Home English (UK) Technical Assistance

We need new Moderators!


ModeratorWe are always on the lookout for talented people to join the team. That means you! If you think you could help us organise and inform the community while entertaining everyone then apply. We need people to help out on the forum, behind the scenes with announcements, on Discord and on our other Social Media channels.


If this is something you think might be of interest to you, HERE

Bugwatch 27/09/2017 update - Old

11820

Comments

  • sjc (IN1)sjc (IN1) IN1 Posts: 160
    LOOT NUMBER DONT ADD UP IN STORM

    http://prntscr.com/kcic0o

    http://prntscr.com/kcicc4

    http://prntscr.com/kcichb

    don't have the ruler of battle but has five finger discount -  http://prntscr.com/kcicqs

    the sols have an internal loot of nearly 30.5k

    70%loot  and 13k loot from commander has not added and five finger also not added

    got very less aqua  

    aqua and resources add up to 30.5 k only that is sols loot only

    and it is a level 80 storm fort




    sjc @ in 1
  • The sliders are not working correctly in the attack set-up screen.  If you click where you want the slider to go, it acts like you clicked the max button.  After it maxes, you can't grab the slider and drag it where you want until you click the zero out button and start over.  This is on linux and windows.
  • The sliders are not working correctly in the attack set-up screen.  If you click where you want the slider to go, it acts like you clicked the max button.  After it maxes, you can't grab the slider and drag it where you want until you click the zero out button and start over.  This is on linux and windows.
    I figured out that the sliders sort of work but the offset between the mouse pointer and the red indicator are not in sync. At 0 the pointer and indicator are the same but as you move to the right, the two diverge.  At the far right the pointer is off by 25%.
  • sjc (IN1)sjc (IN1) IN1 Posts: 160
    edited 30.08.2018
    can anyone know how to solve this? Been like this for 5 min since logging in and kept the same map for the whole 5 mins. All the other maps i.e., other kingdoms and green load normally.
    http://prntscr.com/kosqxt
    sjc @ in 1
  • sjc (IN1)sjc (IN1) IN1 Posts: 160
    sjc (IN1) said:
    can anyone know how to solve this? Been like this for 5 min since logging in and kept the same map for the whole 5 mins. All the other maps i.e., other kingdoms and green load normally.
    http://prntscr.com/kosqxt
    clearing the cache and cookies solved the issue

    sjc @ in 1
  • janetp (AU1)janetp (AU1) AU1 Posts: 40
    Hello lovely community type people!

    Another day, another update  B)

    If you reckon you've found yourself an issue please do post up some details in this thread and we'll be more than happy to investigate the matter for you and escalate it if needs be.

    Happy hunting!

    - Manta

    janetfoolery @ au 1
  • janetp (AU1)janetp (AU1) AU1 Posts: 40
    have been putting fires out for about 3weeks no report on attack s so whats going on
    janetfoolery @ au 1
  • janetp (AU1)janetp (AU1) AU1 Posts: 40
    fires just keep appearing 
    janetfoolery @ au 1
  • Herveus (AU1)Herveus (AU1) AU1 Posts: 11,066
    fires just keep appearing 
    maybe sabotages?

    You need or want help to become a better player shoot me a message in the forums or here I'll gladly help you out for free

    In h
    ibernation nov2019-now
  • Clexafan8 (US1)Clexafan8 (US1) US1 Posts: 16
    when i select to buy a subscriptioin it won't let me fill in my details or select any other option but my debit card. http://prntscr.com/kzfs0w
    FabulousLaura @ au 1
  • UD1 (INT1)UD1 (INT1) INT1 Posts: 2,352
    Hello I have an on going problem ever since i did the outer realms on test server , I log on forum , but when i try to go back to my main account it is frozen . so i have to reboot GGE to get it to work 
    BIGTtheMULLER @ WWW 1
  • Duke81 (US1)Duke81 (US1) US1 Posts: 1
    Help. When I subscribe or try to submit a Tech Support issue, GGE servers do not accept my email.
  • BM FujiwaraBM Fujiwara Posts: 575
    Help. When I subscribe or try to submit a Tech Support issue, GGE servers do not accept my email.
    If you provide me more information I can look into this for you. Error message details at the least would help
    fujiwara @ en-1
    fujiwara @ us-1

  • billdo09 (US1)billdo09 (US1) US1 Posts: 375
    when i try to play the game pop-ups prevent play , pretty srs bug


    billdo09 @ usa 1

  • why is this still here ??and what happened to the Sami shop that usually stays after the event.


    Marji @ usa 1
  • lol can't tag properly again - tried to complete GGs survey  Pop-up appeared and survey sent part completed !

    bug due to pop up ? or just unlucky ?
    dandelion1958 @ en 1

    Am still playing 8 years on ! - hi lvl 800 on new yrs eve (2017/18) !

    Leading the Targaryens - PS interested in joining - PM any officer in Game :-)
    taking a more relaxed role:-)
    PS in top200 on uk 1 never botted or used a VPN - that's why it took 5 yrs to get to leg 800
  • BM FujiwaraBM Fujiwara Posts: 575
    Sounds like a bug, I'll report it :)
    fujiwara @ en-1
    fujiwara @ us-1

  • waarom zit er bij aankopen zoveel prijs verschil? 
    voorbeeld : alle twee de spelers zijn legendarisch level 70 bij de een kun je soldaten kopen met robijnen vanaf 9.99 euro en bij de andere bij 29.90 euro , hoe kan dit.
  • Anshal_ (IN1)Anshal_ (IN1) IN1 Posts: 28
    http://prntscr.com/lu5lb4
    http://prntscr.com/lu5lr2
    showing attacks of some other player
  • Grunt3 (US1)Grunt3 (US1) US1 Posts: 36
    Charm booster in the SS shop...http://prntscr.com/lvd2ce

    C'mon GoodGlitchEmpire!!!



    GoodGlitchEmpire, Trademark G3 2018
    Grunt3 @ usa 1

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file