Home English (UK) Technical Assistance

We need new Moderators!


ModeratorWe are always on the lookout for talented people to join the team. That means you! If you think you could help us organise and inform the community while entertaining everyone then apply. We need people to help out on the forum, behind the scenes with announcements, on Discord and on our other Social Media channels.


If this is something you think might be of interest to you, HERE

BUGWATCH: Q&A [English] - Found a bug? Tell me about it!

13436

Comments

  • monty242 (GB1)monty242 (GB1) GB1 Posts: 31
    GGE at their finest again. NAD's re-set back to start, and points towards the realm or event all wiped out. restart at lvl 81 which was a total waste of time getting them all to lvl 90 and waste of nad chests. Utter rubbish!!
    monty242 @ en 1
  • celle (NL1)celle (NL1) NL1 Posts: 164
    this score is stuck, i occupied more stone and wood eiland and the couter is still showing 1
    celle @ nl 1
  • Poseidon X AngelPoseidon X Angel Moderator Posts: 1,459
    this score is stuck, i occupied more stone and wood eiland and the couter is still showing 1
    The counter goes up when you manage to keep the islands for the entire duration.
  • celle (NL1)celle (NL1) NL1 Posts: 164
    so i did

    celle @ nl 1
  • Mushi (INT1)Mushi (INT1) INT1 Posts: 1
    Hi, I currently have 2 problems:

    1- I did connect my account to Facebook and I didnt recieve my 100 Rubies quest

    2- I need to send ressources to another castle lord to get all my tasks done for the day and everytime i send ressources, it doesnt count the task, so I cannot get another 100 rubies

    My Empire account is Mushi on International Server

    Thank You.

    1. send a ticket to tech support if you indeed didn't got 100 rubies
    2. you must make sure that the storehouse of the castle/OP which you send resource to must not have a full storehouse
  • jema3 (US1)jema3 (US1) US1 Posts: 1,104
    In the last Horizon your castellan equipment just falls off of Main castle. Naked castle.
    jema3 @ usa 1
  • Kegabier (US1)Kegabier (US1) US1 Posts: 3
    Has anyone else noticed the loss of Food Production Build Item from Construction tent?
  • TK07 (SKN1)TK07 (SKN1) SKN1 Posts: 27
    Castellan

    All equipment for some castellan disappear over night.

    2nd night it happens and for many players in the ally.


  • Two Pockets (GB1)Two Pockets (GB1) GB1 Posts: 41
    edited 03.10.2021
    MAJOR GLITCH

    The game is randomly removing Castellan Equipment, I had no sands and no ice castellan this morning when I logged on.

    Others had no main, no fire etc some had all there castellans.

    GET THIS SORTED AND BE VERY QUICK ABOUT IT 

    Not happy here at all :(

    Get an ingame message out is the least you could do so everyone knows to check grrrrrrrrr
  • MAJOR GLITCH

    The game is randomly removing Castellan Equipment, I had no sands and no ice castellan this morning when I logged on.

    Others had no main, no fire etc some had all there castellans.

    GET THIS SORTED AND BE VERY QUICK ABOUT IT 

    Not happy here at all :(

    Get an ingame message out is the least you could do so everyone knows to check grrrrrrrrr
    3 players here reported same issues ! i had 2 castles naked this morning !

    and don't seem to be able to tag a moderator !!!
    dandelion1958 @ en 1

    Am still playing 8 years on ! - hi lvl 800 on new yrs eve (2017/18) !

    Leading the Targaryens - PS interested in joining - PM any officer in Game :-)
    taking a more relaxed role:-)
    PS in top200 on uk 1 never botted or used a VPN - that's why it took 5 yrs to get to leg 800

  • and don't seem to be able to tag a moderator !!!
    it'll be forwarded to devs on monday as they said in discord so don't wast time taging a mod :lol:
  • Wiglema (NL1)Wiglema (NL1) NL1 Posts: 773
    Castellan

    All equipment for some castellan disappear over night.

    2nd night it happens and for many players in the ally.

    First night it happened to players who owned monuments, second night to players who owned labs.

    So for every player who had a monument or a lab last month, check your castellans!
    Wiglema (NL1)
  • TheGoatApple (US1)TheGoatApple (US1) US1 Posts: 7
    edited 04.10.2021
    Sometimes the "House of Urisdae" only loads as "blue_faction". A similar issue happens with robber barons/kingdom npcs where it will load a name something like "kingdom_dungeon_ice"

    https://prnt.sc/1updoor

    https://prnt.sc/1us25eb
    Post edited by TheGoatApple (US1) on
  • Heimdal (GB1)Heimdal (GB1) GB1 Posts: 29
    I have number in a small blue cog showing in my recruitment screens these seem like they may be related to  the level of relic units but show everywhere and don't move position, they only seem to show in the main castle.  I'm not alone other players have mentioned it too. 
    Heimdal @ en 1
  • Osiris (GB1)Osiris (GB1) GB1 Posts: 304
    Yes I had that the other day, It was showing in tools as well.  It was only in two of the boxes which indictated it was a "ghost" as those were the same two boxes where the mead attackers show in recruitment page.

    Eventually it went away.  Try the old clear cache and reload trick - might have to do it twice mind you.

    But definitely a glitch
    Osiris @ en 1
  • Serna (GB1)Serna (GB1) GB1 Posts: 46
    There  are  few things  going  on  and  reporting 

    1.  When  you  look  to  see how many men  on the regular  ones  if you have  mead  men  it shows on the  regualar  men and cant  see  how many  you  have  unless you  go  to the overview ..  Also its doing on   tools  too cant  see how many you  have  etc.

    2.  When you  want to  go  to  another  castlle.  example  from  main  to   one of your ops  etc  it  will not  and open up  the  quest  book  instead. Have  to refresh.

    3. When your  donating  ot hte alliance fund or   sending  to someone   its  saying you dont  have  the  item  you   are  trying to  do  .  Example  sending wood to  a member   even though  you have it  saying   its  none there..

    4.  game  freezing  so much  and  getting  hard  to  get on ..

    5.  When you   send an   attack  even though its  done  the   attacking  is  stil  blue  and  have to  refresh..


  • I have a team mate that says his research for the lvl 4 food production blue print isnt working properly..   says he finished the research but the game tells him the blueprint is not available...  see what u can do plz and ty
  • flug (NL1)flug (NL1) NL1 Posts: 1,525


    Maybe  now they're ready with that *********** test(icle) server , there is some time left to fix the 'issues'in this game?
    flug @ nl 1
  • Carolyn1 (AU1)Carolyn1 (AU1) AU1 Posts: 75
    Aus server seems to have crashed. Players are unable to log on. 

    I was booted off about 10 mins ago.
    Carolyn Romani @ au 1

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file