Főoldal Technikai problémák és bugok

Új moderátorokra van szükségünk!

ModerátorCsapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.

🔑 Bejelentkezési probléma! 🔑

14547»

• icka (HU2)icka (HU2) HU2 Bejegyzések: 219
    Most próbáltam ki flash-verzióban, ott sikerült átlépnem! Tehát egyértelmű a HTML5 hiba!
    icka @ hu 2
    A Hazáért! szövetség vezetője
  • Lorant96 (HU2)Lorant96 (HU2) HU2 Bejegyzések: 426
    Vagy szándékosan nem engedik a várak közti átlépdelést.
    Amit ugye a GGE szabályzata is tilt.
    Lorant96 @ hu 2
  • patrik78 (HU2)patrik78 (HU2) HU2 Bejegyzések: 191
    Én a héten saját kastélyomba sem tudok belépni első (az alapzene szól, de csak fehér felületet látni valami írással(jobbra lent) amire nem emlékszem és ez a helyzet a távoli világok-ba való át és visszajelentkezéskor is. Ilyenkor mindig ujra kell töltenem ami kicsit zavaró, de megoldja.

Honnan tudom, hogy flash-t vagy html5-öt használok?

Én a héten saját kastélyomba sem tudok belépni első (az alapzene szól, de csak fehér felületet látni valami írással(jobbra lent) amire nem emlékszem és ez a helyzet a távoli világok-ba való át és visszajelentkezéskor is. Ilyenkor mindig ujra kell töltenem ami kicsit zavaró, de megoldja.

A beállításoknál van átkapcsolási lehetőség!  icka
    icka @ hu 2
  • Rhiannon (HU2)Rhiannon (HU2) HU2 Bejegyzések: 125
    Nálam is pont ugyanaz van, mint Patriknál! Nagyon dühítő, ez a html lehet, mert a távoliba belépéseknél csinálja folyamatosan.
    Patrik, ha a játék linkben nincs fölül a .com/ után, hogy flash, akkor a html verzióban vagy.
    köszönöm a válaszokat

Sziasztok!

Szerény véleményem szerint Bug, az ha flash verzióból nyersanyagot küldhetek viharra, berimondra,... viszont csak html5-ben használhatom. Ezt az opciót kiüthetné a suport mivel nyilván másnál is okoz(hat) próblémát

icka (HU2) mondta:

A beállításoknál van átkapcsolási lehetőség!  icka

A flash-ben minden gond megszünt, ezért nem irigylem az Informatikusokat amit a html5-re való átállás jelent. Mégegyszer köszönöm.

Ma reggelre rendbe jött HTML5-ön is, probléma megszűnt! Köszönöm!
    icka @ hu 2
  • rizsa2 (HU2)rizsa2 (HU2) HU2 Bejegyzések: 9
    Sziasztok a ma firissités óta lehetetlen haladni a berivel és a nomáddal az eszközöket elnyeli nagyon keveset hoznak az eventek a fosztás pedig egyenlő a nullával nagyon szomorú,  hogy frissités után ilyen nagy problémák vannak egyszerűen nemlehet játszani a játékkal szörnyű.Ez szövi szinten megjelenik sajnos. Elveszti a játék az öröm lehetőségét, és ez nem egyedi eset. nagyon sokszor előfordul.
  • Patrik200903 (HU2)Patrik200903 (HU2) HU2 Bejegyzések: 20
    Sziasztok!

Nem tudom másnak is van -e ilyen problémája, de engem rendszeresen kidob a játék. Már sokszor arra sincs időm hogy megnézzem a katijaim számát és máris kidobott.  A legdühítöbb amikor támadáskor nem tudok védekezni emiatt.  Legtöbbször akkor fordul elő amikor a másik világokba szeretnék átlépni. A kérdésem az, lehet e  valamit tenni ez ellen hogy játszható legyen a program.

Üdv Patrik
  • Patrik200903 (HU2)Patrik200903 (HU2) HU2 Bejegyzések: 20
    igen
  • adrin (HU2)adrin (HU2) HU2 Bejegyzések: 10
    sziasztok.nem enged bejelentkezni a jatek beirom a nevem a kodom es mikor ramegyek a bejelentkezesre semmi nem tortenik
  • BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 290
    Előzmények tőrlése valamint a sütik (gyorsítótár - cookies) törlése , majd egy újra indítás legtöbbször segít.
  • harcizombi (HU2)harcizombi (HU2) HU2 Bejegyzések: 407
    Yoda!!! Kérlek segíts! Nem tudok belépni a karakterembe. Ugyan az a probléma áll fenn, de hiába frissítgetek.
  • BM YodaBM Yoda Moderator Bejegyzések: 290
    Nem tudok mit mondanni erre csak amit már máskor is le írtam - probáld meg ujra indítani a rendszert is, miután törölted az előzményeket , sütiket.
    Minden háttérben futó fölösleges programot zárj be mielött probáloznál csatlakozni.
    Reméllem sikerül.
    Köszi :) Sikerült! :)
    Valaki leszedhetné már rólam azt a börtönt, vagy még nem telt le az egy hét? Nem tudom... De szerintem már rég óta ott van :D
Sign In to comment.