Uriel

Username
Uriel
Visits
4,023
Roles
Moderator
Joined
Last Active
Points
1,244
Posts
2,535
Badges
21
 • Az időátugrások számának növelése

  Sziasztok! Azt a tájékoztatást kaptam, hogy a megszerezhető időátugrásokból sokkal több lesz. Az eddigi 75 órányi időátugrás 275 órára növekszik, s ez 7 naponként fog frissülni a bolttal együtt. Remé… (View Post)
 • A Horizonton Túl-i hibák ismerete

  Bátor Harcosok! Mint valószínűleg jól tudjátok, elég sok technikai probléma merült fel a Horizonton túl eseménynél. Szeretnék néhány mondatban elmagyarázni, hogy mi a probléma, és felajánlani néhány … (View Post)
 • Re: KÜLÖNLEGES AJÁNLATOK

  (Quote) 
Szia! Sajnos továbbra is csak azt tudom tenni, hogy minden héten a jelentésemben megemlítem ezt. Azzal, hogy Te és mások is állandóan külön bejegyzést nyittok erről, attól még nem ol… (View Post)
 • A Horizonton túl

  (Image) Ahoy matrózok! Szálljatok fel a hajóm fedélzetére, és vitorlázzatok velem a horizonton kívüli Vészmadáron. A kusza vadonnal vagyunk határosak. Húzzátok fel el a horgonyokat, feszítsétek a vit… (View Post)
 • Re: Egy szövetség szégyene

  Szia! Először is a bejegyzésedből töröltem a szövetség nevét. Rengetegszer leírtam már, hogy a fórum szabályai nem engedik meg, hogy más szövetségekről, taktikákról, támadási szokásokról írjatok véle… (View Post)