Csatlakozz a hivatalos Goodgame Discordhoz még ma!
Szeretnél olyan, hasonlóan gondolkodó játékosok közösségéhez csatlakozni, akikkel megvitathatod kedvenc játékaidat? Ne keress tovább, csatlakozz a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez!
A szerverünk a tökéletes hely, hogy kapcsolatba lépj más játékosokkal a világ minden tájáról. Akár stratégiáról szeretnél beszélgetni, akár tippeket és trükköket szeretnél megosztani másokkal, vagy csak új barátokat szereznél, a közösségünkben mindezekre lehetőséged van.
És ez még nem minden - Discord szerverünk tagjaként exkluzív nyereményjátékokhoz és más különleges eseményekhez is hozzáférhetsz. Ez a tökéletes módja annak, hogy naprakész maradj a GoodGame Studios legújabb híreiről és frissítéseiről.
Szóval mire vársz még? Csatlakozz még ma a GoodGame Empire Csoport Discord szerveréhez, és kezdj el kapcsolatot teremteni harcostársaiddal a világ minden tájáról. Csak látogass el a https://discord.gg/goodgamestudios oldalra, hogy csatlakozz a mókához!
így van. 3 csillagos kajásom volt és csak egy lett ilyen.
akinek ilyen problémája van, az rakjon be egy fapajzsot, és nem kellene a programot még ezzel is jobban leterhelni, mint kőnehezék, - mert minél jobban bonyolult egy dolog, annál nagyobb a meghibásodási lehetősége,
felrak a támadó várúr egy gyors eszközt a támadó parancsnokra aztán meg lelasitja kövel- logikátlan szisztéma
de az is lehet, hogy én nem értek hozzá.....
Ha valóban úgy fogja lelassítani mint mondjuk egy pajzs, akkor én sem látok benne logikát. Egyedül annak lenne értelme, ha mondjuk minél többet raksz belőle, annál lassabb a sereg. Így jobban lehetne játszadozni vele.
miért kell az a hülyeség a zsoldosokhoz ?
Eddig lehetett hamar katonát venni most ott is várni kell és adnak fölösleges holmit amit máshonnan is be lehet szerezni ha nem akarsz várni fizess rubinnal, megint a pénzre hajtás a cél,
ez a legrosszabb amit tehettek
A kő is hülyeség mert egyszerűen hamarabb vagy később inditjuk a csapatot ha összehangolt támadást akarunk
Ja és én a barakknál könnyebben számoltam eddig, fent a kajánál irja a minuszt a barakkba fölösleges ugyan azt irni, mardhatott volna ahogy volt.
A viharszigeten ha nem tudjuk mikor jön az ár senki se fog ki menni
Először is minden ezresekre kerekítve van, így ahol van megszabott adó nem lehet követni pontosan...
Ja és az már csak hab a tortán, hogy a beadott rubinokhoz mindenkihez 0 van írva... Gratulálok, gyönyörűen elcsesztétek!
Engem is érdekelne, hogy mitöl függ, melyik erőd ikonja körül van glória és melyik körül nincs?
Az úgynevezett "glória" a 8-as erődöknél van, vagyis csak azok körül látható. Ez is segít abban, hogy meg lehessen különböztetni a 6-os és a 8-as erődöket.
Egyáltalán nem segít, mert totál random van az egyiken glória, meg a másikon nincs. Talán az egyetlen ami biztosan megkülönbözteti a 8ast a 6ostól kívülről, az az, hogy a 8as egy földhalmon áll, míg a 6os sima placcon.
Nekem nem ez a tapasztalatom, a főkastélyom környékét átnézve csak a 8-as erődöknél látható a "glória ".
Persze hibás kijelzések előfordulhatnak, de nem ez a jellemző.
Hát igen
Ebben a játékban soha nem szoktak hibák előfordulni.
Így tényleg nem "jellemző":rolleyes:
Ne panaszkodjunk már, minden tökéletesen mükszik itt mindíg:cool:
Ebben igazad van hogy csak azokon van glória. A baj vele az, hogy nem mindegyiken, tehát attól hogy nincs rajta glória, még lehet 8as. Szóval így hogy összevissza rak glóriát nem alkalmas rá hogy az alapján különböztesse meg valaki őket, tehát ha ez azért lett kitalálva hogy a 8as erődöket jelölje, akkor nem sikerült jól.
De munka-tűz acéloz jellemet;
Ki bék' időn ég lelkes lángolással,
A századoknak csak az épített.
Szia Maverick, köszönöm a választ! Logikus lenne amit írsz, én is erre gondoltam, de sajnos nem így van, az egyik nyolcasnál van, a másiknál nincs. Mindenkinek össze-vissza van nálunk, szóval bugosnak tűnik a dolog.
Bocs Jesse, nem láttam, hogy Te már leírtad ugyanezt!