Η πολιτική της ggs κάνει τα κτίρια πόρων (ξύλου, πέτρας, νομισμάτων, ειδικών πόρων) να δίνουν ελάχιστα σε σχέση με αυτά που παίρνει όποιος βαράει μονάχα βαρόνους και αντιπάλους. Αυτό όμως πρακτικά αχρηστεύει τα κτίρια. Χρειάζεται μια ισορροπία στο πόσοι πόροι βγαίνουν από κτίρια και πόσοι από μάχες.
Παίζω μόνος μου, χωριά πόρων δεν έχω, επιθετικά στρατολογώ πιο αργά και από την καθυστέρηση λόγω προστασίας, αλλά αυτό το έκανα 7 ώρες μετά την πτώση της πρωτεύουσάς μας στο Μπέριμοντ του Οκτωβρίου 2014: http://prntscr.com/4teyxx
Η δημόσια τάξη του κεντρικού μυο κάστρου έχει ξεπεράσει το 170% και η παραγωγικότητα το 215% για αυτό σκέφτομαι αφου έχω 280 κατοίκους σε αυτό το κάστρο, να τους γκρεμίσω (κάποιους) ώστε να την αυξήσω περισσότερο και τώρα θα είχα ακόμη μια δικαιολογία.
Σχόλια
+1
Η πολιτική της ggs κάνει τα κτίρια πόρων (ξύλου, πέτρας, νομισμάτων, ειδικών πόρων) να δίνουν ελάχιστα σε σχέση με αυτά που παίρνει όποιος βαράει μονάχα βαρόνους και αντιπάλους. Αυτό όμως πρακτικά αχρηστεύει τα κτίρια. Χρειάζεται μια ισορροπία στο πόσοι πόροι βγαίνουν από κτίρια και πόσοι από μάχες.
EmperorG @ GR 1
Aπαγορεύονται τα greeklish!
Απαγορεύονται τα greeklish
Ελλάδα 1
Συμμαχία: Barbarossa
επίπεδο : 70
όνομα : manos1995
τίτλος: Πρίγκιπας
έχει ένα λευκό σταυρό
και θα την υπηρετώ
μέχρι να με βρουν νεκρό!
ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΗ ΚΑΜΙΑ!!!
ΕΛΛΑΔΑ Σ'ΑΓΑΠΩ
+1.
Ελληνική Υποστήριξη | Κανόνες Φόρουμ | Γ.Ο.Χ. | GeorgeFra2002 | Greeklish
Μικρός Δούκας| GeorgeFra2002 | GR1
Akis44 @ GR