Új moderátorokra van szükségünk!
Csapatunkba folyamatosan keresünk tehetséges embereket. Azaz éppen téged! Ha úgy gondolod, tudnál nekünk segíteni a szervezésben és a tájékoztatásban a közösségünk számára, és közben a szórakoztató oldaladat is megfelelően tudod használni, kérjük, jelentkezz. A fórumon, a bejelentésekkel közzétett kulisszatitkoknál, a Discordon és a közösségimédia-csatornáinkon is szükségünk van emberekre.
Ha felkeltettük az érdeklődésedet, kattints IDE.
🔑 Bejelentkezési probléma! 🔑

Ha valaki nem tud belépni akkor a következők szerint járjon el:
Goodgame Empire

Ha valakinek így sem megy akkor a következőket még kipróbálhatja:
- Először is győződj meg arról, hogy az Adobe Flash legújabb verziója van-e telepítve a gépedre. Az alábbi linken megtalálhatod a legfrissebb verziót:
http://www.adobe.com/software/flash/about/
- Ellenőrizd azt is, hogy az böngésződnek is a legfrissebb verziója legyen telepítve.
- Néhány böngészőplugin vagy -kiegészítő, mint a ScriptSafe és a NoScript problémákat okozhat a Flash lejátszóval, kérlek, győződj meg róla, hogy ezek ki vannak kapcsolva.
- Töröld a böngésződ gyorsítótárát és frissítsd az oldalt (az F5 vagy a Ctrl + F5 billentyűkkel). A gyorsítótárat általában a böngésződ beállítások menüjében tudod törölni (pl. a „Böngészési adatok törlése”, „Böngészési előzmények törlése” opción, majd azon belül a gyorsítótár kiválasztásán keresztül).
Goodgame Empire

Ha valakinek így sem megy akkor a következőket még kipróbálhatja:
- Először is győződj meg arról, hogy az Adobe Flash legújabb verziója van-e telepítve a gépedre. Az alábbi linken megtalálhatod a legfrissebb verziót:
http://www.adobe.com/software/flash/about/
- Ellenőrizd azt is, hogy az böngésződnek is a legfrissebb verziója legyen telepítve.
- Néhány böngészőplugin vagy -kiegészítő, mint a ScriptSafe és a NoScript problémákat okozhat a Flash lejátszóval, kérlek, győződj meg róla, hogy ezek ki vannak kapcsolva.
- Töröld a böngésződ gyorsítótárát és frissítsd az oldalt (az F5 vagy a Ctrl + F5 billentyűkkel). A gyorsítótárat általában a böngésződ beállítások menüjében tudod törölni (pl. a „Böngészési adatok törlése”, „Böngészési előzmények törlése” opción, majd azon belül a gyorsítótár kiválasztásán keresztül).
Post edited by BM Rot on
1
Ahogy mutattták beléptem és újra kezdte a játékot choder2. névvel.
Kérdem hogy hova lett em? miért nincs meg a Choder név alatt futó magas szinten játszott stratégiám?
Frankó!
megoldottam
csak nem választotam ki a szervert
Szia,
nekem is egyszer volt ilyen! (Egyszer beakartam máshol lépni és nem a Magyar 2-es szerver volt kiválasztva
Üdv(özlettel),
TheKornel_HU
Volt már így nekem is. HU2 helyett WWW2. És player0 néven 0 szint "Az alsó" címmel, és -800 érdemmel.. xD
Én már nem játszok! Lehet fosztogatni!
Szia
Ha követed a fent leírtakat akkor be tudsz lépni.
Ott vannak a képek, írd be pontosan a felhasználónevet és a jelszót és ne felejtsd el beállítani azt se, hogy melyik szerveren játszol.
Üdv!
Megoldódott a probléma
Szia!
Megint ugrál bejelentkezésnél a szerver választó menü alul. Állítsa vissza magyar 2-re és valószínűleg jó lesz.
Sziasztok
Eltünt az 53 szintü váram felháborító ,a gép a játékot ugyan azzal a jelszóval újrakezdte,kérem vissza a váramat és ennek a dolognak a kivizsgálását.
mikolaus
Az általad felsorolt teendők el vannak végezve és mégsem tudok bejelentkezni! Nagyon szépen kérlek titeket korrigáljátok a hibát.
Minden egyes karbantartástól már szinte félek hogy tudok e még játszani vagy sem!!!!
Üdv:
Willy Wonka
Ha a leírtakat követitek be tudtok lépni!
Hol lehet a szervert kíválasztani?
A képek közül a 2.-at tekintsd meg, kérlek, az szerintem mindent elárul.
http://empire.goodgamestudios.com/?country=HU
Én Bidám a Pengeszövetség vezetője beszeretnék jelneteni egy nagyon nagy problémát!
ma2014.06.26-án(csütörtökön)kb.20:00 eltünt kb 800 védőm visszaúton társaimtól!
Ugyanis küldtem nekik katonai segítséget visszahívtam őket és eltüntek és NEM A CSATÁBAN HALTAK MEG!
Katonáimat visszavárom!!!
Tisztelettel Bidám
Régóta játszanak, és most ha bejelentkeznek, egy kezdetleges kastélyt kapnak. Ha én ,vagy bármelyik másik tagunk jelentkezik be az ő nevükben, minden rendben, de a saját gépükről valamiért nem sikerül nekik belépni a játékba. Egyikük meg tudta oldani, hogy egy másik gépen lép be, de a másik nem, és nem is biztos, hogy ez lenne a megoldása a problémának!
A fent leírt tanácsok sajnos egyiküknél sem működtek!
A szervert beállítottátok megfelelően? Úgy ahogy az a második képen látható?