Uriel

Uživatelské jméno
Uriel
Návštěv
3,401
Funkce
Moderator
Datum registrace
Poslední aktivita
Body
1,093
Komentáře
2,156
Odznaky
19

Aktivita

 • Vörös Sárkány (HU2)
  hát ahhoz képest hogy mára ígérték a 190 akciót oké hogy tegnap volt de mára ígérték még emailba is azt irták ma lesz
  szép
  legalább pontosan írnák a dátumot
  19.06.2019
 • Danger:D (HU2)
  Hol van a 190%-os prime time?
  19.06.2019
 • TsabaGamer (HU2)
  szia, szeretném megkérdezni, hogy ilyenkor mi van?  Crome esete a GGS - sel

  Nem rhet el lers a fnykphez
  18.06.2019
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   A rubinhullásról kérdezel?
   A magánvéleményem szerint a hibák nem tűnnek el, csak átalakulnak. Ez a hibamegmaradás törvénye.
   Félre téve a viccet, ez sajnos grafikai bug. Jelentettem, bár pont a grafikus hibákat kellett volna helyre tenniük.
   Uriel
 • szmisi69 (HU2)
  Szia Uriel!

  Légyszíves nézd meg a Ryenírtók szövi leírását egy tumoros beteg emberen viccelődnek ,az hogy ki kezdte illetve kinek van igaza a Ryen6 és Óriásbab közötti ellentétnek az szerintem mellékes,de ez már így nem a játékról szól és felháborító. Válaszod várom és előre is köszönöm,üdvözlettel

  Misi
  15.06.2019
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   Ebbe nem szólhat bele senki, sem a GGE, sem én. Az egymásnak írt levelek, valamint a szövetségi leírás ellenőrzése nem tartozik a feladatok közé. A magán levelezésben le lehet tiltani, akit nem akarsz olvasni, s akkor nincsenek problémás levelek sem. Nektek kell eldönteni, hogy kinek van igaza, én nem egy bíró vagyok itt, hanem az újabb híreket osztom meg, s a technikai problémákra adok választ, ha tudok. Sem azt nem tudom, hogy ki és mennyire beteg, s azt sem, hogy ez mennyire igaz. Ez nem a dolgom, bár nekem sem tetszene egy ilyen levelező partner. Ryen6 és Óriásbab, két ember. Nekik kell ezt rendbe tenni, én nem szólhatok rájuk, ez nem óvoda. A Ryenirtók szövi neve arra utal, hogy konkrétan egy személy ellen (Ryen6) ellen jött létre. Biztosan ennek is volt oka. És pontosan ez az, ami miatt én ebbe nem szólhatok bele. Sem az előzményeket, sem az összes levelet, s azok tartalmát nem tudom elolvasni ( nem is akarom), s a fórum szabályai tiltják, hogy ilyen magán leveleket megosszatok a fórumon. Te se tedd, mert akkor törölnöm kell. Remélem le tudják rendezni ezt, mert emberek, akik tudnak egymással normálisan beszélgetni. Jó játékot.
   Uriel
  • szmisi69 (HU2)
   szmisi69 (HU2)
   Köszönöm a válaszod ,de szó sem volt semmi féle magánlevelezés megosztásáról ,egy szövetségi leírás miatt írtam neked.Röviden bárki bármit írhat egy szövetségi leírásban ,megértettem,szép napot .
 • HERCEGNŐ72 (HU2)
  Szia Uriel!!

  Szeretném megkérdezni, hogy vannak ezek a relikvia parancsnokok és várparancsnokok és hozzá a kövek, hogy ezeket a jövőben lehet-e majd kovácsolni vagy így rájuk lehet-e tenni a követ, mert ez a max,amit tudnak???Várom mielőbbi válaszodat!

  Üdvözlettel:Hercegnő72
  12.06.2019
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   Csak azt tudják, ami rájuk van írva. Csak a relikviás köveket tudod rájuk tenni, és nem lehet feljebb vinni a hatásokat, ez a maximumuk. Jó esetben és ügyesen összerakva lehet belőlük kihozni egy egy jobbat.
   Uriel
  • HERCEGNŐ72 (HU2)
   HERCEGNŐ72 (HU2)
   Köszönöm válaszodat!!:)

   Hercegnő72
 • szmisi69 (HU2)
  Szia Uriel!

  Vettem 750  db   6%-os lobogót,majd 16 000 rubinért és nincs a várban ! Ilyenkor mit tudok tenni ,mert még sosem fordult elő ilyen? 
  12.06.2019
  • szmisi69 (HU2)
   szmisi69 (HU2)
   Elnézést sztornó :) beriztem és közben vettem ezért oda tette ,így jártam majd event végén megkapom:))
 • csaba doki (HU2)
  Kedves Uriel. Ha esetleg lehetséges, akkor jó lenne, ha mehetnének ezek a témák is, mondjuk persze sértegetések nélkük, de sokan így kapnak információt a szerveren, hogy mi történik. Ezt szeretik az emberek, mert van egy kis izgalom. Az eventek már nem adnak izgalmat sok embernek.

  Ahogy gondolod, de szerintem jók ezek a topikok még ha van is egy kis feszkó.
  11.06.2019
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   Én is azt szeretném, ha nem kellene belenyúlnom a bejegyzésekbe, mint látod eddig nem is tettem. Azonban vannak akik ugyanúgy, mint most Te, a privát üzenetben keresnek meg. Szóval valaki megkért, hogy egy játékos bejegyzését vizsgáljam meg, mert személyes jogokat sért. A feltett támadási jelentéseket is sérelmezte.
   És most, ahogy én látom ezt. Leírjuk, hogy ki mit csinált, erre aki csinálta visszaválaszol, hogy miért csinálta, és ki is kezdte. Ez jó kis feszkónak tűnik addig, ameddig az egyik fél valami sértőt nem talál, vagy éppen az igazságot szeretné látatlanná tenni, s ilyenkor jön az hogy Uriel nem figyel, s mindent megenged. Melyik oldalra álljak? Amikor gyerekes "advisszaababaruhát" megy, az sokszor elfajul.
   -Nem is ő kezdte, hanem még akkor, mikor a másik szöveben volt, s különben is miért egy 6 szintű karakterből ír, és erre emlékezzen vissza, stb.-
   Elég nehéz nekem, amikor még mindig a Szakasz neve merül fel, holott már nincs is, de mindenki tudja, hogy most éppen melyik szövetségben van, vannak. Ezeket a régi sérelmeket, témákat kellene elfelejteni, egy új fejezet nyílt a játékban, ami szerintem mindenkinek elfogadható volt. Eddig. Most ismét történt valami, ami felkavarta a régi port. Igaz, hogy csendes volt a terep, s a játék is eventezősbe ment át, de sokan nem tudják megemészteni a régi eseteket. Mintha csak erre vártak volna többen, ismét tele lett a fórum, és sajnos a sértegetések is elcsattannak. Nem szeretnék törölni, vagy letiltani senkit, ezért kértem, hogy normálisan beszélgessen mindenki.
   Uriel
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   Sajnos mégis valaki túlment a határon. Tirerama elég nehéz eset, vele különórákat tartunk viselkedéstanból és fogalmazásból. Egyszerűen nem tud, de nem is akar normálisan írni, és ha csak a szót változtatom meg, akkor csaló vagyok, ha a figyelmeztetés-pontozásos rendszer letiltja, akkor meg nem vagyok következetes, mert másoknak meg mindent szabad. Lehet, hogy mosolyra fakasztana az életben a fiókhitler kifejezés, de nem csak sértő, hanem olyan politikai tartalma van, amit nem engednek meg a szabályok. Ezért töröltem a bejegyzéseit, s talán le is lett tiltva a pontjai miatt.
   Uriel
 • TsabaGamer (HU2)
  szia

  Örömet a júniusi frissítéskor, majd ha a sok sok hiba ki lesz javítva, talán akkor

  chrome - nem működik
  info gomb az ajánlatoknál nem működik
  eltünt a kovács inas vagy mi a fa...
  szét darabolt pont duplázó, öhöm( 3 oldal az egész)

  még nincs is kánikula, de már megártott a meleg a " fejlesztőknél "
  07.06.2019
 • bubu00 (HU2)
  Szia Uriel !
  Tudnál abban segíteni ,  hogy a szövink vezetője bannolva lett de a vezetés nem lett egyik  helyettesre se átállítva.
  Ez évekkel ezelőtt volt és azt az infót kaptuk, hogy míg a volt vezető karija nem törölt  véglegesen ez nem módosítható.
  Úgy látom ez azóta megtörtént , ezért szeretném a vezetést megkapni. ( egyedül maradtam helyettes )
  Kinek kell írnom ezügyben ?

  köszönöm,
  üdv.
  30.05.2019
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   Ebben az esetben a Supportnak kell írni. A játékban egy jobb egér gombot nyomsz egy üres helyen, ott találod a Supportot.
   Uriel
  • bubu00 (HU2)
   bubu00 (HU2)
   Nekem jobb egérre nem jön fel Support . a böngésző cuccai jönnek elő... kijelölés, nyomtatás, felolvasás... stb.
   Google -val találtam, de ott csak angol és német nyelvűt... ami nekem nem pálya :)

   HELP ! :D
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   Sajnos csak ezen a két nyelven lehet velük kommunikálni. Nincs magyar nyelvű Support, csak én vagyok itt tanácsot adni.
   Uriel
 • TsabaGamer (HU2)
  sziasztok,

  meg tudná vki mondani, hogy mi az a horror egység?
  21.05.2019
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   Szerintem a démon egységet fordították így.
   Uriel
 • Sinon (HU1)
  Kezdek elfáradni egyedül toborzok kilépnek, az ujjak háborút csinálnak, okés betanítom de az hogy egy jelszavat nem tudtok megadni hogyha támadnak tudjak valamit tenni. Eventezni csak a kötelezőt csináljátok meg kevesen akadnak akik többet tesznek bele azért csináltam a kötelezőt mert így legalább aktivak vagytok, kiálltam értetek és oda adtam nagyon sok időmet de látom fölöslegesen hogy még egy rohadt közöst sem lehet csinálni és megtorolni azt amit a társunkal tettek. Aki nem akar itt lenni most léjen ki nem lessz harag de lépjenmó ki mindenki akkor nem érdekel aki marad az azért maradjon itt mert teljes oda adást ad a szövetségnek ha 5 ember marad itt akkor az is jelent valamit. Ha ez így megy tovább akkor nem pazarolom az időmet erre mert orvosira készülök tanulok és melózok és elegem van a kifogásokból is

  Ezt szabad eggyáltalán? a neve Krisztofer Hun 2
  21.05.2019
  • Sinon (HU1)
   Sinon (HU1)
   Ahogy belép valaki klánba egyből jelszót akar amúgy
 • Skandy (HU2)
  Szia!
  Játékon segítséget szeretnék kérni zaklatásért!pici szintű kastélyom megállás nélkül támad egy 70 karakter!
  21.05.2019
 • Robman (HU2)
  Szia Uriel !

  Leszeretném törölni,egy bejegyzést !Ezt hogyan tudom ,illetve ha van rá mód légyszíves töröld ,válaszod előre is köszönöm
  10.05.2019
 • bubu00 (HU2)
  Szia Uriel !

  Tudnál abban segíteni ,  hogy a szövink vezetője bannolva lett de a vezetés nem lett egyik  helyettesre se átállítva.
  Ez évekkel ezelőtt volt és azt az infót kaptuk, hogy míg a volt vezető karija nem törőlt  véglegesen ez nem módosítható.

  Úgy látom ez azóta megtörtént , ezért szeretném a vezetést megkapni. ( egyedül maradtam helyettes )
  Kinek kell írnom ezügyben ?

  köszönöm,
  üdv.  06.05.2019
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   Megkérdezem ezt a dolgot, de sajnos ma elutazok 3 hétre, s nem tudom, hogy mi lesz addig a Fórummal. Amint visszajöttem jelezd ismét ezt.
   Uriel
  • bubu00 (HU2)
   bubu00 (HU2)
   Oks, köszi
 • francsicsata (HU2)
  Szia Uriel

  A mai karbantartás végett elment 15000 katonám amit nem vagyok hajlandó lenyelni és szeretnék kárpótlást kapni szólnál az érdekembe a kedves supportnak hogy vizsgálják ki az accountom francsicsata
  07.05.2019
 • Goore1 (HU2)
  05.05.2019
  • Goore1 (HU2)
   Goore1 (HU2)
   Szia ez nekem már 1 órája ilyen mit tudok tenni hogy eltünjön
  • Uriel
   Uriel
   Szia!
   Amit ilyenkor tanácsolni tudok, az az, hogy a gyorsítótárat, a böngészőtárat és a coockie-kat töröljed . Általában ez szokott segíteni.
   Uriel