Αρχική Goodgame Empire - Νέα Επίσημες ανακοινώσεις

Μια γιορτινή έκπληξη και ευχές από την Goodgame Studios 🎁

SystemSystem Αναρτήσεις: 29,627🎅 Χο, χο, χο μικρά Ξωτικά των Χριστουγέννων και Αναβάτες Ταράνδων,

Η χρονιά πλησιάζει σιγά-σιγά προς το τέλος της, το νιώθετε; Άρωμα βανίλιας, γαρίφαλα, κανέλλα, πορτοκάλια και μπισκότα με πιπερόριζα καταφτάνουν από την κουζίνα του αυτοκράτορα, γιαμ γιαμ!

Με τη γιορτινή σεζόν να πλησιάζει, θα θέλαμε να στείλουμε θερμές ευχές σε όλους τους γενναίους πολεμιστής της Αυτοκρατορίας και των βασιλείων της. Το 2018 ήταν μια εκπληκτική χρονιά για όλους μας, κυρίως χάρη σε εσάς! Ευχαριστούμε που είστε μια τόσο καταπληκτική κοινότητα!

Σας ευχόμαστε χαρούμενες διακοπές με τους φίλους και τις οικογένειές σας. Το 2019, μας περιμένει άλλη μία συναρπαστική χρονιά και ανυπομονούμε να σας δούμε όλους τότε!

Και, επειδή τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τι νιώθουμε πραγματικά, φτιάξαμε κι ένα σύντομο βίντεο! Απολαύστε τις ευχές από τη Goodgame Studios!

Α, πριν σας στείλουμε να λεηλατήσετε δώρα και να φάτε όσα γλυκά βρείτε, μπορεί να θέλετε να δείτε το δώρο διακοπών που ετοιμάσαμε για εσάς!


Επίπεδο: 6-69
1 x Σπίτι από μπισκότα τζίντζερ, 245 Δημόσια τάξη
100 x Πολεμιστής γνώμος
100 x Τοξοβόλος γνώμος
10000 x Τροφή


Επίπεδο 70+
1 x Σπίτι από μπισκότα τζίντζερ, 245 Δημόσια τάξη
1 x Πάρκο σύντηξης επ. 100
40 x Νόμισμα σύντηξης
1 x Διακοσμητικοί καταλύτες επ.10
100 x Πολεμιστής γνώμος
100 x Τοξοβόλος γνώμος
10000 x Τροφή


Αυτά τα πακέτα διακοπών θα σταλούν στις 24 Δεκεμβρίου, στις 10:00 CET και θα μπορείτε να τα διεκδικήσετε ως τις 27 Δεκεμβρίου, στις 9:59 CET.Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος από όλους εμάς!

Η ομάδα της Κοινότητας

Sign In to comment.