Home English (UK) Technical Assistance

We need new Moderators!


ModeratorWe are always on the lookout for talented people to join the team. That means you! If you think you could help us organise and inform the community while entertaining everyone then apply. We need people to help out on the forum, behind the scenes with announcements, on Discord and on our other Social Media channels.


If this is something you think might be of interest to you, HERE

Errors/Bugs Noticed after the latest update

Phenom (IN1)Phenom (IN1) IN1 Posts: 101
edited 07.06.2016 in Technical Assistance
A few Issues Noticed after the Update:

1. Glory Estimate on the attack screen when launching on another player seems to have increased. In my observation, shows exactly 100% more. http://prntscr.com/bd5138

2. Alliance Level - Alliance level falling indiscriminately. My alliance dropped to level 48 in one night. A few others fell to the 30s

3. Cart Travel time - Cart Return travel time doubled.

4. Glory decay - Glory decay seems to be more than what it should be even for individuals.


Anyone else facing these issues?

Comments

  • Yep and also:

    5. Special res donation's not showing on Alliance cronicle...

    More just keep adding...6,7,8 etc.
    Wilson Wang @ au 1
  • Phenom (IN1)Phenom (IN1) IN1 Posts: 101
    Yep and also:

    5. Special res donation's not showing on Alliance cronicle...

    More just keep adding...6,7,8 etc.
    Yeah.... But that seems to be more of an oversight than a bug :)
    Please do put more bugs you notice here, Easier for GGE to find them all at one place :)
  • voo (AU1)voo (AU1) AU1 Posts: 6
    Hi all
    In addition, i have just noticed that in the Achievements tab, all achievement progress has returned to zero point, stating the next unlock is the first available in the game. I am not sure if this is only a problem on the Aus 1 server.

    Cheers
    Voo
  • Phenom (IN1)Phenom (IN1) IN1 Posts: 101
    voo (AU1) said:
    Hi all
    In addition, i have just noticed that in the Achievements tab, all achievement progress has returned to zero point, stating the next unlock is the first available in the game. I am not sure if this is only a problem on the Aus 1 server.

    Cheers
    Voo
    @voo (AU1) This is a global Error too. However, @CM Arcanine has already mentioned on another thread that it just a display error and our achievements are intact.
  • Wilson Wang @ au 1
  • Phenom (IN1)Phenom (IN1) IN1 Posts: 101
    It is supposed to be that way I guess
  • eibbed62 (AU1)eibbed62 (AU1) AU1 Posts: 378
    http://prntscr.com/bdemou
    @CM Arcanine please look into this and let me know
    A nice incoming attack on an alliance city. Unfortunately it's not my alliance city. So why am I seeing this attack as incoming.

    The one I sent showed up in my travel overview as outgoing. and I believe this one is from another of my team against a different alliance, so why does it show as incoming on my travel overview.
    eibbed62 @ au 1
  • CM ArcanineCM Arcanine Posts: 4,626
    Hey guys,

    Thanks for reporting all of these bugs to me! We're aware, and are currently preparing a fix for some of the most annoying problems that have arisen. Once it's ready, I'll give you the exact details of what we'll be fixing and when, but it's looking like we'll have to hold fire until tomorrow at this point.

    Best regards,

    Steve.
  • http://prntscr.com/bdemou
    @CM Arcanine please look into this and let me know
    A nice incoming attack on an alliance city. Unfortunately it's not my alliance city. So why am I seeing this attack as incoming.

    The one I sent showed up in my travel overview as outgoing. and I believe this one is from another of my team against a different alliance, so why does it show as incoming on my travel overview.
    probably members of your alliance hitting that city so you can see their attacks
  • best ever offer. buy now get nothing off.
    http://prntscr.com/bdf452
  • Vanish (INT2)Vanish (INT2) INT2 Posts: 101
    So, I am winning royal TOKENS in battles against samurai camps. These tokens do not show up anywhere as far as I can tell. Display error?
  • Vanish (INT2)Vanish (INT2) INT2 Posts: 101
    My return travel time on my attack on an alliance city is taking longer to return than it took to attack. wonderful...
  • So, I am winning royal TOKENS in battles against samurai camps. These tokens do not show up anywhere as far as I can tell. Display error?
    display error with the battle logs I think. 
  • eibbed62 (AU1)eibbed62 (AU1) AU1 Posts: 378
    @CM Arcanine please look into these and let me know.

    http://prntscr.com/bdonac
    This is the battle report for an attack on our city. Surely we should be seeing the whole report, not just the incoming. It just doesn't make sense. When the event first started last night we were getting full reports for attacks on our /alliance city even if they were defeats.

    Also, we are now getting battle horns for an attack on another alliance city. I assume that it is one of our members attacking the city, but if so, that would be an outgoing attack not incoming. Last night they were being seen as incoming in our travel overview, and now this morning we are also getting battle horns. Doesn't make sense either.

    In fact, I don't see the point of the whole event at all. We can't defend and we can't support. I have better things on which to use my kingdom resources, than upgrading this city. Nice idea for us to be able to loot decent amounts of glass and iron in Green realm, but I am really not sure where these resources are coming from. They don't seem to be coming from the alliance funds, and they don't seem to be coming from the alliance leader, who holds the city. Even when we focus our looting on one of these, the results seem to be hit and miss.

    Colour me cynical, but I foresee an event where the top 10 alliances jostle for positions, and perhaps the next 5 as well. While the rest of us pretty much ignore the whole thing. As I said, I don't see the point. Perhaps someone can enlighten me?

    Regards,
    Debbie
    eibbed62 @ au 1
  • eibbed62 (AU1)eibbed62 (AU1) AU1 Posts: 378
    edited 09.06.2016
    @CM Arcanine found some more. Please look into these and let me know

    http://prntscr.com/bdvt49
    This is a battle report from an attack on a storm fort, as you can see. I am not sure why there are royal tokens on the report, but I am pretty sure they have not made it to our capital. I have also noticed a similar thing on battle reports for the EW, BS, and FP towers as well as the RB towers in green and Samurais. Can you please explain, or get this fixed.

    Also despite assurances that the return speed would be fixed on the hotfix earlier, this does not appear to have been done. Either that, or whatever was done hasn't worked. Barrows are still taking over an hour to return from my alliance members, even though I sent them with coin boost (taking around 17 min to get there) and I have 220% extra return speed.

    Thankyou,
    Debbie
    Post edited by eibbed62 (AU1) on
    eibbed62 @ au 1
  • Goselotje (NL1)Goselotje (NL1) NL1 Posts: 295
    The problem with the % on the city walls and gate is not solved yet.
    It is very difficult to know how much tools you have to send now.

    http://prntscr.com/bdj4z9

    Gossie @ spilgames int_1
    Finally back where I belong in Legion
  • Nata (NL1)Nata (NL1) NL1 Posts: 83
    Same here , and also by attac to real player. 
             
  • Nata (NL1)Nata (NL1) NL1 Posts: 83
    edited 08.06.2016
    and  this  few ??

    http://prntscr.com/be06a8  (outgoing)

    http://prntscr.com/be0fjd   (incomming) 


             

Leave a Comment

BoldItalicStrikethroughOrdered listUnordered list
Emoji
Image
Align leftAlign centerAlign rightToggle HTML viewToggle full pageToggle lights
Drop image/file