Főoldal Szövetség bemutatkozások és keresés

Új moderátorokra van szükségünk!


ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.


Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

Szövetségünk, bemutatkozás

hviraghvirag Bejegyzések: 7
szerkesztette ezt: 08.07.2014 itt: Szövetség bemutatkozások és keresés
A Szövetségünk a Magyar Lovagokból vált ki, 3 taggal. Az elnevezés a lehető leggyorsabban született meg, nem tartottuk lényegesnek.... A lényeg az volt, hogy olyan szövetséget építsünk, amiben számíthatunk egymásra és aggyal játszunk, az etikai szabályokat betartva. Bármilyen beolvadási, vagy belépési megkeresésre nemet mondtunk, még akkor is, ha a szövetségnek szembe kellett volna nézni hadjáratokkal. Nem vagyunk agresszívak, de játéknak gondoljuk ezt a virtuális teret, nem kompenzálunk és nem torlunk meg, nem fitogtatunk erőt. Játszunk és kikapcsolódunk, néhol nyerünk, néhol kegyetlenül elgyepálnak minket, de ez a játék. Mert ez lenne az egésznek a lényege, szerintünk.

A nagyobb szövetségekkel jó kommunikációs kapcsolatokat tartunk fenn, úgy gondolom, még ha egy konfliktus által is kezdünk levelezésbe. Jelenleg a következő szövetségekkel állunk diplomáciai kapcsolatban:

Paktum:
O.S.C.
Soy Pate
Fejvadászok

MNT:
White Árpád

Amennyiben ebbe a szövetségben kívánsz tag lenni, különösebb elvárás nincs. Legyél csapatjátékos, segíts a társaidnak és tartsd be a szövetségek által kialakított etikai kódexet és szokásrendet.

Szövetség szabályai (nem teljesítés esetén kizárás jár):

- Heti aktivitás - értsd, aki 1 hétnél tovább nincs fent, kizárjuk, kivéve persze, ha van rá NEM utólagosan indok, ha meg van beszélve
- A támadások nyilvánossága - értsd, nem szabad kikapcsolni támadás előtt a szövetség tagjai előtt való publikusságot
- Erőd támadás TILOS, ha csak nyersanyagot, érdemet, dicsőséget akarsz szerezni, és nem foglalni
- Mindenki felelőséggel van a szövitársaiért - értsd, egy ember felelőtlen támadásának retorziói mindenkit érinthetnek..

jelentkezni lehet: Marci Harcos, fcsanad08, vagy hvirag-nal.
Post edited by hvirag on
hvirag @ hu 2

Hozzászólások

  • hviraghvirag Bejegyzések: 7
    szerkesztette ezt: 08.07.2014
    A Szövetségünk a Yakuzák akadémiája lett.
    hvirag @ hu 2
Sign In to comment.