Λαχνοί

Γεια σας! Γεια σας!
ήρθα πάλι με τις απορίες μου...
(κι αν υπάρχει απάντηση παρακαλώ διαφωτίστε με εγκαίρως και παραπέμψτε με σε προηγούμενο θέμα κι ευχαριστώ εκ των προτέρων)
Το θέμα μου λοιπόν αφορά τους ΛΑΧΝΟΥΣ του Τροχού της Τύχης.
Κατά καιρούς δίνονται λαχνοί σαν έπαθλο στον Αγώνα των Ευγενών.
Παράλληλα μπορούμε να αγοράσουμε μερικούς με νομίσματα απ' τις αποστολές στο στρατόπεδο έξω απ' το κάστρο.
Εχουμε αφήσει και μερικούς αχρησιμοποίητους απ' την τελευταία φορά που ήρθε η άμαξα του Τροχού της Τύχης...
Απορία λοιπόν αλλά και πρόταση μαζί:
Πώς μπορώ να βλέπω συγκεντρωμένους όλους τους λαχνούς μου κάπου? έψαξα και δε βρήκα τίποτα... κι αφού δεν υπάρχει (υποθέτω) κάποιο παραθυράκι που να μου δείχνει το σύνολο των Λαχνών μου παρα περιμένω πότε θα 'ρθει ο Τροχός για να δω πόσους έχω... προτείνω να σχεδιαστεί ένα εικονίδιο που μ' ένα ξεκούραστο κλικ θα βλέπουμε πόσους λαχνούς έχουμε μαζέψει ...
Λοιπόν?
Τι λέτε?
Γνώμες πρώτα απ' όλα παρακαλώ και μετά ψήφους.
Ευχαριστώ!
Ελενα.
ήρθα πάλι με τις απορίες μου...
(κι αν υπάρχει απάντηση παρακαλώ διαφωτίστε με εγκαίρως και παραπέμψτε με σε προηγούμενο θέμα κι ευχαριστώ εκ των προτέρων)
Το θέμα μου λοιπόν αφορά τους ΛΑΧΝΟΥΣ του Τροχού της Τύχης.
Κατά καιρούς δίνονται λαχνοί σαν έπαθλο στον Αγώνα των Ευγενών.
Παράλληλα μπορούμε να αγοράσουμε μερικούς με νομίσματα απ' τις αποστολές στο στρατόπεδο έξω απ' το κάστρο.
Εχουμε αφήσει και μερικούς αχρησιμοποίητους απ' την τελευταία φορά που ήρθε η άμαξα του Τροχού της Τύχης...
Απορία λοιπόν αλλά και πρόταση μαζί:
Πώς μπορώ να βλέπω συγκεντρωμένους όλους τους λαχνούς μου κάπου? έψαξα και δε βρήκα τίποτα... κι αφού δεν υπάρχει (υποθέτω) κάποιο παραθυράκι που να μου δείχνει το σύνολο των Λαχνών μου παρα περιμένω πότε θα 'ρθει ο Τροχός για να δω πόσους έχω... προτείνω να σχεδιαστεί ένα εικονίδιο που μ' ένα ξεκούραστο κλικ θα βλέπουμε πόσους λαχνούς έχουμε μαζέψει ...
Λοιπόν?
Τι λέτε?
Γνώμες πρώτα απ' όλα παρακαλώ και μετά ψήφους.
Ευχαριστώ!
Ελενα.
Post edited by TONIEK (GR1) on
TONIEK @ GR 1
1
Σχόλια
Ξαφνικά η μία γυρίζει και στέκεται όρθια πάνω στο κλαδί.
Ανήσυχη μια δεύτερη που βλέπει το σκηνικό, σκουντάει τη διπλανή της και με αγωνία της λέει<<Ρε Μήτσο, ξύπνα ρε, ο Θανάσης λιποθύμησε>>!
Aπαγορεύονται τα greeklish!
Απαγορεύονται τα greeklish
Ελλάδα 1
Συμμαχία: Barbarossa
επίπεδο : 70
όνομα : manos1995
τίτλος: Πρίγκιπας
...........
συμμαχια ΔΗΛΟΣ-EMIRE
τιτλος κομης
τιμη 691
αγαπημενο παιχνιδι:goodgame empire
αγαπημενο γεγονος :μπεριμοντ
αγαπημενο βασιλειο: πυρινες κορυφες
αγαπημενο τραγουδι: wide awake,hot n cold,california gurls
Only
Live
Once
EliteAlliance
Είσαι έξυπνος μέσα σε χαζούς; Παίξ' το χαζός. Είσαι χαζός μέσα σε έξυπνους; Μόνο έξυπνος μην το παίξεις γιατί θα σε καταλάβουν...
GUARDIANS ||
ΤΙΤΛΟΣ:ΚΟΜΗΣ Παλατινος
ΕΠΙΠΕΔΟ:61
[email protected]
ΤΙΤΛΟΣ: ΔΟΥΚΑΣ
ΕΠΙΠΕΔΟ 41
---
[email protected]
ΤΊΤΛΟΣ:ΜΙΚΡΟΣ ΔΟΥΚΑΣ
ΕΠΙΠΕΔΟ:58
---
[email protected]
ΤΙΤΛΟΣ: ΑΡΧΙΔΟΥΚΑΣ
ΕΠΙΠΕΔΟ:60
~~~Ο ΕΠΙΜΈΝΩΝ ΝΙΚΆ~~~
πολυ ωραια ιδεα Ελενα.... απλη και ομως απαραιτητη.
Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε πόσους λαχνούς έχουμε όταν δεν είναι εδώ ο τροχός της τύχης.
Όμως αυτό είναι και το λογικό. Άντε και προσθέτουμε άλλο ένα άσχρηστο παράθυρο στο παιχνίδι που θα μας λέει ανά πάσα ώρα και στιγμή πόσους λαχνούς έχουμε. Τι θα αλλάξει; Αφού δε θα μπορούμε να τους κάνουμε κάτι. Συν του ότι με την λογική που παρουσιάζεις θα έπρεπε να υπάρχει κι ένα παράθυρο για τις πλάκες του Χαν, κι ένα παράθυρο για τα φυλαχτά κι ένα παράθυρο για τους ρούνους κι ένα παράθυρο για τις πέρλες. Είναι λογικό να τα βλέπουμε όταν μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε....
Κανόνες Φόρουμ!!
Υποστήριξη!!
Hakuma το νέο μου κάστρο...
επισης δεν νομιζω πως βγαζει λαχνους για ανταμοιβη σε αγωνες ευγενων
Αγαπημενη σειρα Greys Anatomy
Αγαπημενη περιοχη.κορινθια ολη!
Χαρακτηρας https://www.youtube.com/watch?v=tXDA5Lu0w-M
Ονομα alexTHEBEST
Επιπεδο 70
Θρυλικο επιπεδο 87
Βασιλιας alextTHEBEST ο Εκδικητικος
Συμμαχια ΟΙ Βάραγγοι
Πρωην συμμαχια Ε.Λ.Λ.Α.Σ
Ρεκορ δοξας 137Κ
Ττιλος τολμης alexTHEBEST ο Πλιατσικολογος!
Ρεκορ τολμης 3210
Μεγιστος τιτλος δοξας ο Αφοβος
Βγάζει...στα δικά μου επίπεδα βγάζει και αρκετά συχνά τελευταία...
Κανόνες Φόρουμ!!
Υποστήριξη!!
-1 περιττο........
Μόνο παρόν υπάρχει...
Το παρελθόν και το μέλλον, κρύβονται στο παρόν.
Απολαύστε το χωρίς να μετράται τον χρόνο...
name:nikosp2
level:69 -70
server: greece1
alliance: Α.Ε.Κ.
Ξαφνικά η μία γυρίζει και στέκεται όρθια πάνω στο κλαδί.
Ανήσυχη μια δεύτερη που βλέπει το σκηνικό, σκουντάει τη διπλανή της και με αγωνία της λέει<<Ρε Μήτσο, ξύπνα ρε, ο Θανάσης λιποθύμησε>>!
Aπαγορεύονται τα greeklish!
Απαγορεύονται τα greeklish
Ελλάδα 1
Συμμαχία: Barbarossa
επίπεδο : 70
όνομα : manos1995
τίτλος: Πρίγκιπας