We are once again looking for some awesome new moderators to help us out with keeping
the forum running and playing a crucial part in our Empire community! If
this is something you think might be of interest to you, HERE

BUGWATCH: Q&A [English] - Found a bug? Tell me about it!

1914

Comments

  • ShamUser (GB1)ShamUser (GB1) Posts: 10GB1
    hi guys, where do i begin , ok, I am enoying myself  with the relics, no , not old people, the relics in the game,  greenhouses, barracks,  and the like, when after winning some tokens and upgrades I tried to find out where they were i had trouble finding them, finally found them in goverance in a section where all my saved stuff was, about 30 odd tokens and  542 upgrades, great i thought, nice handy hide away, i have loads of upgrades to do, is then that i found out why so many, I cannot find a way of getting at them , I have hundreds of different types, all pretty , and i cannot get at them, what a to do, Please Help. 

    my thinning hair is disappering fast. yours truly ,shamuser

    A joke's a joke but this is now more than a joke.





    ShamUser @ en 1
  • Wasso (INT3)Wasso (INT3) Posts: 1,703INT3
    edited 03.06.2019
    Display bug in Outer Realm.

    Using ruby to speed up horses looks like it ADDs time instead of reducing time.  It showed 4 mins without, and 4.23 with the ruby spend.  Once sent, the actual time was 2.47  (This was a close Sabo).  Double checked and the coin spend shows it as well.  

    Currently the "Accelerated Movement" Global Effect is Active.  This was also noticed at least the last OR if not the one before as well...…….
    Good night.
    Sleep well.
    I'll most likely kill you in the morning.



  • ShamUser (GB1)ShamUser (GB1) Posts: 10GB1
    hi guys, where do i begin , ok, I am enoying myself  with the relics, no , not old people, the relics in the game,  greenhouses, barracks,  and the like, when after winning some tokens and upgrades I tried to find out where they were i had trouble finding them, finally found them in goverance in a section where all my saved stuff was, about 30 odd tokens and  542 upgrades, great i thought, nice handy hide away, i have loads of upgrades to do, is then that i found out why so many, I cannot find a way of getting at them , I have hundreds of different types, all pretty , and i cannot get at them, what a to do, Please Help. 

    my thinning hair is disappering fast. yours truly ,shamuser

    A joke's a joke but this is now more than a joke.

    er ! guys, I'm still waiting ( imagine my toe tapping beneath the desk ) tap tap tap TAP!    Hmmmm, ok i freely admit it, i am a relic, yes i know  i don't sound old, but can i just say I haven't got long on this mortal coil , too many miles on the clock, that's why I'm asking you to get a move on, or I may come back to haunt you !

    famous saying, EMPATHY IS DEAD, NOBODY CARES.


    ShamUser @ en 1
  • ShamUser (GB1)ShamUser (GB1) Posts: 10GB1
    er !  can somebody show me the way out of here, please. pretty please.
    ShamUser @ en 1
  • Wiglema (NL1)Wiglema (NL1) Posts: 456NL1
    hi guys, where do i begin , ok, I am enoying myself  with the relics, no , not old people, the relics in the game,  greenhouses, barracks,  and the like, when after winning some tokens and upgrades I tried to find out where they were i had trouble finding them, finally found them in goverance in a section where all my saved stuff was, about 30 odd tokens and  542 upgrades, great i thought, nice handy hide away, i have loads of upgrades to do, is then that i found out why so many, I cannot find a way of getting at them , I have hundreds of different types, all pretty , and i cannot get at them, what a to do, Please Help. 

    my thinning hair is disappering fast. yours truly ,shamuser

    A joke's a joke but this is now more than a joke.

    What exactly is the question?
    When you build or upgrade a relic building, the tokens will automatically be deducted from your nice handy hide away, but I'm not sure if that answers your question.
    Wiglema (NL1)

  • didn't think the courtyard is meant to have a moat bonus?
  • celle (NL1)celle (NL1) Posts: 113NL1
    my pointer keeps on disapearing and i need to go to the side of the screen to find it again. Then i might get to were a want but sometimes it disapears even again before i do. 
    celle @ nl 1
  • celle (NL1)celle (NL1) Posts: 113NL1
    storm islands can not be named directly. when signing out an go in again one can
    celle @ nl 1
  • ~King~ (IN1)~King~ (IN1) Posts: 35IN1
    Nice to meet you! @""Rainbow Brite"  
    I have a couple of problems.
    After update when i try to switch through my castles the game crashes.
    When I try to switch to my kingdoms through my castles through the map it crashes.
    When I try to switch to my kingdoms through quest book the game crashes.
    When I try to visit someone's castle the game crashes,
    When I enter my Outposts through World Map the game crashes.
    When I enter the Alliance Chat the game crashes.

    I hope that GGE fixes this at the earliest.
    Username- ~King~
    Server- IN1 (India 1)

    It's troubling me a lot ! Please get it fixed as soon as possible!
    Thanks in advance!
    Specialist of Inter-Alliance Diplomatic Relationships 
    Proud Member of Warlords Alliance.
    For any help message me on IN server.
     :)  :D
  • sboy777 (US1)sboy777 (US1) Posts: 118US1
    im having a mouse problem also... some times in game the mouse disappears completely, then when i move off the screen it comes back, but usually causes the game (chrome) browser to close completely. 
    sboy777 @ usa 1
  • SaintDevil (US1)SaintDevil (US1) Posts: 19US1
    edited 06.06.2019

    The game slows down dramatically when going inside ops/castles view and at the same time CPU usage spikes. Started after most recent update. Using html5 version here.  :/


  • PJH_ (GB1)PJH_ (GB1) Posts: 314GB1
    Answer to a lot of these problems is "don't use html5" - yes, I know flash is old hat and out of support but at least the original coders knew how to make it work.... while the new interns seem to be struggling to keep it going on the (slightly)
    newer technology......
  • Wasso (INT3)Wasso (INT3) Posts: 1,703INT3

    The game slows down dramatically when going inside ops/castles view and at the same time CPU usage spikes. Started after most recent update. Using html5 version here.  :/


    It must be all those high quality "animations" bogging down your CPU.  



    Oh yeah, we all turned those off...……….
    Good night.
    Sleep well.
    I'll most likely kill you in the morning.



  • Shares (AU1)Shares (AU1) Posts: 560AU1
    edited 07.06.2019
    yeh getting regular freezing and lag..starting to get boring having to log in and out
    Shares @ au 1
  • Construction yard bug spotted
    While i was visiting our alliance leader's main castle i received one of the nobility contest awards which consist of build items which i cannot use right now as i am lv 40 and so don't have a construction yard but when i got the reward i was able to use the construction yard for my castle while being at another player's castle who has a construction yard which should not be possible.  

    http://prntscr.com/nyi1gx
  • im having a mouse problem also... some times in game the mouse disappears completely, then when i move off the screen it comes back, but usually causes the game (chrome) browser to close completely. 
    exact same problem
    "Revenge" sounds so mean, that's why I prefer to call it "Returning the favor."
  • Shares (AU1)Shares (AU1) Posts: 560AU1
    edited 08.06.2019
    as well as the freeziing, mouse, whie spaces & lag issues I now have nearly half the screen (html) not displaying properly..i.e. basically it shows only green until I move over that way..
    Shares @ au 1
  • same problem with mouse disappearing, checked and same in flash.  Full shut-down fixes for 10-20 minutes then disappears again.
  • Bill C. (US1)Bill C. (US1) Posts: 18US1
    Has anyone been having an issue with the mouse pointer disappearing? It happens real frequently to me while playing in chrome. I notice a black square around the pointer then after a few moves it vanishes. I do hope they decide to fix it soon or let me know what I can to to avoid this, very frustrating. 
    Bill C. @ usa 1
  • Kim86 (GB1)Kim86 (GB1) Posts: 1GB1
    edited 12.06.2019
    Thank god someone else is having the same problem with the pointer, thought it was just me lol

    its sooo annoying!!! get it sorted GGE! 

    its only been a week!!!!!!!!!!!!!
Sign In to comment.