Home Update Questions & Feedback

We need new Moderators!


ModeratorWe are always on the lookout for talented people to join the team. That means you! If you think you could help us organise and inform the community while entertaining everyone then apply. We need people to help out on the forum, behind the scenes with announcements, on Discord and on our other Social Media channels.


If this is something you think might be of interest to you, HERE

Halloween Update Thread

245

Comments

  • yusuf0147 (INT1)yusuf0147 (INT1) INT1 Posts: 23
    ı cant send spy have bugs 

    https://prnt.sc/pplgsn
    yusuf0147 @ WWW 1
  • ted1945 (US1)ted1945 (US1) US1 Posts: 173
    The update killed all ESPIs. Go to get an espi and the game freezes. Have to reload.

  • Kim86 (GB1)Kim86 (GB1) GB1 Posts: 4
    edited 29.10.2019
    Anyone else having issues trying to spy after the update? :(

    They always manage to balls something up with each update! Do they even test them??????????????
  • update done but now i can not send spy's
    itismetoday


    [SIGPIC][/SIGPIC]

    LV 70 @ en 1
  • Joe Pineapples (GB1)Joe Pineapples (GB1) GB1 Posts: 8
    edited 29.10.2019
    Yep, going in blind.  Nice one GGE, you've broken the ability to spy!  Using my game experience to attack nomads right now, but not an ideal situation for newer players.  I thought these upgrades were supposed to encourage new players - not scare them away!
  • yusuf0147 (INT1)yusuf0147 (INT1) INT1 Posts: 23
    ı cant send spy have bugs 

    https://prnt.sc/pplgsn
    guys use flash not hmtl5 

    flash work 
    hmtl5 not 
    yusuf0147 @ WWW 1
  • Mammaconda (SKN1)Mammaconda (SKN1) SKN1 Posts: 13
    I cant send spies on any target, game chrashes everytime I try spying after update!!!!
    Mammaconda @ skn 1
  • Manfred1 (INT1)Manfred1 (INT1) INT1 Posts: 15
    I AND SOME OF MY ALLIANCE MEMBERS CANT ESPIONAGE, BUG. FIX IT
  • In the login screen I thought I saw a level 10 castle. Did anyone else see this or is this my imagination?
    Marty Maurder @ en 1
  • Manfred1 (INT1)Manfred1 (INT1) INT1 Posts: 15
    In the login screen I thought I saw a level 10 castle. Did anyone else see this or is this my imagination?
    no gge changed the apperance of login screen
  • I cant send spies on any target, game chrashes everytime I try spying after update!!!!
    I'm the same. Bad thing as well as good happen
    Marty Maurder @ en 1
  • monty242 (GB1)monty242 (GB1) GB1 Posts: 17
    Whats happening. no-one able to spy anything after the most recent upgrade/fix
    Get your act together GGE. This is becoming a joke
    Not pleased yet again
    monty242 @ en 1
  • In the login screen I thought I saw a level 10 castle. Did anyone else see this or is this my imagination?
    no gge changed the apperance of login screen
    Thanks
    Marty Maurder @ en 1
  • Zenzer (GB1)Zenzer (GB1) GB1 Posts: 2,713
    While the pop ups have been lowered 

    We still have all the icons stacking on top of each other covering the screen and all the "special offer" messages spamming our inboxes.

    @Crom Cruach will anything be done about these as well anytime soon?


    No, i don't play on GB1. 


  • delasser (NL1)delasser (NL1) NL1 Posts: 11
    edited 29.10.2019
    ik kan geen spion doen; spel loopt dan vast
  • Amy69 (AU1)Amy69 (AU1) AU1 Posts: 24
    edited 29.10.2019
    Update has broken spies / espionage.
    I've done EVERYTHING I can think of (clear cache, reboot, you name it), the update has broken espionage, just get a set of spinning cogs which locks the whole game up.  Have to close and reopen browser to fix.

    Update was "tested well" then?

    Nomads are here, and I can't feed my troops worth a damn. 
    GGE, you 'almost' had me tempted with that last 150% bonus ruby offer, but I'm glad I didn't bite - you keep pulling stunts like this and it would take 6-8 weeks to get a response to a support ticket.
    Amy69 @ au 1
  • And now when I try to spy, a box with the spinning cogs opens up and stays there requiring a reboot.  smh

    I will send tech support an white paper on Beta Testing.  It's kind of a new concept.  LOL

    falconworth @ usa 1
  • ı cant send spy have bugs 

    https://prnt.sc/pplgsn
    guys use flash not hmtl5 

    flash work 
    hmtl5 not 
    Thanks for the heads up dude
  • eggy22 (GB1)eggy22 (GB1) GB1 Posts: 10
    same no spy working
  • delasser (NL1)delasser (NL1) NL1 Posts: 11
    geen spion loopt vast 

Sign In to comment.