Υποστιρξη συμμαχου

Παιδια εκανε ενας επιθεση σε εναν απο την συμμαχια που ειμαι και εβαλε για να κανει επιθεση 26 ξιφομαχους διπλης λεπιδας και 6 κεφαλοθραστες. Εγω του εστειλα για υποστιριξη αμυνας 30 Επιδρομεις 10 ξιφομαχους διπλης λεπιδας και 5 βαραιους χειριστες βαλλιστρες. Πως γινεται να νικαει αυτος που εκανε επιθεση με τους 26 ξιφομαχους διπλης λεπιδας και τους 6 κεφαλοθραστες; ενω εγω εστειλα για υποστιρξη αμυνας 45 καλους στρατιοτες πως γινεται αυτο; Εγω το πρωι εδοσα 10.080 ξυλα 10.500 τροφη και 9.600 πετρα για να παρω 30 Εμπιδρομεις 15 Εμπριστες 15 Σακια λειας και 6 Αμαξες λειας και εστειλα για υποστιριξη τους στρατιοτες που σας ειπα παραπανω και τους εχασα ολους χαλασα τοσους πορους για να παρω τους στρατιοτες και τους χανω τους 30 στρατιοτες μεσα σε 3 ωρες πως γινεται να νικαει εκεινος που εβαλε λιγοτερους στρατιοτες; σας παρακαλω απαντηστε μου ειναι κριμα να χασω 45 καλους στρατιοτες τζαμπα
[SIGPIC][/SIGPIC]
Post edited by ChampionΠαναι on
0
Σχόλια
εστειλες για υποστηριξη αμυνας 45 καλους στρατιωτες που ειναι για επιθεση και δεν κανουν σχεδον τιποτα στην αμυνα οποτε τους εχασες.
The Dragons Academy T.D.A
The Dragons Academy T.D.A
Συμμαχία:mauri skia Μέλη:21/29 DAVIDPlayer(Εγώ):Επίπεδο:41 Τίτλος:Βαρόνος Τιμή:166 Ισχύς:15.055
ΥΓ Χαίρε Ε.Σ.Σ.Δ.(Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών)
κείμεθα, τοῖς κείνων ῥήμασι πειθόμενοι.