Αρχική Goodgame Empire - Νέα Επίσημες ανακοινώσεις

Ενημέρωση: Ανακύκλωση Διακοσμητικών και Βελτίωση Εισβολής

EnchantressEnchantress Αναρτήσεις: 2,845
επεξεργάστηκε 11.05.2016 σε Επίσημες ανακοινώσεις


Διακοσμητικά. Στην πάροδο του χρόνου, έχουμε δει πολλά μοναδικά, ένδοξα, και μερικές φορές τρομακτικά διακοσμητικά που εμφανίζονται σε όλα τα κάστρα μας. Αναβαθμίζοντας συνέχεια τα διακοσμητικά μας από γενονότα κι ανταμοιβές, η αποθήκη μας γεμίζει με μικρότερα, λιγότερο εντυπωσιακά διακοσμητικά.

Η ανακύκλωση είναι εξαιρετικά σημαντική στην αυτοκρατορία μας, οπότε ήρθε η ώρα να καθαρίσουμε την ακαταστασία! Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες!


580x30_pagebreak_02qaxbrpng

Πώληση Διακοσμητικών

Ώρα να ξεφορτωθούμε τα παλιά διακοσμητικά! Με αυτήν την ενημέρωση, θα είστε πλέον σε θέση να πωλήσετε διακοσμητικά, σε αντάλλαγμα για νομίσματα. Αποκτήστε λίγο χώρο και αποκτήστε κάποια μετρητά!
 • Όταν πηγαίνετε στην καρτέλα αποθήκης διακοσμητικών σας (στο μενού των κατασκευών), θα έχετε πλέον τη δυνατότητα να πωλήσετε ορισμένα διακοσμητικά.
 • Μπορείτε επίσης να πουλάτε απευθείας διακοσμητικά από το "μενού δακτύλιο" (όταν κάνετε κλικ πάνω τους).
 • Ένα ειδικό εικονίδιο θα εμφανίζεται όταν περνάτε τον κέρσορα πάνω από ένα διακοσμητικό για να ξέρετε ότι μπορεί να πωληθεί.
 • Μόλις κάνετε κλικ στο εικονίδιο, ένα παράθυρο θα εμφανίζεται, επιτρέποντάς σας να πουλήσετε πολλά διακοσμητικά με τη μία, όπως εσείς επιθυμείτε.
 • Παρά το γεγονός ότι το ποσό των νομισμάτων που θα λάβετε μπορεί να μην είναι μεγάλο, αυτό σας επιτρέπει να απαλλαγείτε από παλιά, ανεπιθύμητα διακοσμητικά, και να πάρετε κάποια νομίσματα σε αντάλλαγμα!
 • Διακοσμητικά που κερδίζονται ως ανταμοιβή γεγονότος, και τα καλύτερα ρουμπινάτα διακοσμητικά δεν μπορούν να πωληθούν.
580x30_pagebreak_02qaxbrpng

Νέα βραβεία για το ατομικό γεγονός της Εισβολής των Ξένων!

Παρατηρήσαμε ότι οι ανταμοιβές για την Εισβολή των Ξένων ήταν λίγο ... ξεπερασμένες και δεν υπήρχαν αρκετές για να είστε ικανοποιημένοι. Με αυτήν την ενημέρωση, θα προσθέσουμε περισσότερες ανταμοιβές δραστηριότητας στο γεγονός.

 • Η Εισβολή των Ξένων θα έχει τώρα πολύ περισσότερα βραβεία δραστηριότητας, όπως και τα μακροπρόθεσμα γεγονότα.(π.χ. Γεγονός της Άνοιξης)
 • Αυτές οι ανταμοιβές θα είναι ανάλογες του επιπέδου των απικτών, και θα κάνουν το γεγονός στο σύνολό του να αξίζει τον κόπο.
 • Αυτό θα αποτελέσει μια πρόκληση για να πάρετε όλα τα βραβεία, αλλά με περισσότερες ανταμοιβές ως σύνολο, το γεγονός θα πρέπει να είναι πολύ πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο.
 • Αυτό θα αλλάξει μόνο για το ατομικό γεγονός. Η εμφάνιση θα αλλάξει και για τα 2 γενονότα, αλλά τα βραβεία θα υπάρχουν μόνο για το ατομικό...
580x30_pagebreak_02qaxbrpng

Άλλες Αλλαγές

 • Ένα νέο αντικέιμενο εμφάνισης για τις Αγροικίες έχει προστεθεί.
 • Θα διορθωθεί το όνομα των βαθμών Ισχύος, που εμφανίζοταν με άλλο όνομα σε μερικές περιπτώσεις.
 • Είναι δυνατόν τώρα να διεξαχθούν έρευνες μέσα από το παιχνίδι, ίσως να δείτε κάποια μηνύματα κατά διαστήματα. Οι έρευνες αυτές θα μας επιτρέψουν να βελτιώσουμε περαιτέρω την εμπειρία του παιχνιδιού σας.


Η συγκεκριμένη αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί άυριο Πέμπτη 12-05-2016, μετά τις 11:30.
Μπορείτε να συζητήσετε για τη νέα αναβάθμιση εδώ.

Φιλικά,
Φρέγια.
Sign In to comment.