hogy nem veszek rubint a másik az az hogy  tudom a másik kastélyomat törölni. Régen lehetet most nem tudom hogy kell.
    sziasztok szeretnék segítséget kérni az első az valahogy megtörténik az velem hogy úgy vonnak le a kártyámról pénzt hogy nem veszek rubint a másik az az hogy  tudom a másik kastélyomat törölni. Régen lehetet most nem tudom hogy kell.
    Minél hamarabb változtass jelszót a bankod online belépéséhez, mert megeshet, hogy valaki más hozzátud férni és a te károdra fogyasztja a pénzed. Töröltetni kast úgy lehet csak ha supportnak megírod angolul vagy németül.
    rocker3675 @ hu 2
  • Növényevő (HU2)Növényevő (HU2) Bejegyzések: 1
    Üdv mindenki! Nem tudom hogy ide tartozik e de nem tudom megerősíteni az emailt mert nem küldi el az emailt, és ha a kincs begyűjtésre megyek hogy elküldjem az emailt újra akkor befagy a játék. Valaki tud segíteni?
    sziasztok az uj kán tábor után hogy beléptem nem kapom meg az 1000 db érmét csak azokat amit védelem során kapok
    gatijoz @ hu 2
  • Mab (HU2)Mab (HU2) HU2 Bejegyzések: 899
    sziasztok az uj kán tábor után hogy beléptem nem kapom meg az 1000 db érmét csak azokat amit védelem során kapok
    Tudtommal a nomád event vége után tudod beváltani, és a beváltáshoz lesz plusz egy napod. Ha megnézed a nomád sátrat, ott látszik, hogy a beváltásnál plusz egy nappal többet ír ki.
  • Mr.D (HU2)Mr.D (HU2) Bejegyzések: 159
    és az alatt lehet h nem lesz más event...
  • csakati (HU2)csakati (HU2) Bejegyzések: 95
    Mr.D (HU2) mondta:
    Vagy lehet hogy igen? :wink:
  • Mab (HU2)Mab (HU2) HU2 Bejegyzések: 899
    Mr.D (HU2) mondta:
    A nomádok után július 15-től 19-ig a Vérvarjak lesznek.
  • LGabi22 (HU2)LGabi22 (HU2) HU2 Bejegyzések: 275
    és ha nem akarom event után beváltani eltűnik?
    #FearTheDeer
    #Giannis Antetokounmpo is the MVP

• Patrikkastély (HU2)Patrikkastély (HU2) HU2 Bejegyzések: 4
    Sziasztok. Nem tudom másnál is probléma e de nekem nehézséget okoz a királyságok kőzőtti szállitás. Ha belépést kővetően nem szállitok azonnal,  akkor ki kell lépnem a programbol sokszor még a netről is hogy ujra visszalépve át tudjak vinni nyersit vagy katit mert lefagy a rendszer.
    Ha egyedi a problémám akkor is kérnék segitséget.

Kőszőnettel Patrik

• icu1 (HU2)icu1 (HU2) HU2 Bejegyzések: 16
    Sziasztok ,hát én nem értem hogy történhet az hogy a 498 as szint végén voltam 300 xp hiányzott a 499 es szinthez ,erre beér a támadásom megkapom az 5000 xp és újra 498 as vagyok azzal,hogy hiányzik még több mint 6000 ezer xp megint a 499 es szinthez ,hogy lehet az hogy most kétszer vagyok 498 as szinten ? Tele van hibával a játék ,élvezhetetlen ,és még a szintugrás is lefelé megy nem felfelé . Üdvözletem 
    icu1 @ hu 2
    sziasztok sajnos egyre több a hiba lefagy akadozik nem ad meg dolgokat ténylegesen kezd élvezhetetlenné válni a játék valoszinü ezért is hadják abba ilyen sokan.
    gatijoz @ hu 2

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt