Főoldal Hungarian Technikai problémák és bugok

Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!

Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!

A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.

És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.

Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!

Továbbküldött technikai problémák, bugok, javaslatok

CarmisoCarmiso Bejegyzések: 231
szerkesztette ezt: 29.08.2017 itt: Technikai problémák és bugok
Szeretnénk egy kiemelt témát indítani a játékkal kapcsolatos fontosabb hibákról.

Kérlek titeket, hogy hozzászólásokban írjátok meg nekünk azokat a problémákat, melyekkel rendszeresen találkoztok, nagyon zavaró a játékban, és mi elküldjük ezeket a fejlesztők felé.

A listát prioritás szerint rendszerezzük, minél több játékost zavar valami, annál előrébb tesszük, mint fontos, javítandó, javítása elengedhetetlen feltétele az élvezetes játékhoz.

Problémák & bugok:

1.

1.
Kémjelentésben az érintett játékos nevére nem nyílik meg az adatlapja.
Jelentette: tamas24, thunder8, Lorant96, Ariel, Jesse James

Állapot: Javítva

2. Rangsor ugrálás.
Jelentette: boszormenyi813

3.
Alvilági eredmények hiányoztak.
Jelentette: TheKornel HU

4. Támadó katonák számát pontosan kiírja.
Jelentette: Rez012, thunder8

Állapot: Azt a választ kaptuk, hogy van amikor a gép úgy dönt, hogy nem a pontos sereget mutatja (egy bizonyos létszám fölött - gondolom én)

5. Felszerelésekkel kapcsolatos rendellenességek. Például, hogy a parancsokokról levett cuccok vagy duplázódnak vagy eltűnnek, és újra be kell lépni, hogy minden jó legyen. A kovácsműhelyben az összekovácsolt cuccok is visszakerülnek a raktárba. Persze használni nem lehet őket, mert akkor errort dob. Szintén újrabelépéssel oldható meg.
Jelentette: több

6. Tizedesjegyes parancsnoki bónusz.
Jelentette: Defensor Peer

7. Fórum gomb nem működik (opera, chrome)
Jelentette:

8. A hosszúíjas veteránja is veterán nyilas. (elírás)
Jelentette: Imike Empire

9. Királyi nyersanyagra állítva a prioritást, hibát jelez.

10. Rablóbáró elleni csatában több katonája tűnik el a játékosoknak, mint a számítás szerint.

Post edited by Aojen on
«1345

• thunder8thunder8 Bejegyzések: 294
    szerkesztette ezt: 27.07.2014
    • Felszerelésekkel kapcsolatos rendellenességek. Például, hogy a parancsokokról levett cuccok vagy duplázódnak vagy eltűnnek, és újra be kell lépni, hogy minden jó legyen. A kovácsműhelyben az összekovácsolt cuccok is visszakerülnek a raktárba. Persze használni nem lehet őket, mert akkor errort dob. Szintén újrabelépéssel oldható meg.
    • Ha égnek a tornyok kevesebb védő fér fel a falra. Ez még a hőskorban volt így utoljára. A fő gond vele, hogy ez nem minden égő kastélyra igaz. Hol változatlan a falra tehető védők száma, hol kevesebb.
    • Egy csöppet nehezítettek a támadásokat azzal, hoyg megszűnt az előzetes összetétel. Amit látsz érkezni a kastélyod felé azok pontosan ugyanazok (darabszámra) az eszközök, katonák, amik harcolni is fognak. Így elég könnyen meg lehet mondani, hogy melyik hullámba mit hoz az illető.
    • Drágakövekkel kapcsolatos bugok. Sztem nem hatnak megfelelően, egy másik témában leírtam, hogy a 150 vándor lovagos biztosan nem.
    • Az idegen inváziós eventből ki kéne venni a védett kastélyokat. Van akinek már 3 is van, így egyáltalán nem egyforma esélyekkel indulnak a játékosok.
  • LélekfalóLélekfaló Bejegyzések: 76
    ÉN csak azt nem értem, hogy ha elméletileg (legalábbis azt valjátok) ti modik is játszoktok akkor saját magatoktól nem veszitek észre hogy mi rossz/bugos a játékban?
  • CarmisoCarmiso Bejegyzések: 231
    ÉN csak azt nem értem, hogy ha elméletileg (legalábbis azt valjátok) ti modik is játszoktok akkor saját magatoktól nem veszitek észre hogy mi rossz/bugos a játékban?

Nem minden hiba jelenik meg mindenkinél.
    Nem írtam bele, mert 1 órára kb. nálam is eltűnt, de megint visszajött az ugrálás. Lehet a gép leterheltségétől függ, de furcsa lenne.
    Carmiso írta: »
    Nem minden hiba jelenik meg mindenkinél.
  • Jesse James (HU2)Jesse James (HU2) Bejegyzések: 373
    Nyitott kapus alien ellenfelet is berak.
    Azzal nem tudnak mit kezdeni, mert ugyanúgy tud változni, mint a védők száma. Illetve, ha egy olyan legyőzöl, akkor eltűnik, és nem foglalja a helyet.
    Nyitott kapus alien ellenfelet is berak.
  • szerkesztette ezt: 27.07.2014
    a kémkedési eredmények megtekintésénél nem lehet az ellenfél nevére kattintva a várához ugrani.
    Pedig eddig lehetett.
    Apró de szerintem zavaró hiba
    tamas24 írta: »
    a kémkedési eredmények megtekintésénél nem lehet az ellenfél nevére kattintva a várához ugrani.
    Pedig eddig lehetett.
    Apró de szerintem zavaró hiba

Tamás hibáját más is tapasztalta?

Mert nálam odaugrik a várára.
    Nálam is ez van. Nálad vmi csoda lehet, hogy ezeket nem tapasztalod, lehet van prémium módod. :)

Az egész kémkedés is sokszor rossz. Például nekem most az idegeneknél eljátszotta, hogy kikémkedtem egyet, aztán közölte 5 perc múlva, hogy már nem aktuális.

Másik hasonló, hogy a várak alatti kis kémkedés jelzés eddig megmaradt akkor is, ha a jelentés már törlődött a levelesből, de mostanában néha eltűnik a kastélyokról is.
    Tamás hibáját más is tapasztalta?

Mert nálam odaugrik a várára.
  • ábellovag3ábellovag3 Bejegyzések: 212
    eggyet értek! Amit én eddig a fórumon olvastam ilyen bugról, olyan bugról, velem is megtörténik. És ugye a fórumot majd' másfél éve böngészem.
    eggyet értek! Amit én eddig a fórumon olvastam ilyen bugról, olyan bugról, velem is megtörténik. És ugye a fórumot majd' másfél éve böngészem.

Kérlek írd le hogy melyiket tapasztaltad, melyik zavaró.
  • Imike Empire (HU2)Imike Empire (HU2) Bejegyzések: 176
    -A vihar szigetek erősebbek és erősödnek nem tudom hogy ez hiba e vagy sem de 3napja megtámadtam egy vihar szigetet a 11500 akvát ami ad és 316 támadóval mentem 235 meghalt kb ez a normális nálam.
    Ma megtámadtam még egy erődöt és 389 el támadtam és 257 halt meg 22 vel több és még volt 3%os harcerő bónusz amit a drágakő ad.

-Mind két támadásban csak veterán számszeríjászokkal támadtam.
    -Ugyanavval a parancsnokkal mentem mind a 2 szigetre,felszerelés nem volt változtatva.
    -Ugyanannyi pajzsot/létrát/faltörő kost vittem.

Itt vannak az igazoló képek:

Ez a régebbi támadás ami a normális:

http://www.kepfeltoltes.hu/view/140727/723802369N_vtelen2_www.kepfeltoltes.hu_.png

http://www.kepfeltoltes.hu/view/140727/478232755N_vtelen3_www.kepfeltoltes.hu_.png

Ez a mai ahol erősebb:
    http://www.kepfeltoltes.hu/view/140727/207235308N_vtelen4_www.kepfeltoltes.hu_.png

http://www.kepfeltoltes.hu/view/140727/860941479N_vtelen5_www.kepfeltoltes.hu_.png

és még azt tapasztaltam hogy amikor a jelentésbe nézzük meg a vihar szigeteken lévő szigetek elleni csatát akkor a 11500 as akvás szigetnél a jelentésbe a nagy sziget jele van.
    Részben egyetértek Imikével, a köves frissítés alatt, sunyi módon nagyjából 20-30%-kal emelték a veszteséget mind a kicsi, mind a nagy akvás szigeteknél.

Ó a kedvenc bugomat kihagytam eddig. :)

Ha kinn van a kék vagy a piros kürt, és mellette belépek a védelemállítási vagy támadó ablakba, akkor megváltozik, a bejövők száma. A kis számjegy, ami a jobb al sarokban van. Elég bosszantó egy letámadás során amikor fontos követni, hogy hol tart a számláló.
  • kornicskakornicska Bejegyzések: 16
    Nekem olyan problémám van, hogy a tovább kldött ötletek topikban jó ideje nincs semmi hogy tovább küldtetek volna..Innen látszik hogy nem érdekli a készítőt a játékos ötletei..

utoljára aktiv topik: 2014.04 hó 28.
    http://hu.board.goodgamestudios.com/empire/showthread.php?11065-Tov%C3%A1bb%C3%ADtott-%C3%B6tletek
    szerkesztette ezt: 28.07.2014
    thunder8 írta: »
    Ó a kedvenc bugomat kihagytam eddig. :)

Ha kinn van a kék vagy a piros kürt, és mellette belépek a védelemállítási vagy támadó ablakba, akkor megváltozik, a bejövők száma. A kis számjegy, ami a jobb al sarokban van. Elég bosszantó egy letámadás során amikor fontos követni, hogy hol tart a számláló.

Nem igazán tudom mire gondolsz thunder. Elmagyarázod részletesebben?
  • Jesse James (HU2)Jesse James (HU2) Bejegyzések: 373
    Nem igazán tudom mire gondolsz thunder. Elmagyarázod részletesebben?

Van több bejövő támadást jelző kürt, és ha belép az ember védelmet állítani egy faluba/kastélyba vagy támadást indítana, akkor ezekben az ablakokban a háttérben rosszul mutatja a bejövők számát. Rendszerint többet mint kéne. Nekem úgy tűnt ha épp becsapódott egy sereg, eltűnt a kürtje, és utána lépek be védelmi ablakba, vagy támadástervezésbe, akkor még mindig mutatja ott a nemrég beérkezett támadás kürtjét is, mintha nem frissített volna a rendszer.
    Ezt is szeretném megosztani. Talán nem bug, de mellékeljétek kérlek a dolgokhoz. Szerintem így egy kicsit nehéz játszani....

Attachment not found.
    Van több bejövő támadást jelző kürt, és ha belép az ember védelmet állítani egy faluba/kastélyba vagy támadást indítana, akkor ezekben az ablakokban a háttérben rosszul mutatja a bejövők számát. Rendszerint többet mint kéne. Nekem úgy tűnt ha épp becsapódott egy sereg, eltűnt a kürtje, és utána lépek be védelmi ablakba, vagy támadástervezésbe, akkor még mindig mutatja ott a nemrég beérkezett támadás kürtjét is, mintha nem frissített volna a rendszer.

Tehát ha az az ablak is meg van nyitva közben, akkor más értéket mutat.
    thunder8 írta: »
    Ezt is szeretném megosztani. Talán nem bug, de mellékeljétek kérlek a dolgokhoz. Szerintem így egy kicsit nehéz játszani....

Jól el vagy látva akciókkal :D
    Igen, és olyan is van, hogy nincs kinn kürt, de megjelenik egy csak a szám helyén egy "-" jel szerepel...

Nem én vagyok a "szerencsés", küldték, csak én vagyok a szószóló, eddig 3-nál többet nem láttam, de ez tényleg durva.
    Tehát ha az az ablak is meg van nyitva közben, akkor más értéket mutat.

Jól el vagy látva akciókkal :D
  • Brady12Brady12 Bejegyzések: 2
    Sziasztok, nálam ma reggelre megváltozott a zöldkirályságban, ha kilépek a térképre, akkor eltűnik minden ikon, fentről a koordis rész is és eldob többszáz egységre a kastélytól, illetve támadást sem tudok indítani
    Saját magamat képtelenség megtalálni.
    Mi történt?
    Már frissítettem, gépet újraindítottam, takarítottam.
    Kovácsolok, 6 zöld felszerelést, erre az eredmény 1 zöld felszerelés lila helyett.
    Az utazásáttekintőben, ha megnézem, hogy mit hoznak a katonák, akkor meg lefagy, nem enged kilépni, újra kell tölteni a játékot.

Hagyj üzenetet!

VastagDőltÁthúzottOrdered listSzámozatlan lista
Emoji
Kép
Balra igazításKözépre igazításJobbra igazításHTML nézet váltásteljes oldal váltásmegvilágítás váltás
Dobd ide a képet/fájlt