Főoldal Szövetség bemutatkozások és keresés

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Tagokat keresünk HU2 szerveren

WarriorHunterHU (HU2)WarriorHunterHU (HU2) HU2 Bejegyzések: 544
szerkesztette ezt: 19.07.2014 itt: Szövetség bemutatkozások és keresés
Sziasztok!

A nevem Warriorhunterhu, de csak Hunter....
Tagokat keresünk a Hűség követeibe, valamint a HK: apródjaiba.
Elég szép létszámmal játszottunk, de megkopott, és meggyengült a szövetségünk. Jelenleg 6.sz a szövetség, és kb 6-8 aktív játékosunk van.

Ezért keresünk aktív játékosokat, akik ha szükséges költözni is tudnak. A környéken sok a szabad erőd, így nem kihalásos sorrendben foglalható.

Kisebb szövetségek is csatlakozhatnak hozzánk, csak jobb, ha a közelünkben vannak. Jelenleg két részre vagyunk tagolódva, de belátható távolságban. :)

Összetartó a szövetségünk, mint az a neve is elárulja.

Ha nem vagy még 35. szintű, akkor a kiképző szövetségünkbe várunk, ahol elsajátíthatod a játék alapszabályait, megtanulhatsz védekezni, és támadni. 35. szint felett pedig csatlakozhatsz hozzánk. Nincs életkori kikötés, de tartsd be az etika iralan szabályait. Mi is ezt tesszük, és eként játszunk, ezt várjuk el mindenkitől.

Ha kíváncsi vagy ránk, írhatsz nekem, vagy cicabr -nek.
Szint: 70
Legendás szint: 800
Nemesi cím: Vakmerő
Érdem: Változó
Szövetség: Hűség követei (50)
Rang: Vezető

WarriorHunterHU @ hu 2
Sign In to comment.