Home Uriel Abuse

Uriel

Username
Uriel
Visits
4,200
Roles
No Roles
Joined
Last Active
Points
1,382
Posts
2,629
Badges
22
 • Re: Hibák, bugok tömkelegének halmaza

  Sziasztok! Mivel nekem is vannak ilyen ládáim, fel is szoktam tenni, ha Kán támadást védek. Nálam tökéletesen működik. Freya is pontosan leírta, hogy a vártoronyban lehet őket feltenni, tehát nem a f… (View Post)
  Post edited by Uriel on
 • Re: Eltünnek az eszközeim

  Szia! Bármilyen dolog, amit a játékban elvesztettél, vagy eltűnt, a Supportra tartozik. Ott vissza tudják keresni bármi is történt. Pontos dátummal számokkal és angol vagy német nyelven kell nekik ír… (View Post)
 • Re: Egyéni problémák

  (Quote) 
Szia! Miután rákérdeztek más moderátorok, akik fent voltak akkor éppen, hogy miért késnek a nomádok, azt írták, biztosan elaludtak. Wikiti_em pl 10:01 AMNomad Invasion at 14:30 CET ?… (View Post)
 • Re: Egyéni problémák

  Sziasztok! Értesülésem szerint, megoldják ezt a kérdést. Mivel mostanában a bejelentések majdnem közvetlenül az esemény érkezése előtt történnek, ezért erről sem kapunk előbb értesítést. Én is és más… (View Post)
 • Közösségi irányelvek, fórum szabályok

  Közösségi iránymutatások Üdvözlünk a közösségi irányelveink ismertetőjében! Ezeket a közösségi irányelveket azért hoztuk létre, hogy közösségünk tagjai közötti barátságos és ésszerű együttműködést fe… (View Post)