αυτο παλι που το ακουσες; οτι επιπεδο και να ειναι ο αντιπαλος μπορεις να τον καις αμεσως με το που σου το επιτρεψει το συστημα
αν υπηρχε κανονας για κατι τετοιο τοτε δε θα μπορουσες να του επιτεθεις και πριν περασει ο αντιστοιχος χρονος. οπως τωρα που αν νικησεις δε σου επιτρεπει να του ξαναεπιτεθεις για κανα 3ωρο..
δηλαδη ηρθε ο παικτης και σε εβρισε ? Εισαι σιγουρος οτι δεν του ειπες τιποτα ? Ή Μηπως τον εβρισες επειδη σου ειπε οτι θα ανεβασει τις φωτο στο φορουμ, και τωρα μας παιζεις τον αθωο ?
h λεξη ηλίθιος σε πηραξε?ο συγκεκριμένος παιχτης ανηκει σε ακαδημια μου.και μου εστιλε όλα τα μνμα τα σου τα οποια τα εχω αποθηκευμενα.καλο θα είναι πριν κανω κατι να σε ρωτισω εδώ στο φορουμ οπος κανεις εσυ τι να τα κανω αυτά τα μηνηματα να τα στιλω απευθιας υποστηριξη η να τα αναρτισω εδώ περα?
και δεν θα επρεπε να δημοσιοπιεισ ονόματα μπορεισ στην φοτο που αναρτησες να έσβηνες το ονομα.
h λεξη ηλίθιος σε πηραξε?ο συγκεκριμένος παιχτης ανηκει σε ακαδημια μου.και μου εστιλε όλα τα μνμα τα σου τα οποια τα εχω αποθηκευμενα.καλο θα είναι πριν κανω κατι να σε ρωτισω εδώ στο φορουμ οπος κανεις εσυ τι να τα κανω αυτά τα μηνηματα να τα στιλω απευθιας υποστηριξη η να τα αναρτισω εδώ περα?
και δεν θα επρεπε να δημοσιοπιεισ ονόματα μπορεισ στην φοτο που αναρτησες να έσβηνες το ονομα.
Κύριε pulmol εκδίκηση, βγαίνεις στο φόρουμ και μας λες ότι σε βρίζουν, Να σου δείξω και εγώ κάτι άλλο ?
Αυτος δεν είναι ο 2ος σου λογαριασμός ? Ή Μηπως κανω λαθος ?
Επισης εγραφες μερικα μηνυματα στο φορουμ με τον 2ο σου λογαριασμο :
δεν ειναι δευτεροσ ειναι παλιοσ και εγο να μπο καιρο!εμπενε ενασ φιλοσ αλλα η μανα του εχασε την δουλεια τησ και εβγαλαν το ιντερνετ και οχι δεν εβρισα champion
δεν ειναι δευτεροσ ειναι παλιοσ και εγο να μπο καιρο!εμπενε ενασ φιλοσ αλλα η μανα του εχασε την δουλεια τησ και εβγαλαν το ιντερνετ και οχι δεν εβρισα champion
1ον...Ειτε εχεις καιρο να μπεις στον 2ο λογαριασμο σου, ειτε όχι, παραβιασες τους κανονες του παιχνιδιου, και κανονικα επρεπε να τιμωρηθεις...Και 2ον αν ειδες το μηνυμα του Whute λεει, οτι εβριζες, και τα εχει αποθηκευμενα τα μηνυματα Και αμα θελει τα στελνει στην υποστιριξη ή τα ανεβαζει δημοσια στο φορουμ
Καταρχας σβησε το ονομα του παικτη που λες οτι ταχα με οτι σε εβρισε...Τιποτα δεν σου ειπε...Και απο τι στιγμη που εγω πιστευω 100% οτι εχεις βρισει καποιον παικτη απο την ακαδημια, δεν θα επρεπε να ανοιξεις καν αυτο το θεμα...
αμα δεν τον εβρησες και το εκανε αφτος (οπως φενεται) τον εχεις στον χερη!
Δεν εχεις καταλαβει καν τι εχει γινει, οποτε μην ανακατευεσε στο θεμα...
οχι αλλα λεο επειδη τορα λεει οτι τον εβρισα να δουμε πιοσ εβρισε εγο δεν μιλισα μου ειπε μην ξανακανεισ μαχη σε παικτη μου και οτι απαγορευετε 2 φορεσ την μερα στον ιδιο αιχτη και του λεο αντε κοροιδεψε αλουσ και μετα κατι αλα!
Σχόλια
ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ
Δεν παραβιαζεις.τίποτα......απλά ο αρχηγός του σε δουλεύει.ψηλό γαζί..
Aπαγορεύονται τα greeklish!
Απαγορεύονται τα greeklish
Ελλάδα 1
Συμμαχία: Barbarossa
επίπεδο : 70
όνομα : manos1995
τίτλος: Πρίγκιπας
αυτο παλι που το ακουσες; οτι επιπεδο και να ειναι ο αντιπαλος μπορεις να τον καις αμεσως με το που σου το επιτρεψει το συστημα
αν υπηρχε κανονας για κατι τετοιο τοτε δε θα μπορουσες να του επιτεθεις και πριν περασει ο αντιστοιχος χρονος. οπως τωρα που αν νικησεις δε σου επιτρεπει να του ξαναεπιτεθεις για κανα 3ωρο..
HB Spartans Υποστηριξη Greeklish Arghths
ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ
Αυτος δεν είναι ο 2ος σου λογαριασμός ? Ή Μηπως κανω λαθος ?
Επισης εγραφες μερικα μηνυματα στο φορουμ με τον 2ο σου λογαριασμο :
ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ
:thumbup::thumbup:
άμα δεν τον έβρισες και το έκανε αυτός (όπως φαίνεται) τον έχεις στον χέρι!
XLAPA XLOUPA
BB M.ALEHANDROS WW1
μ εβρισε ηλιθιοσ που με
ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ
Να τον αναφέρει επειδή τον είπε "ηλίθιο" ; Πόσο χρονών είστε ;
HB SPARTANS, ΔΙΕΘΝΗΣ 1
ΕΠΙΠΕΔΟ 70
είσαι Έλληνας ;
τι προσκυνάς ;
σηκώσου επάνω!
εμείς και στους θεούς,
ορθοι μιλούμε
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
εγω βασικα ειπα για τον δευτερο λογ. αλλα οκ............
ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ