παιδια παλι καλα δεν εχασα τους στρατιωτες μου και πηρα κανονικα δοξα αλλα για καποιο λογο αλλαξανε τα εργαλεια στην συνθεση με αποτελεσμα να χασω πολυ στρατο......εχω απογοητευτει
[SIGPIC][/SIGPIC]
Είμαστε παντού!Δεν το περιμένεις από πουθενά!Είμαστε οι Μετεωρίτες
δεν καταλαβαίνω τίποτα, όλη την νύχτα δεν δέχτηκα ούτε μία επίθεση. θέλω να δεχτώ επίθεση...θέλω δόξα. ένας σύμμαχός μου επίπεδο 18, πήρε από άμυνες 100 δόξα κι εκείνου του σκοτώθηκαν μόνο 6 άνδρες, εμένα 30.
p-galactica @ GR 1
επίπεδο:28
τίτλος: Κόμης Παλατίνος
συμμαχία:galactinators
θέση:αρχηγός
Καλημερα....μια απαντηση απο ενα συντονιστη παρακαλω.......τις αμοιβες που κερδιζουμε ποτε θα τις παρουμε????
τις εχει παρει κανενας????
Τις τρεις πρώτες αμοιβές τις λαμβάνετε με το που φτάσετε τους απαιτούμενους βαθμούς δόξας. Την αμοιβή για τους πρώτους Χ και τον νούμερο 1, την λαμβάνετε με την λήξη του γεγονότος.
Επικοινωνία με την Ελληνική υποστήριξη των Goodgame Studios εδώ
Τις τρεις πρώτες αμοιβές τις λαμβάνετε με το που φτάσετε τους απαιτούμενους βαθμούς δόξας. Την αμοιβή για τους πρώτους Χ και τον νούμερο 1, την λαμβάνετε με την λήξη του γεγονότος.
Γιατί να συμμετέχουμε όπως δήποτε????Μας κάνουν επιθέσεις αυτοί από τα βασίλεια 700 άντρες δηλαδή έλεος εμένα με έχουν κάψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ,δεν μπορώ να αγοράζω συνέχεια ρουμπίνια για να σβήνω κάτι κολοφωτιές από επιθέσεις του παιχνιδιού?
Καλησπέρα!
Σήμερα 4-9-2015 στις 8:10 θα αρχίσει ο διαγωνισμός!
Θα πέσουν 13 ερωτήσεις και 1 μπόνους ερώτηση.
Καλή τύχη!
α
Εμενα η πρωτη ανταμοιβη ηταν 50 βασιλικοι εμβελειας και 50 κοντινης....πηρα το πρωτο βραβειο αλλα οι βασιλικοι κοντινης δεν μπηκαν στο λογαριασμο μου....θα μας τρελανουν τελειως εδω μεσα....
Εμενα η πρωτη ανταμοιβη ηταν 50 βασιλικοι εμβελειας και 50 κοντινης....πηρα το πρωτο βραβειο αλλα οι βασιλικοι κοντινης δεν μπηκαν στο λογαριασμο μου....θα μας τρελανουν τελειως εδω μεσα....
εμενα μου μπηκαν κατευθειαν στο λογαριασμο μου!μπορεις να στειλεις μηνυμα στην υποστηριξη και ισως βγαλεις ακρη
[SIGPIC][/SIGPIC]
εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου (τουλάχιστον όσο αφορά εμένα) τους πρώτους βασιλικούς ακόμα τους περιμένω....
Γιατί να συμμετέχουμε όπως δήποτε????Μας κάνουν επιθέσεις αυτοί από τα βασίλεια 700 άντρες δηλαδή έλεος εμένα με έχουν κάψει ΟΛΟΚΛΗΡΟ,δεν μπορώ να αγοράζω συνέχεια ρουμπίνια για να σβήνω κάτι κολοφωτιές από επιθέσεις του παιχνιδιού?
Όπως συμμετέχεις οπωσδήποτε στις επιθέσεις που σου κάνουν οι βαρόνοι κάθε τόσο, έτσι συμμετέχεις και στις επιθέσεις από τα κάστρα των Αυστραλών (και όποιων άλλων είναι μετά). Άντε, ίσως σε επόμενη αναβάθμιση να βγάλουν κάποιο γεγονός σαν αυτό του βασιλιά των ληστών, που να σου προσφέρει προστασία από τις επιθέσεις των ξένων κάστρων.
Σχόλια
ο παιχτης μας ειναι σε μεταφορα αμυνες δεν μπορει να λαβει ομως επιθεσεις να δεχετε συνεχεια ειναι η δευτερη αυτη
http://prntscr.com/3wuw9m
δειτε και την πρωτη
http://prntscr.com/3wuyc5
Kώστας Κ.
ΑΤΛΑΝΤΕΣ
φυσικά, και δε πέρασε ούτε μια
HB SPARTANS, ΔΙΕΘΝΗΣ 1
ΕΠΙΠΕΔΟ 70
είσαι Έλληνας ;
τι προσκυνάς ;
σηκώσου επάνω!
εμείς και στους θεούς,
ορθοι μιλούμε
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
τις εχει παρει κανενας????
Συμμαχία:ΛΕΟΝΤΕΣ-ΙΚΑΡΙΑ
ονομα:apoelin
Ας έχουμε περάσει εβδομάδες... Ας έχουν περάσει μήνες... Ας έχουν περάσει χρόνια...!
Λέμε ΟΧΙ στον καινούργιο χάρτη.
Όλοι μαζί μπορούμε
Σε ευχαριστω για την απαντηση
Σήμερα 4-9-2015 στις 8:10 θα αρχίσει ο διαγωνισμός!
Θα πέσουν 13 ερωτήσεις και 1 μπόνους ερώτηση.
Καλή τύχη!
α
οπως σε καστρο που μεταφεροταν ,..
Ραφαηλ καπια απαντηση ?
http://prntscr.com/3wyoc3
Kώστας Κ.
ΑΤΛΑΝΤΕΣ
Επικοινωνία με την Ελληνική Υποστήριξη ΕΔΩ.
Η διαφοροποίηση στην συχνότητα των επιθέσεων είναι ένα χαρακτηριστικό του γεγονότος.
εδώ θα διαφωνήσω μαζί σου (τουλάχιστον όσο αφορά εμένα) τους πρώτους βασιλικούς ακόμα τους περιμένω....
Όπως συμμετέχεις οπωσδήποτε στις επιθέσεις που σου κάνουν οι βαρόνοι κάθε τόσο, έτσι συμμετέχεις και στις επιθέσεις από τα κάστρα των Αυστραλών (και όποιων άλλων είναι μετά). Άντε, ίσως σε επόμενη αναβάθμιση να βγάλουν κάποιο γεγονός σαν αυτό του βασιλιά των ληστών, που να σου προσφέρει προστασία από τις επιθέσεις των ξένων κάστρων.