Home English (UK) Technical Assistance

We need new Moderators!


ModeratorWe are always on the lookout for talented people to join the team. That means you! If you think you could help us organise and inform the community while entertaining everyone then apply. We need people to help out on the forum, behind the scenes with announcements, on Discord and on our other Social Media channels.


If this is something you think might be of interest to you, HERE

I broke my barbarians :-D

Solus (INT2)Solus (INT2) INT2 Posts: 12
edited 10.09.2012 in Technical Assistance
Hello. In Everwinter, I have a circle of barbarian towers that I raid frequently, Currently they are all at level 36 with one victory to level 37. However, they no longer level up after I attack them. I have gone around my circle attacking them 3 times now & they are all still at level 36 with one victory to 37. I am not having this problem anywhere else. Thank you.
Post edited by Solus (INT2) on
The Horse @ WWW 2

Comments

  • evets4evets4 Posts: 3,798
    edited 09.09.2012
    I think that the barbarian towers have a level cap and you've reached it.
    evets4 @ usa 1
    Retired From Goodgame Empire
    Coordinates: 715:639 | |
    (Former)General of The Impervious
    http://theimpervious.webs.com
    [SIGPIC][/SIGPIC]
  • AE01AE01 Posts: 128
    edited 09.09.2012
    they might but I don't think thats it
    signature_ice2hacf.png
    AE01 @ International 1
  • BossdudeBossdude Posts: 386
    edited 09.09.2012
    The cap cant be that low, right?
    Who's boss now?????:D
    Bossdude @ International 2
  • Luke FieryswordLuke Fierysword Posts: 2,290
    edited 09.09.2012
    I don't think it's that low....I've heard of this bug before, contact support and see if they can do anything?
    Roman Empire

    Ambition Courage Loyalty
  • dougkillerdougkiller Posts: 106
    edited 09.09.2012
    yer i agre with boss
    dougkiller @ WWW 2
  • edited 09.09.2012
    just doo what luke said
    Contact support they will awnser it right if its a bug or not
    2q0kd1spng

    Been playing since 2012.

    Huzaifa Memon @ WWW 1
  • xJadetsssxxJadetsssx Posts: 5,983
    edited 09.09.2012
    It is not a bug, that is actually the cap level, As far I know the cap for the barbarians is Level 36 (1 victory to 37)
    and the Robber Baron Cap is level 35 (2 Victories to level 36)
    TD7ircx.png
    Does this looks like the face of mercy?

    Lurking the forums since 2011.
    xJadetsssx @ Ɩ ǝsɹǝʌıun
  • Solus (INT2)Solus (INT2) INT2 Posts: 12
    edited 10.09.2012
    Thank u all 4 ur answers. xJadetsssx, may I ask how u know for sure this is true?
    The Horse @ WWW 2
  • xJadetsssxxJadetsssx Posts: 5,983
    edited 10.09.2012
    Because I have RBC's that doesn't move from that level too, and In other threads people also have mentioned the BT's don't move from level 36, and I asked a CM when my RBC didn't move and he told me that was the cap level, so I guess the Barbarian Tower Cap level is 36
    TD7ircx.png
    Does this looks like the face of mercy?

    Lurking the forums since 2011.
    xJadetsssx @ Ɩ ǝsɹǝʌıun
  • Solus (INT2)Solus (INT2) INT2 Posts: 12
    edited 10.09.2012
    Well then, I guess that's that. Thank you very much for your help. And I do like your signatures :-D
    The Horse @ WWW 2

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file