Αίτημα για αποδοχή η άρνηση δώρων. Παρακαλώ διαβάστε!

Αγαπητέ αναγνώστη,
ονομάζομαι Χρήστος και παίζω Goodgame empire αρκετό καιρό. Έχοντας λιποτακτήσει οι στρατιώτες μου πρόσφατα λόγο των δώρων που δίνονται αυτόματα στους παίχτες.Μου ήρθε μια ιδέα η οποία θα ήταν πολύ εξυπηρετική.
Σκέφτηκα ότι άμα δίνεται ένα δωρώ σε κάποιον παίχτη θα έπρεπε να μπορεί να αποδεχτεί η να αρνηθεί το δώρο.Και μέχρι να δώσει μια απάντηση ο παίχτης το δωρώ να μένει σε αναμονή, τώρα για θέμα ότι κάποιοι μπορεί να κάνουν καμιά εξυπνάδα και να το κρατάνε για ώρα ανάγκης είχα την εξής ιδέα. Ότι η αναμονή θα πρέπει να έχει χρόνο λήξης. Νομίζω ότι 48 ώρες είναι αρκετές.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Φιλικά,
Χρήστος.
ονομάζομαι Χρήστος και παίζω Goodgame empire αρκετό καιρό. Έχοντας λιποτακτήσει οι στρατιώτες μου πρόσφατα λόγο των δώρων που δίνονται αυτόματα στους παίχτες.Μου ήρθε μια ιδέα η οποία θα ήταν πολύ εξυπηρετική.
Σκέφτηκα ότι άμα δίνεται ένα δωρώ σε κάποιον παίχτη θα έπρεπε να μπορεί να αποδεχτεί η να αρνηθεί το δώρο.Και μέχρι να δώσει μια απάντηση ο παίχτης το δωρώ να μένει σε αναμονή, τώρα για θέμα ότι κάποιοι μπορεί να κάνουν καμιά εξυπνάδα και να το κρατάνε για ώρα ανάγκης είχα την εξής ιδέα. Ότι η αναμονή θα πρέπει να έχει χρόνο λήξης. Νομίζω ότι 48 ώρες είναι αρκετές.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Φιλικά,
Χρήστος.
Post edited by NewAvenger (GR1) on
Συμμαχία:Kamelot
Λοχίας NewAvenger.
Λοχίας NewAvenger.
0
Σχόλια
Επίπεδο:58
Αγαπημένο χόμπι:Να νικάω νομάδες
Αγαπημένο φαγητό:Δεν έχω το τρώνε όλο οι στρατιώτες
Όταν οι πλούσιοι κάνουν πόλεμο, είναι οι φτωχοί που πεθαίνουν.
Hakuma το νέο μου κάστρο...
Συμμαχια:ΟΣΔ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ
Eπιπεδο:70
Αυτο που μισω πιο πολυ:MINECRAFT
Χομπι:Ψαρεμα
Αγαπημενα παιχνιdια:Bloodborne,GTA V,Dark Souls III,Battlefield 4,Fifa 17,Witcher III
ΤIΠΟΤΑ
ΑΛΛΟ
Είμαι:Επίπεδο 26
Βρίσκομαι: Στην ''ΑΖΑΝΙA 2''
Έχω: 2 οχυρά και 1 χωριό πόρων
Επίσης: Έχω 5.650 Βαθμούς Ισχ.
ROCK OR BUST
ΤΕΛΕΙΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ!
Συγνωμη φιλε μου αλλα απ οτι φαινεται καταλαβες λαθος. Δεν εχω προθεση να κραξω αλλα να δωσω μια αξιολογη ιδεα που θα μας κανει την ζωη πιο ευκολη.
Λοχίας NewAvenger.
αν δεν θες τα δώρα τότε υπάρχει μια λύση, να μεταφερθείς στην ακαδημία της συμμαχίας ώστε να μην παίρνεις τα δώρα για το διάστημα που δεν θα είσαι on.
Καλησπερα DDark,
Οπως ειπα και πριν...Δεν κραζω το παιχνιδι απλα ειπα μια ιδεα για να γινει η ζωη καποιον πιο ευκολη.Τελος παντων σεβομαι την αποψη σου.Ευχομαι να εχεις παντα νικηφορες και ενδοξες μαχες φιλε μου.
Φιλικα,
Χρηστος.
Λοχίας NewAvenger.
Ακου να δεις,ετσι δε λυεται το θεμα Γιατι με τροπο που προτεινεις δε παιρνεις τελειως τα δωρα.Ο Χρηστος απο'δω δε ζητα αυτο,ζητα τα δωρα να δινονται με την εισοδο σου στο παιχνιδι
Συμμαχια:ΟΣΔ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ
Eπιπεδο:70
Αυτο που μισω πιο πολυ:MINECRAFT
Χομπι:Ψαρεμα
Αγαπημενα παιχνιdια:Bloodborne,GTA V,Dark Souls III,Battlefield 4,Fifa 17,Witcher III
Συμμαχεια: KAMELOT
μετά σε χλευάζουν,μετά σε
πολεμούν και στο τέλος νικάς.
Mahatma Gandhi
Η ζωή
δεν είναι πρόβα.
Η κάθε μέρα
είναι πρεμιέρα.
Κανόνες Φόρουμ!!
Υποστήριξη!!
μετά σε χλευάζουν,μετά σε
πολεμούν και στο τέλος νικάς.
Mahatma Gandhi
Η ζωή
δεν είναι πρόβα.
Η κάθε μέρα
είναι πρεμιέρα.
Συμμαχεια: KAMELOT
Φιλε μου το θεμα με την αναμονη ειναι περρισοτερο για το θεμα οτι αμα δεν μπει μεσα σε αυτες τις 48 ωρες ο παιχτης... Τωρα το θεμα οτι αμα μπει και δεν δωσει απαντηση στο αιτημα για την αποδοχη η αρνηση της ληψης του στρατου μπορει να βρει τροπο να μπορεσει να κρατησει τον στρατο μοιραζοντας τον στρατο σε οχυρα η σε αλλα βασιλεια. Βεβαια εγω ειπα απλα την ιδεα μου. Βεβαια το θεμα με την αναμονη μπορει να μην βγει και απλα να ερθει το αιτημα αμα θελει τον στρατο και να απαντησει εκεινη την στιγμη που θα εχει μπει.Αλλα για να μην το κανουμε πολυ βολικο για αυτους που δεν μπαινουν καθημερινα αλλα μια φορα την εβδομαδα να μην εχουνε αυτο το πλεονεκτημα να τους παρουν μετα απο τοσο καιρο.Διοτι αμα δεν ειχε εφαρμοστει καθολου αυτη η ιδεα θα ειχε χασει πολυ στρατο... ειτε καλους αμυντικους ειτε καλους επιθετικους που δεν ειχε που να τους βαλει. Ειτε στο οχυρο που κραταει τους επιθετικους του ειτε σε καποιο αλλο βασιλειο και τους κρατησε στο κεντρικο αφου μπορουσε.
Λοχίας NewAvenger.
Όπως πρέπει να γίνει το ίδιο και με το μπέριμοντ..
Aπαγορεύονται τα greeklish!
Απαγορεύονται τα greeklish
Ελλάδα 1
Συμμαχία: Barbarossa
επίπεδο : 70
όνομα : manos1995
τίτλος: Πρίγκιπας
αν δε θελουν 48ωρη αναμωνη ας γινει 24ωρη
-1.....................
Only
Live
Once
Συγνωμη φιλε μου... θα το εκτημουσα πολυ αν μου εξηγουσες τον λογο που δεν σου αρεσει η ιδεα μου
Λοχίας NewAvenger.
Αγαπημενη σειρα Greys Anatomy
Αγαπημενη περιοχη.κορινθια ολη!
Χαρακτηρας https://www.youtube.com/watch?v=tXDA5Lu0w-M
Ονομα alexTHEBEST
Επιπεδο 70
Θρυλικο επιπεδο 87
Βασιλιας alextTHEBEST ο Εκδικητικος
Συμμαχια ΟΙ Βάραγγοι
Πρωην συμμαχια Ε.Λ.Λ.Α.Σ
Ρεκορ δοξας 137Κ
Ττιλος τολμης alexTHEBEST ο Πλιατσικολογος!
Ρεκορ τολμης 3210
Μεγιστος τιτλος δοξας ο Αφοβος