Αρχική Goodgame Empire - Νέα Επίσημες ανακοινώσεις

Σύνοψη τελευταίων Hotfix

EnchantressEnchantress Αναρτήσεις: 2,845
επεξεργάστηκε 22.05.2016 σε Επίσημες ανακοινώσεις
Αγαπητή κοινότητα,

Καταρχάς θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την απουσία μου τις τελευταίες μέρες. Δυστυχώς ήταν κάτι εντελώς απρόοπτο και δεν μπόρεσα να ενημερώσω ώστε να ανακοινώνονται τα hotfix στα αγγλικά.

Οπότε παρακάτω ακολουθεί μια σύνοψη με τα όσα συνέβησαν τις μέρες που έλειπα.

Την Πέμπτη 12-05-2016 πραγματοποιήθηκε ένα hotfix ώστε να διορθωθεί ένα σφάλμα, το οποίο ίσχυε για ένα μικρό ποσοστό παικτών, οι οποίοι μπορούσαν να πουλάνε διακοσμητικά ακόμη κι αν δεν είχαν κανένα στην αποθήκη τους, πράγμα που έπρεπε να διορθωθεί αμέσως. Σε αυτούς τους πάικτες αφαιρέθηκαν τα παραπάνω νομίσματα και έγιναν οι απαραίτητες διορθώσεις ώστε να μην μας απασχολήσει ξανά αυτό το πρόβλημα.
Σε αυτό το διάστημα πιθανόν να είδατε ότι τα φόρουμ κολλούσαν....αυτό οφειλώταν στην ξαφνική μεγάλη επισκεψιμότητα που είχαν κατά τη διάρκεια του hotfix.

Την Τετάρτη 18-05-2016 πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη hotfix, κατά το οποίο διορθώθηκαν:
  • Οι ατομικές ανταμοιβές των ξένων κάστρων.("Κορυφαίοι 50" ξανάγιναν "Κορυφαίοι 100" και οι "Κορυφαίοι 20" ξανάγιναν "Κορυφαίοι 50")
  • Το πρόβλημα με τους παίκτες που φαίνονταν συνδεδεμένοι ενώ δεν ήταν.
 Μια τελευταία πληροφορία σχετικά με τα Ξένα Κάστρα. Πλέον το Κράνος και ο Ήρωας θα είναι σταθερά οι ανταμοιβές της 100άδας ενώ τα υπόλοιπα(Πανοπλία, Όπλο κι Αντικείμενο) θα εναλλάσσονται ως η τελευταία ανταμοιβή δραστηριότητας (Μεμονωμένες Ανταμοιβές)

Αυτά τα ολίγα....θα αρχίσω να κοιτάω φυσικά όλα τα θέματα και τα μηνύματα. Σας παρακαλώ αν δείτε ότι σε κάτι δεν απάντησα απόψε δώστε μου λίγο χρόνο πριν μου στείλετε μήνυμα :)

Φιλικά,
Φρέγια.
Sign In to comment.