Főoldal Szövetség bemutatkozások és keresés

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Mancs alakulat szabályzata, csapatbővítés

SzoLedaSzoLeda Bejegyzések: 2
szerkesztette ezt: 12.07.2014 itt: Szövetség bemutatkozások és keresés
LORD Mancs


Célunk egy erős, jó hangulatú, baráti szövetség létrehozása, ahol a tagok számíthatnak egymásra, tisztelik egymást és ellenfeleiket. Tisztességesen és emelt fővel küzdenek, de kiállnak az igazukért, magukért és a szövetségért!

Mindenkit szeretettel várunk, aki a szövetségi szabályzattal egyetért és be is tudja tartani! Amennyiben úgy érzed, aktív vagy, szereted a játékot és részese akarsz lenni egy jó társaságnak, itt a helyed!

Szövetségi szabályzat:

● Legyél aktív:

Rendszeresen fejleszd a kastélyod, a sereged!
Minden héten szerezz dicsőségpontokat!
Aktívan vegyél részt az alakulat életében!

● Heti szinten járulj hozzá az alakulat kasszájához:

10-19. szint: 250 fa, 250 kő,
20-29. szint: 500 fa, 500 kő, 100 érme, 70 rubin,
30-39. szint: 1500 fa, 1500 kő, 500 érme, 70 rubin,
40-49. szint: 2000 fa, 2000 kő, 1000 érme, 70 rubin,
50-59. szint: 3000 fa, 3000 kő, 1500 érme, 70 rubin,
60-70. szint: 5000 fa, 5000 kő, 3000 érme, 70 rubin.

A legfontosabb erőforrás a rubin! A 25. szinttől kell befizetni! Rubint a napi bejelentkezési bónuszból, feladatok teljesítéséből, és a rablóbárók legyőzéséből lehet szerezni.
Az adózási rendszert úgy alakítottuk ki, hogy senki számára ne legyen megterhelő! A befizetett erőforrás, érme és rubin nagyon fontos, mert így tudjuk fejleszteni a szövetséget, ezáltal mindenki gyorsabban fejlődik!

Az, aki adott héten nem tudja beadni az adót (pl. mert több támadást is kapott), természetesen haladékot kaphat a következő hétre! Mindenképpen jelezze!

● Aki rendszeresen pirossá válik, attól sajnos meg kell válnunk!

Amennyiben elutazol, vagy akadályoztatva vagy, jelezd a vezetőségnél és mentesülhetsz a kötelezettségek alól.

● Viselkedj kulturáltan, intelligensen szövetségen belül és kívül is, mert megnyilvánulásaiddal, cselekedeteiddel nem csak magadat, hanem az alakulatot is képviseled! Ennek a szabálynak a megszegése, azonnali kizárással jár!
● Kötelességed a rangodhoz tartozó feladatok, illetve a rád bízott munkák elvégzése, parancsok teljesítése!
● Szükség esetén köteles vagy társaidat segíteni katonai támogatással, nyersanyagok küldésével, és ezt Te is várd el! Legyél jó csapatjátékos!
● Kizárólag olyan kastélyok támadása engedélyezett, akik érdem-, vagy dicsőségpontot érnek, illetve 10 szintnél nem alacsonyabbak nálad!
● Nem támadhatsz egy nap többször ugyanarra a várra, illetve minden nap ugyanarra a játékosra!
● Falkázás tilos! Gyáva és gyenge dolog!
● Égő vár támadása tilos, kivéve, ha farm! Erről meg kell bizonyosodni!
● Erőd támadása tilos! Kizárólag üres és rom kastély erődök hódíthatóak.
● Erőforrás falut nem lopunk! Amennyiben tőlünk lopnak, megtoroljuk!
● A bejelentéseket mindig kísérd figyelemmel!
● Chat használata kötelező!

Zárt szövetség vagyunk, ezért ha csatlakozni szeretnél hozzánk, írj valamelyik vezetőnek!

A szövetségbe ki-be lépegetés nincs. Amennyiben úgy döntesz, kilépsz, sajnos nem tudunk visszavenni, csakis kivételes és nagyon indokolt esetben.

Véleménye mindenkinek lehet, sőt! Amennyiben bárkinek ötlete, meglátása van a szövetséggel kapcsolatban, szívesen vesszük! Mindenki véleménye számít!

Vezetőinket játéka, aktivitása és kvalitásai alapján választjuk ki. Nyitott vezetői pozíciók megpályázhatóak! Amennyiben úgy érzed, alkalmas lennél egy pozíció betöltésére, írj a vezetőnek egy levelet, amiben leírod, miért szeretnéd betölteni az adott pozíciót és, miért lennél alkalmas a feladatra!

Mi a minőségre és nem a mennyiségre törekszünk, ezért olyan játékosok jelentkezését várjuk, akik azon kívül, hogy egyetértenek a szövetségi szabályzattal, aktívak, vagy kezdőként, azzá szeretnének válni, illetve hűségesek a szövetséghez! Mi minden segítséget megadunk!

Mancsot rá! :)
SzoLeda @ hu 2
Sign In to comment.