Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
Frissítés megbeszélése: Zsoldosok tábora
Sign In to comment.
3 - 3 Kán őr , Halálegység 6000 pénz. Szerintem nem egy nagy összeg.
(Csak jelzésképpen....tudom ehhez a szinthez el is kell jutni, de a királyi lovag 164 érme, a királyőri számszeríjas 148 érme)
De Királyi rangtól alapvetően 30 %-al olcsóbban kapnád a kétkezest és a nehézszámszeríjast, ami már eléggé megéri.
"Ami kocka azt gurítjuk, ami kerek azt cipeljük!"
MINDEGY
Hát a kicsi szinteken talán de a kutatótoronnyal 5 - 7 sőt még 12 erős katonát is lehetett venni minden egyéb hülyeség nélkül sokszor ugyan azért a pénzért
vicc hogy 8 ezerbe kerul 20 katona
A régi verzió sokkal jobb volt a zsoldosok táboránál. Kicsit bosszantó hogy a játékos nem tud katonákat szerezni. a toborzás tul lassú és drága!
Azért van a másik opció: a zsoldosok....
Azert eleg nevetseges, hogy ezeknek a koveknek ennyire kemenyen megkerik az arat.
Ha aranyert vesszuk, akkor az utazas sebessege 6 es 1 db kerul 8140 aranyba.
Valamint ha rubinosat valasztanank, akkor az utazasi sebessege 4 es 249 rubinba kerul.
Nem mintha kellene Nekem, mert ha lassan akarok menni, akkor lo nelkul kuldom a katikat, vagy kiszamolom elore, hogy nekem hanykor eri meg elinditani a sereget, hogy akkor csapodjon be amikor akarom.
Ez szerintem egy eleg szuksegtelen fejlesztes volt, mert 1 db-ot venni nem eri meg senkinek ennyiert. Plane, hogy ki lehet szamolni, hogy mikor induljanak el a tamadoink, hogy a megfelelo idoben erjenek oda a kiszemelt celponthoz.
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2
Van benne valami, de amennyivel ez lassítja, az nagyon beteg!
Olyan lassú, hogy már fáj.
Nem olcsó, de különleges, és erős... :rolleyes:
Szerinted a 70-sek mit csinálnak azzal a sok pénzzel ami felhalmozódik? Toboroznak, oké, de 5 veterán buzogányos 805 pénz, hát az semmi!
Van 7 hely, ahol toborozni lehet, az kb. 11200 pénz.
Abból a 70 katonából, amit legyártott, már meg tud támadni egy rablóbárót, ha vannak erős eszközei, amiből ugyanúgy visszajön a pénz.
Azt nem tudja mire elkölteni... De jött a zsoldos tábor, és arra lehet nyomni a pénzt, igaz hogy drága, de erős katonai egységeket ad, arról nem is beszélve, hogy rubinos eszközöket is ajánl.
Nem tudom, ezzel mi a gond, ad erős katonákat, eszközöket is egyaránt, de ettől függetlenül ugyanúgy lehet toborozni továbbra is.
Hová tünnek a zsoldosok által hozott cuccok? hol láthatom ?
köszi
Előbb "Gyűjtsd be a jutalmat"!
Erős, figyi te kapsz 3 királyi szutykot megveszed 10000 -ért én abbol veterán számszerijjászt toborzok és megnézhetnénk melyik éri meg jobban. Piszkosúl sokat kérnek a nagy semmiért.Ennyi pénzekért több bakát is adhatnának nem csak 2-3 darabot azzal csak ki lehet törölni és elherdálni az amugy is lassan szerzett rabolt aranyat.
Persze, meg prémium időt, az 2-3 ezer pénzt nem ér meg? A királyi szutyok... :rolleyes:
Regebben lehetett akar 10 vedot, vagy tamadot is szerezni ott 1 toborzassal, de mostanaban (par hete) szinte csak eszkozoket lehet kapni. Most eszkoz tabor, vagy zsoldos tabor? Az eszkozok is jok, hogy vannak, de nem artana ha vegre 2-3 katonanan tobbet is adna egy toborzas es persze nem horibilis osszegert.
Szövetsegi besorolás : VEZETÖ
Szerver : HU2