Αρχική Greek Goodgame Empire – Κοινότητα Συστάσεις παιχτών

εκδικητικο καψημο ολης της συμαχειασ

Anna39 (GR1)Anna39 (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 5
καλησπερα εχω πολυ σοβαρο προβλημα με καπιον παιχτη στο παιχνιδι εχω την συμαχια MAGNA GRECIA  απο το 2014 μια ισιχη συμαχεια που ασχολιτε μονο με τα υβεν του παιχνιδειου και σημερα ενας παιχτης  εκτος συντεχνειας που μαλον εκανε διαφορα και δεν τον δεχωντε σε συμαχεια  αρχισε να κτηπα τα οχυρα και τα κστρα ολης της σημαχειας μας εχει καταστρεψει οτι κτησαμε  ειναι με το ονομα ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ2 συντεταγμενες 663-624
Δεν ξερω τη να κανω δεν μας αφησε καστρο και οχυρο που δεν ειναι γεματο φωτιες 
Μου εστιλε και ενα μηνημα οτι τορα που δεν εχουμε την προστασια απο το σοφακι θα δουμε και δεν ξερω τι ειναι αυτο και τι ενοουσε
πεστε μου τι να κανω για να σταματιση η σταματιστε τον εσεις αυτοσ δεν ξερει να πεζει και κοροιδεβει οτι κανει την φιγουρα

ευχαριστω εκ τον προτερο σας παρακαλω σταματιστε τον να κεει τα καστρα και τα οχυρα μας
Anna39 @ GR 1

Απαντήσεις

• Anna39 (GR1)Anna39 (GR1) GR1 Αναρτήσεις: 5
    καλησπερα εχω πολυ σοβαρο προβλημα με καπιον παιχτη στο παιχνιδι εχω την συμαχια MAGNA GRECIA  απο το 2014 μια ισιχη συμαχεια που ασχολιτε μονο με τα υβεν του παιχνιδειου και σημερα ενας παιχτης  εκτος συντεχνειας που μαλον εκανε διαφορα και δεν τον δεχωντε σε συμαχεια  αρχισε να κτηπα τα οχυρα και τα κστρα ολης της σημαχειας μας εχει καταστρεψει οτι κτησαμε  ειναι με το ονομα ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ2 συντεταγμενες 663-624
    Δεν ξερω τη να κανω δεν μας αφησε καστρο και οχυρο που δεν ειναι γεματο φωτιες 
    Μου εστιλε και ενα μηνημα οτι τωρα που δεν εχουμε την προστασια απο το σοφακι θα δουμε και δεν ξερω τι ειναι αυτο και τι ενοουσε
    πεστε μου τι να κανω για να σταματιση η σταματιστε τον εσεις αυτοσ δεν ξερει να πεζει και κοροιδεβει οτι κανει την φιγουρα

ευχαριστω εκ τον προτερο σας παρακαλω σταματιστε τον να κεει τα καστρα και τα οχυρα μας
    Anna39 @ GR 1
    Anna39 @ GR 1

Σχολιάστε

Έντονη γραφήΠλάγια γραφήΔιαγραφήOrdered listΜη ταξινομημένη λίστα
Χαρακτήρες Emoji
Εικόνα
Στοίχιση αριστεράΣτοίχιση στο κέντροΣτοίχιση δεξιάΕναλλαγή προβολής HTMLΕναλλαγή πλήρους σελίδαςΕναλλαγή φωτισμού
τοποθέτησε την εικόνα/αρχείο