Home Technical Assistance

We need new Moderators!


ModeratorWe are always on the lookout for talented people to join the team. That means you! If you think you could help us organise and inform the community while entertaining everyone then apply. We need people to help out on the forum, behind the scenes with announcements, on Discord and on our other Social Media channels.


If this is something you think might be of interest to you, HERE

BUGWATCH: Q&A [English] - Found a bug? Tell me about it!

12931

Comments

  • Poseidon X AngelPoseidon X Angel Moderator Posts: 1,038
    This is a bit of an annoying bug but it should fix itself within a few days.
  • Beri is bugging for me will not properly display much in world map i can find my camp using player search and still can do the event but its very annoying, stays like this even after multiple refreshes and signing in on another computer too
    Check me out, real account is GreatDestructor on us1, but you can get ahold of me through GDtrafficlight too
  • Poseidon X AngelPoseidon X Angel Moderator Posts: 1,038
    This should be fixed now, if not, refresh your cookies and clear your cache please.
  • Thank you!
    Check me out, real account is GreatDestructor on us1, but you can get ahold of me through GDtrafficlight too
  • celle (NL1)celle (NL1) NL1 Posts: 152
    on the outer realms.

    Why does the upgrade time for the farms, stone en woodworkers from 30 min into 1h06 when one levels up


    celle @ nl 1
  • on the outer realms.

    Why does the upgrade time for the farms, stone en woodworkers from 30 min into 1h06 when one levels up


    This could be past the speed building limit i guess, at low lvls building is much faster but once you hit a certain lvl everything goes to normal, might not be this though
    Check me out, real account is GreatDestructor on us1, but you can get ahold of me through GDtrafficlight too
  • Tony C (INT1)Tony C (INT1) INT1 Posts: 60
    edited 11.04.2021
    There's been an ongoing lag in the game for quite a few weeks now, especially when scrolling the maps in the other worlds (Ice, Sand, Fire). Scrolling is very slow and takes a long time to load images as you scroll. Not only that, but often you get the connection lines between someone's castle and their RV's appearing on the map without even clicking. I.e. at first you are looking at the map normally and then suddenly it will show all the links from some random players castle to their RV's without anything being clicked, and the lines will often jump around a few times on the screen.

    At first I thought this was me only, but speaking to other players they experience the same thing.
    My system is updated, reasonably modern, plenty of RAM, graphics driver updated, very fast internet speed, and all other sites and apps work fine so I'm pretty sure it's the GGS site / game, not my end.
    @Crom Cruach  I have the same issue
    @Crom Cruach   Any response about this issue, which still remains?
    Tony C @ WWW 1
  • There's been an ongoing lag in the game for quite a few weeks now, especially when scrolling the maps in the other worlds (Ice, Sand, Fire). Scrolling is very slow and takes a long time to load images as you scroll. Not only that, but often you get the connection lines between someone's castle and their RV's appearing on the map without even clicking. I.e. at first you are looking at the map normally and then suddenly it will show all the links from some random players castle to their RV's without anything being clicked, and the lines will often jump around a few times on the screen.

    At first I thought this was me only, but speaking to other players they experience the same thing.
    My system is updated, reasonably modern, plenty of RAM, graphics driver updated, very fast internet speed, and all other sites and apps work fine so I'm pretty sure it's the GGS site / game, not my end.
    @Crom Cruach  I have the same issue
    @Crom Cruach   Any response about this issue, which still remains?

    had to look up what the issue was - is still in evidence most members of my alliance are experiencing this !- I delete cookies and refresh cache every time i log on btw so not my end !
    @Poseidon X Angel  any idea's as crom hasn't replied ?
    dandelion1958 @ en 1

    Am still playing 8 years on ! - hi lvl 800 on new yrs eve (2017/18) !

    Leading the Targaryens - PS interested in joining - PM any officer in Game :-)
    taking a more relaxed role:-)
    PS in top200 on uk 1 never botted or used a VPN - that's why it took 5 yrs to get to leg 800
  • sir homey (US1)sir homey (US1) US1 Posts: 10
    wheres the kingdom league rewards from the last kingdom league event
  • flug (NL1)flug (NL1) NL1 Posts: 1,291
    Nice bug fix yesterday :)

    But there is a new bug :)   so, is no fix but bugchange

    when equipment is selected as favorite, and you close screen. the selection is getting deselected
    flug @ nl 1
  • PatriceS (NL1)PatriceS (NL1) NL1 Posts: 4
    When I try to upgrade my keep I get:

    Errorcode 4: Invalid_wod_id

    What does it mean and how do |I get rid of it?
    PatriceS @ nl 1
  • bomby1 (GB1)bomby1 (GB1) GB1 Posts: 20
    no rewards for beri & mons in my new rewards hub 
    logged off @ 39th in beri & 87th in nom with 7hrs left 

    bomby1 @ en 1
  • Poseidon X AngelPoseidon X Angel Moderator Posts: 1,038
    Only your Kingdom League rewards go in to the rewardhub
  • Tony C (INT1)Tony C (INT1) INT1 Posts: 60
    There's been an ongoing lag in the game for quite a few weeks now, especially when scrolling the maps in the other worlds (Ice, Sand, Fire). Scrolling is very slow and takes a long time to load images as you scroll. Not only that, but often you get the connection lines between someone's castle and their RV's appearing on the map without even clicking. I.e. at first you are looking at the map normally and then suddenly it will show all the links from some random players castle to their RV's without anything being clicked, and the lines will often jump around a few times on the screen.

    At first I thought this was me only, but speaking to other players they experience the same thing.
    My system is updated, reasonably modern, plenty of RAM, graphics driver updated, very fast internet speed, and all other sites and apps work fine so I'm pretty sure it's the GGS site / game, not my end.
    @Crom Cruach  I have the same issue
    @Crom Cruach   Any response about this issue, which still remains?

    had to look up what the issue was - is still in evidence most members of my alliance are experiencing this !- I delete cookies and refresh cache every time i log on btw so not my end !
    @Poseidon X Angel  any idea's as crom hasn't replied ?

    You may as well close this thread down if nobody is going to respond to bug reports. Waste of time asking people to report them here if nobody ever looks at them or doesn't even give the courtesy of a response. There's been at least 4 separate posts on this, and you personally have been tagged a couple of times.
    Tony C @ WWW 1
  • gopher42 (US1)gopher42 (US1) US1 Posts: 34
    In the Smithy, the activation area where you can manually drop an item or hover over to get information once placed is too small.
  • Harper (IN1)Harper (IN1) IN1 Posts: 13
    Im not sure if this is a bug but rescources production in my outposts have been low even with a rescource castellan
    for example i have 81,000 wood but only 39,872 stone in my outpost 
    and no i have not done any constructions or upgrades at all 
  • edited 21.05.2021
    I know it's not a bug but just asking how can i know what server im in cuz i want to be in u.s ,u.k or asia. Please someone answer i cant understand the people in whichever server im in and how do i go to another server??? And whats (WORLD1) ????
  • Osiris (GB1)Osiris (GB1) GB1 Posts: 294
    The blacksmith tent is missing the limitless 1% brown beri booster carts and the limitless horsetails, and also the time skips on the GB1 Server.  Seems they are still there on other servers though

    Osiris @ en 1
  • Osiris (GB1)Osiris (GB1) GB1 Posts: 294
    I know it's not a bug but just asking how can i know what server im in cuz i want to be in u.s ,u.k or asia. Please someone answer i cant understand the people in whichever server im in and how do i go to another server??? And whats (WORLD1) ????

    On the initial login screen, down the bottom centre of the screen is a little box showing the server you are on, and allowing you to select other servers.
    Osiris @ en 1
  • The blacksmith tent is missing the limitless 1% brown beri booster carts and the limitless horsetails, and also the time skips on the GB1 Server.  Seems they are still there on other servers though

    same issue @Poseidon X Angel  any ideas information

    plus sam booster tools missing !

    dandelion1958 @ en 1

    Am still playing 8 years on ! - hi lvl 800 on new yrs eve (2017/18) !

    Leading the Targaryens - PS interested in joining - PM any officer in Game :-)
    taking a more relaxed role:-)
    PS in top200 on uk 1 never botted or used a VPN - that's why it took 5 yrs to get to leg 800

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file