Home Players ask Players

We need new Moderators!


ModeratorWe are always on the lookout for talented people to join the team. That means you! If you think you could help us organise and inform the community while entertaining everyone then apply. We need people to help out on the forum, behind the scenes with announcements, on Discord and on our other Social Media channels.


If this is something you think might be of interest to you, HERE

Questions

141481

Comments

  • Akhil50 (IN1)Akhil50 (IN1) Posts: 4,347
    edited 20.03.2013
    Your level , for example you get the 2nd wave in the 13 level.
    Still a Potter-head.  And a starboii



    Might Points - Everything you need to know about them is the 2nd most viewed thread in the section with over 40k views, go take a look for some mighty info :)

    [email protected]
  • AnnGamer1AnnGamer1 Posts: 1
    edited 20.03.2013
    how do you loot and sabotage
    AnnGamer1 @ en 1
  • King Pepo (INT2)King Pepo (INT2) Posts: 23
    edited 20.03.2013
    I need an advice ,I see a player's ruins but he still own an outpost ,so does that means he 's still playing or he left the game ,and i can take his outpost without pissing him off ???
    King Pepo @ WWW 2
  • NobleRuffiNobleRuffi Posts: 27
    edited 20.03.2013
    You can take his outpost. After the "death" of player, he takes his outposts for about 3 days.
    NobleRuffi @ usa 1
  • raindancerraindancer Posts: 24
    edited 20.03.2013
    how can i find an unoccupied resource village in the winter empire?
    raindancer @ usa 1
  • BobFighter834 (INT2)BobFighter834 (INT2) Posts: 2,762
    edited 20.03.2013
    raindancer wrote: »
    how can i find an unoccupied resource village in the winter empire?

    Search for them. There's no special button or way to find them.

    But the best idea is to search from a resource village occupied by an inactive and/or weak player, and to take it from them.
    BobFighter834 - International 2.

    "It's not about the rubies, rubies, rubies
    We don't need your rubies, rubies, rubies
    We just wanna make the world dance
    Forget about the price tag" - by Jessie J (sort of)

    To contact support, you can:

    1. Click here - http://support.goodgamestudios.com/
    2. Click on "help" and "support" in-game (top-right of your screen - blue question mark)
    3. Type "Goodgame Empire Support" into Google.
  • theking15theking15 Posts: 2
    edited 20.03.2013
    hiya, i'am writing to the people who created this game i think ever day a person login should get 100 rubies
    theking15 @ en 1
  • theking15theking15 Posts: 2
    edited 20.03.2013
    how do u get more rubies instead of buying them one way is to level up and the other way...?
    theking15 @ en 1
  • NobleRuffiNobleRuffi Posts: 27
    edited 20.03.2013
    Attacking rbc is a good way, starting of level 3 you can get rubies. At level 25 about 10 for each attack.
    But you can also complete missions.
    NobleRuffi @ usa 1
  • xJadetsssxxJadetsssx Posts: 5,983
    edited 20.03.2013
    NobleRuffi wrote: »
    At level 25 about 10 for each attack.

    This is not entirely true, Robber Barons level 25 don't give 10 rubies each attack, there is a chance you will not get rubies from an attack.
    TD7ircx.png
    Does this looks like the face of mercy?

    Lurking the forums since 2011.
    xJadetsssx @ Ɩ ǝsɹǝʌıun
  • bdl4evabdl4eva Posts: 13
    edited 20.03.2013
    ok it toook me like an hr almost but i found an empty resources villiage and caputered it now wat do i do with it does it automatically give me food and is there a way to go inside
    bdl4eva @ usa 1
  • questmaster (INT1)questmaster (INT1) INT1 Posts: 153
    edited 20.03.2013
    bdl4eva wrote: »
    ok it toook me like an hr almost but i found an empty resources villiage and caputered it now wat do i do with it does it automatically give me food and is there a way to go inside

    resource villages automatically boost your production


    I have question....
    What is the fastest soldier?
    Questmaster @ Intl. 1

    Treasurer of The Wolf Pack
  • RHLH1RHLH1 Posts: 1
    edited 21.03.2013
    how long is the waiting to be deleted period for??
    RHLH1 @ usa 1
  • NobleRuffiNobleRuffi Posts: 27
    edited 21.03.2013
    61 days. Your level more one.
    NobleRuffi @ usa 1
  • 123guy123guy Posts: 2,956
    edited 21.03.2013
    RHLH1 wrote: »
    how long is the waiting to be deleted period for??

    Until someone working for GGE can be bothered to remove it.
    Retired from game, sorry if I answer a question with outdated information

    [email protected], General of Ninth Legion, 78th in the alliance honour rankings.

    Soon the empire world will be united under one banner...[SIGPIC][/SIGPIC]
  • rocky.basharocky.basha Posts: 12
    edited 21.03.2013
    what does resources village do? i toke over a village and nothing is happening
    rocky.basha @ en 1
  • TITANIC89TITANIC89 Posts: 43
    edited 22.03.2013
    resource villages automatically boost your production


    I have question....
    What is the fastest soldier?

    That would be the Marauder or the Pyromaniac. They both have 30 travel speed.
    TITANIC89 @ WWW 1
  • TITANIC89TITANIC89 Posts: 43
    edited 22.03.2013
    Does the watchtower work for all your castles if you only have one? Or do you have to have it in all your castles for it to work for those?
    TITANIC89 @ WWW 1
  • HackAndSlashHackAndSlash Posts: 20
    edited 22.03.2013
    Is there a way to play on multiple severs without logging out and switch it and instead just have two tabs separated one for each sever
    HackAndSlash @ usa 1
  • xJadetsssxxJadetsssx Posts: 5,983
    edited 22.03.2013
    TITANIC89 wrote: »
    Does the watchtower work for all your castles if you only have one? Or do you have to have it in all your castles for it to work for those?

    A watchtower Line of sight increase only applies to the castle it have been placed on.
    TD7ircx.png
    Does this looks like the face of mercy?

    Lurking the forums since 2011.
    xJadetsssx @ Ɩ ǝsɹǝʌıun
This discussion has been closed.