Είναι όντως πλέον το σπαστικότερο. Να θες να πατήσεις ένα κουμπί στο κάτω μενού και να σου βγάζει έναν "πύργο" από προσφορές. Σε λίγο θα πρέπει να αγοράσουμε και μεγαλύτερες κατακόρυφες οθόνες για να μπαίνουν κι άλλες προσφορές. Πως σας φαίνεται?
Είναι όντως πλέον το σπαστικότερο. Να θες να πατήσεις ένα κουμπί στο κάτω μενού και να σου βγάζει έναν "πύργο" από προσφορές. Σε λίγο θα πρέπει να αγοράσουμε και μεγαλύτερες κατακόρυφες οθόνες για να μπαίνουν κι άλλες προσφορές. Πως σας φαίνεται?
Μη λες τέτοια!!!! Θέλεις να βάλουνε και τις καινούριες οθόνες σε προσφορά; :wacko:
Παίζω μόνος μου, χωριά πόρων δεν έχω, επιθετικά στρατολογώ πιο αργά και από την καθυστέρηση λόγω προστασίας, αλλά αυτό το έκανα 7 ώρες μετά την πτώση της πρωτεύουσάς μας στο Μπέριμοντ του Οκτωβρίου 2014: http://prntscr.com/4teyxx
Σχόλια
με ποσα ρουμπινια θα τις αγοραζουμε;
HB Spartans Υποστηριξη Greeklish Arghths
Μη λες τέτοια!!!! Θέλεις να βάλουνε και τις καινούριες οθόνες σε προσφορά; :wacko:
EmperorG @ GR 1
Και σκέψου ότι κι εμένα μου σπάνε τα νεύρα, που έχω μαζέψει μάξιμουμ 3 ταυτόχρονα να μου κρύβουν τη "θέα"... απορώ τι θα έκανα στη θέση σου...
ΛΕΓΕΩΝΑ