Αρχική Goodgame Empire - Νέα Επίσημες ανακοινώσεις

Μάχη Αυτοκρατοριών

EnchantressEnchantress Αναρτήσεις: 2,845
επεξεργάστηκε 23.03.2016 σε Επίσημες ανακοινώσεις

igAJxiFpng
Άρχοντες και κυρίες της Αυτοκρατορίας! Έχετε αποδείξει την αξία σας αμέτρητες φορές, πολεμώντας τους ξένους εισβολείς, υπομένοντας τις επικίνδυνες θάλασσες της ακτής της λεπίδας, αποκρούοντας τις ορδές των απέθαντων, και συγκρουόμενοι με τους εχθρούς σας σε ένα άγριο Τουρνουά Συμμαχιών.

Τώρα ήρθε η ώρα να βάλετε αυτές τις δεξιότητες σε δοκιμασία ξανά. Αυτή τη φορά, ενάντια σε όλους τους άλλους γύρω σας!

Εργαστείτε από κοινού για το γενικό καλό της Κοινότητας! Η επίτευξη συγκεκριμένων στόχων θα χορηγήσει σε όλους μια ανταμοιβή! Αν καταφέρετε να φτάσετε στον τελικό στόχο μαζί, θα υπάρξει μια σούπερ ειδική ανταμοιβή για όσους έλαβαν μέρος. Πολεμήστε με τους άλλους άρχοντες κάστρων για να κερδίσετε δώρα!


Είναι απλό! Απλά κάντε επιθέσεις σε άλλους παίκτες και κερδίστε δόξα από τις 11:00 το πρωί στις 24-03 μέχρι τις 11:00 στις 31-03! Καθώς κερδίζετε δόξα, θα φτάνετε σε κάποια "ορόσημα". Αυτά τα "ορόσημα" θα ξεκλειδώνουν ανταμοιβές για όλους, σε όλους τους σέρβερ! Αν φτάσετε στο τελικό "ορόσημο", σας περιμένει ένα σούπερ ειδικό βραβείο.


Όλοι ανεξαιρέτως μπορούν να συμμετάσχουν. Από τη στιγμή που μπορείτε να κερδίσετε δόξα, πολεμήστε με άλλους παίκτες, κερδίστε δόξα, και θα συμβάλετε στο στόχο...


Θα υπάρχει επίσης ένα επιπλέον εκπληκτικό βραβείο για τον καλύτερο παίκτη! Ένα ταξίδι στην Goodgame Studios, με τα περισσότερα έξοδα να καλύπτονται από εμάς! Θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την ομάδα, να μας μιλήσετε για το παιχνίδι και να εξερευνήσετε την όμορφη πόλη του Αμβούργου.Προκειμένου να διατηρηθεί έντονος ανταγωνισμός, δεν θα δείτε ξένους εισβολείς κατά τη διάρκεια αυτού του γεγονότος.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Ακονίστε τα σπαθιά σας, σελώστε τα άλογα και πάμε στη μάχη! Ας δοξαστούν οι νικηφόροι!

Για απορίες ή σχόλια, εδώ.

Φιλικά,
Φρέγια

Σχόλια

 • EnchantressEnchantress Αναρτήσεις: 2,845
  Αγαπητή κοινότητα,

  1) Οι ανταμοιβές! Μόλις φτάσετε σε κάθε ορόσημο, ο καθένας θα λάβετε το ακόλουθο:

  Χάλκινο: Ασπίδες Χυτσιδήρου + Βετεράνοι Κεφαλοθραύστες και Βετεράνοι Χειριστές Βαλλίστρας (για τα επίπεδα 6-29) /Δαιμονοπρόσωποι και Θανάσιμοι Τρόμοι (για τους παίκτες πάνω από το επίπεδο 29)

  Ασημένιο: Περιπλανώμενοι Ιππότες και Περιπλανώμενοι Βαλλιστροφόροι (για τα επίπεδα 6-29) / Βετεράνοι Δαιμονοπρόσωποι και Βετεράνοι Θανάσιμοι Τρόμοι (για τους παίκτες πάνω από το επίπεδο 29) + Σημαίες των Παγωμένων Πολεμιστών

  Χρυσό: Το τελικό ορόσημο! Αν εσείς καταφέρετε να φτάσετε το χρυσό ορόσημο, όλοι θα λάβετε το μοναδικό διακοσμητικό Δόξα του Πολεμιστή! Δίνει 250 δημόσια τάξη και μοιάζει με:


  Αυτή θα είναι η μόνη φορά που μπορείτε να το πάρετε!

  2) «Γιατί το Facebook;». Θα ανακοινώσουμε τις πληροφορίες στο Facebook, όπου είναι κύριος τρόπος μας για την προώθηση περιεχομένου που αφορά όλους τους παίκτες. Συγγνώμη, αλλά τα Social Media είναι ένας πραγματικά αποτελεσματικός τρόπος επικοινωνίας πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Να σας ενημερώσω ότι δεν χρειάζεται καν λογαριασμό στο Facebook για να είστε σε θέση να δείτε τα νέα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα.

  3) Παρακολούθηση Δόξας. Θα θέλαμε να έχουμε κάποιο είδος μετρητή στο παιχνίδι για τα μελλοντικά γεγονότα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι τεχνικά δυνατό για μας να δημιουργήσουμε ένα για το γεγονός αυτό. Σύμφωνοι, μπορεί να ήταν μια παράλειψη από πλευράς μας, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε κάνει ένα παγκόσμιο γεγονός όπως αυτό γι 'αυτό αναμένεται ότι θα υπάρχουν μερικές ατέλειες.Sign In to comment.